24199
Chelsea Fan Club
-
#1715 jo értem csak mondtam!semmi baj! :)
HAJRÁ CHELSEA -
#1714 csak sok sikert kívántam :( -
#1713 mikor még fociztam, akkor örültünk volna, hogyha a salakos pálya helyett ilyen pályán játszhattunk volna :D -
#1712 jó az falura,vidéken meg nem nézik -
Monoton #1711 AZTA MIGYEP! /nem sértés/ :D -
#1710 jo elhiszem csak mondtam!! nem CSAK neked szolt!remélem mindenesetre jo meccs lesz!mindkettő -
#1709 eszembe nem jutott hogy a végeredmény miatt pofázzak
nem az én stílusom -
#1708 tudod mit szoktam ilyenkor mondani? :DDDDD -
#1707 ja győzzön a jobbik sok sikert!
ha kérhetek valamit akkor jo lenne ha meccs után semmi balhé nem lenne az eredmény miatt!meg semmi miatt!sok sikert -
HAJRÁ CHELSEA !!!
-
#1705 akkor jövök én is
nah de mégis sok sikert srácok győzzön a jobbik -
#1704 örülünk! csak ha Barca fan vagy kérlek!tudod hol a helyed :) -
#1703 nemsokára kezd a mecs!
sok sikert! -
#1702 ja kajak mennyi kamu kifogás!rohadt idegesítő!majd meglátjuk!Hajrá Chelsea!Go Blues -
#1701 mennyit sír már a barkasz szája bazzeg.. szerintem a Chelseanek is ugyanolyan lesz a pálya, nem? már előre keresik a kifogásokat :P -
#1700 Puyol nem örül hogy locsolják a Stamford Bridge-ot
"A pálya állapota ránk lesz nagyobb hatással. Mi szeretünk gyors passzokkal, nagy tempóban játszani, és nem vagyunk hozzászokva az ilyen talajhoz. Ha azonban jól koncentrálunk, és nem adjuk el a labdát a középpályán, akkor sikeresek lehetünk" -mondta Puyol,aki nincs együttértésben Frank Rijkaarddal aki korábban ezt mondta: "Nincs kifogás! Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy legyűrjünk minden akadályt"-vélekedett a Barcelona holland szakvezetője. -
#1699 nana nem lenne jo az x! -
#1698 Mourinhónak jó lenne döntetlen a Barca ellen
"Nem ez a cél, de nem lennék boldogtalan, ha 0-0 lenne az eredmény. Ugyanúgy állunk majd fel, mint bármely más csapat ellen, vagyis négy védővel, három középpályással és három csatárral. Az tulajdonképpen mindegy is, hogy egy-egy poszton Ferreiara vagy Glen Johnson, illetve Crespo vagy Drogba játszik. Minimum száznyolcvan percet fogunk játszani, ezért felesleges a győzelem terhét rakni a játékosok vállára már az első mérkőzésen. Három játékosom - Lampard, Robben és Terry - is egy sárga lapra van az automatikus eltiltástól, ez külön megnehezíti majd a bíró dolgát" -mondta mourinho a meccs előtti utolsó sajtótájékozatón. -
#1697 Mourinho: a Stamford Bridge egy krumpliföld!
Így nézett ki a Stamford Bridge kedd este a Barcelona edzése elõtt pár perccel. A spanyol lapok persze egytõl egyig közzétették a képet, amely egész Katalóniát felháborította. Mi tagadás, érthetõen...
A BL-nyolcaddöntõ elsõ felvonása elõtti utolsó Barcelona-edzés finoman szólva sem zajlott zökkenõmentesen. A katalánok ugyanis - miután a képen látható látvány fogadta õket a tréning elõtt - nem voltak hajlandóak idõben bevonuli az öltözõbe.
