24199
Chelsea Fan Club
-
#1635 sajnos Drogba nem tuti hogy játszik!60%-os a térdének az állapota -
#1634 jo lenne neked :) de nem lesz :)) hanem Chelsea továbbjutás lesz -
#1633 Drogba jelenti az igazi veszélyt számunkra
-
#1632 jó lenne persze Barca továbbjutással :PPPP -
#1631 igen ez tuti! :) de inkább legyen izgalmas jo meccs mindkettő! :) -
#1630 1 biztos iszonyat szar, vagy iszonyat jó meccs lesz -
#1629 nagy taktikai harc lesz az biztos!bár a Barcának volt egy-két kemény/bunkobb beszolása a meccs előtt!de mindegy nem azon fog mulni! -
#1628 hát igen én is félek!azért ahogy tegnap néztm a kicsi Wright-Philips nagyon jo játékos ha jol játszik és Lampardék is akkor bármi lehet!mindenesetre akármennyire se szeretem a Barcát nem fikázok és ha nem jutunk tovább akkor se lesz semmi!de tovább kell Hajrá Chelsea -
#1627 mondjuk Betis ellen jól játszott, meccs emberének választották,hátha nem hanyatlik addig a formája és öszeszedi magát..
elég lenne ha úgy játszana mint anno 1 évvel ezelőtt. -
#1626 amúgy őszintén mondom , félek ettől a meccstől,nagyon sok minden fog múlni Ronaldinhon , meg Eto'on de mondjuk látszott hogy Dinho nélkül Eto'o se ér túl sokat...
Forca BARCA! -
#1625 semmi probléma!Chelsea-Barca mostmár ez legyen a téma! -
#1624 bejeztem ...
mondjuk mint mindig most se én kezdtem -
#1623 fejezzed be és irány a Zaki vs Asfa topik --> válaszolj a kérdésekre :) -
#1622 szánalmas vagy... -
#1621 nemá, tök jó -
#1620 dekeci! :) befejezni -
#1619 nana,nembeszélünk csúnyán,moderáld már magad gusztika -
#1618 tényleg nyugi srácok! -
#1617 .DDD -
#1616 bunyó van -
#1615 igen ez para ha jol tom tavaly tőlük estünk ki de most meglehet!és emg is lesz!Hajrá Chelsea -
#1614 de ha még így is lenne , mi a fasz közöd lenne hozzá? -
#1613 fogadunk hogy nem
jaj istenem én meg leszarom hogy te kit utálsz
én meg az ilyen fasszopó geciket utálom mint te vagy . -
#1612 fogadok ha palermo feljön akkor megin nagy drukker leszel :P
szarszás drukkolásod meg szánalom,emlékszem még mikor irkáltál a palermo forumba hogy te mekkora fan vagy,aztán hirtelen jöttek a szarszás logók...jajjistenem degyülölöm a divatgusztikat :DD -
Etelkozi Vata #1611 Tetszik a párosítás, Pool idegenben, mi otthon, bár a Newcastle tud kemény is lenni, igaz összel kaptak egy hármast -
#1610 Az FA Kupa negyeddöntőjében hazai pályán játszunk majd a Newcastle-el, március 21-én (kedden) 20:45-kor. A továbbjutásról ezúttal is egyetlen mérkőzés dönt majd, kivéve persze döntetlen esetén...
A teljes párosítás:
Charlton - Middlesbrough
Aston Villa / Manchester City - Bolton / West Ham
Chelsea - Newcastle
Birmingham - Liverpool -
#1609 Mourinho ajánlata a Barcelónának
"Ha a katalánok szeretnének inkább az edzőközpontunkban tréningezni, akkor mindenben a rendelkezésükre állunk. Így legalább több időnk lenne arra, hogy a mérkőzésre rendbe hozzuk a gyepet. A keddi edzés különben sem számít már semmit"-mondta Mourinho,aki visszautasította azokat a vádakat,miszerint a Chelsea direkt nem hozza rendbe a gyepet a szombati Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzésig. -
#1608 hát igen!de ha kiejtjük a Barcát akkor se lesz könnyű!vagy mi esünk ki!de ilyen ne legyen! -
Etelkozi Vata #1607 Nem kellett volna a Chelseanek elbohóckodni a csoportmeccseket, pl a Betis, vagy hazai pályán a Pool ellen, és akkor nem lett volna gond. Így most van. -
#1606 hát ja!mondhatni geci dolog!mindegy kell ilyen is!dehát Rangers ugyis kiesik ha most nem akkor a köv párositásnál! -
#1605 Azért kemény dolog ez a Barca-Chelsea párharc. Európa egyik legerősebb csapata már az elején elbúcsúzik a nemzetközi porondtól, miközben vannak olyan párosítások, hogy Rangers - Villarreal pl. -
#1604 mind1 lényegtelen
azt hisztek amit akartok -
#1603 azért ez is fura, szurkolsz egy csapatnak, aztán hirtelen abbahogyod a szurkolást, és választasz egy másik csapatot. Elég érdekes a focihoz való hozzáállásod :DDDDD -
#1602 hát eléggé! -
#1601 Most szedtem le a Colchester elleni gólokat...
Ez a második Joe Cole gól gyönyörű volt! -
#1600 ez a baj! -
#1599 közbe, barca előtt szurkoltam a palermonak,ezt buktad megint -
#1598 akkor nem -
#1597 ha eljön ugyanez lesz a véleményed? -
#1596 jósrác