Az edzésnek végül az UEFA ellenõrei vetettek véget. A londoniak persze fel vannak háborodva, hogy a vendég csapat játékosai közül szinte mindegyiknek volt egy keresetlen szava a Stamford Bridge gyepszõnyegére. A kedd esti sajtótájékoztatón a Chelsea trénere, José Mourinho is megjegyezte, ha a spanyoloknak az kell, õ is hajlandó krumpliföldnek nevezni a stadion talaját.
- Rendben. Ha akarják én is kimondom: igen, a Stamford Bridge egy krumpliföld! Igaz, hogy a talaj szörnyû állapotban van, de a labda gurul rajta. Nincs magánál, aki azt gondolja, hogy szándékosan tönkretettük a gyepet. Nincsenek technikás játékosaink, tehát nekünk egy krumpliföldön kell játszanunk, hogy esélyünk legyen a Barcelona ellen - zárta mondandóját a portugál mester.
Frank Rijkaard nem feltételezi, hogy az angolok direkt tették gyalázatossá a pálya talaját, ugyanakkor félti játékosait.
- Szó sincs arról, hogy a hazaiakat hibáztatjuk a pálya minõségéért. A Chelsea egy profi klub, profi körülményekkel, és tudom, mindent megtesznek majd azért, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák számunkra. Csodálatos meccseket játszottunk tavaly, én erre számítok most is - mondta a holland szakvezetõ.
A spanyol sajtó már kevésbé volt könyörületes. Az AS és a Marca egyaránt felháborítónak tartja, hogy ilyen rangos találkozót ilyen állapotú pályán kell lejátszani. A hispánok leginkább azt sérelmezik, hogy az amúgy is esõs Londonban miért kell még fel is locsolni a pályát az év mérkõzésének kikiáltott találkozó elõtt? -
#1696 én is ilyesmit várok! -
Etelkozi Vata #1695 Helyesbítek: NEM leszek kiváncsi... -
Etelkozi Vata #1694 Én meccs után egy pár napig nem látogatok focival kapcsolatos fórumokat, mert amilyen anyázás lesz, arra én leszek kíváncsi.
Túl kevés ember tud kulturáltan fórumozni, véleményt nyílvánítani.
Ez van.
A Meccset már nagyon várom, egy vb döntő nem tud úgy lázba hozni, mint a mai meccs. 2-0-át várok, persze hazai győzelmet, nem szabad gólt kapni. Ha megcsinálja a csapat, akkor a visszavágon szétkontrázhatjuk a Barcat. Van előnye annak, hogy hazai pályán kezdünk. -
#1693 örülés -
#1692 mi lesz itt meccs után -
Etelkozi Vata #1691 Akkor jó! -
#1690 flém off
[Gábort jáccik:D] -
#1689 rendben , én tök kúltúrált vagyok , de nem kell erélyeskedni , nemszeretem ha valaki nyomja magát aki nem is ismer -
Etelkozi Vata #1688 Kultúráltabb hangnemben fórumozz, legalább itt. Ehhez vagyok szokva, így vagyok nevelve. Amúgy semmi fenyegetőt nem írtam, legfeljebb erélyeset. -
#1687 húha , egész testemben resszketek!
ki szólt hozzád? -
Etelkozi Vata #1686 Nana, kiscsávó, itt nem csak a haverod Chelsea drukker, vegyé vissza!!!!!! -
#1685 nem tudom!változnak az idők!különben van okom rá! -
#1684 semmi köze a csapatodhoz a lazulásodnak...vagyis nem lazulás , inkább rossz stílus -
#1683 védem a csapatot és szurkolok nekik PaPa :PPP
nem vagyok kispöcs O_o -
#1682 elkanászodtál kispöcs:P -
#1681 különben meg vidd innen a negativ kisugárzásod! -
#1680 :DSA:Das.d.saD:D:Ad.as.d ez jopoén volt! -
#1679 :ASADAD:AD:S:D:AS::SD:SD:A:DSA:S:a:D:D
kikaptok mint a szar! -
#1678 én is szeretném!egy jo 3 gollal minimum! -
Kanál #1677 nah ma alazni a barkaszt plz -
#1676 jaja!de ilyen remélem nem fordul elő!