24199
Chelsea Fan Club
-
#3045 Hát mivel nem lehet berakni... képfeltöltés!
-
#3044 Ja én csináltam, amúgy meg szégyeld magad!
:DDDDDDDDDDD
-
#3043 hogy raktad be a userbart? :DD -
a zsírkereskedő #3042 kaka nem kell
ha minden így megy és gallas marad akkor nem kell senki
így is sokan vannak! még ha rotáció és 60-70meccs is van egy évben
túl sok a közel azonos szintű játékos így is
mourinhonak lesz gondja bőven! -
#3041 hát mivel Olasz drukker vagyok ezért nem:))
ez általad creált userbar? -
Monoton #3040 szval madrid topikba megmondtam a véleményem!
minek nektek ?
ballack és lampard közé és akkor hárman irányítanak ? _S:F _SA
ha leigazoljátok akkor szét fog esni a csapat EZTUTI sztem -
#3039 nah szasztok!
zsyr minden nemsoká leszek itt is ujra! -
#3038 Védőnek szerintem jó lenne R.Carlos, vagy Cannavaro, de ha így maradna a csapat sem lenne gond.
Kössz szépen!!!
(Mi az, talán nem szereted Zizou-t??? )
-
#3037 végre visszatértél:)
szerintem se!max egy védőre még!
jó ez a userbar!tetszik:)
(bár a logod nem,cseréld majd vissza:) ) -
#3036 Szerintem rá már igazán semmi szükség, de lehet, hogy ezt csak én gondolom így...
-
#3035 A Chelsea rekordösszeget kínál Kakáért
A londoniak akár 70 millió fontot is megadnának a brazil támadóért, feltéve, ha a Milan hajlandó eladni őt.
Kaká a világbajnokság után többször is elmondta, hogy amennyiben a Milant nem sorolják vissza az olasz másodosztályba, legszívesebben maradna a piros-feketéknél. Mivel a rossonerik vezetői hallani sem akartak a játékos eladásáról, úgy tűnt, Kaká biztosan marad a milánói klubnál.
A bundaügyben érintett klub azonban idén nem indulhat a Bajnokok Ligájában, ezért elképzelhető, hogy mégis kénytelen lesz eladni néhány kulcsjátékosát, ez esetben Kakát tárt karokkal várja a Chelsea és a Real Madrid is. A londoniak 70 millió fontig is elmennének a licitversenyben, de elképzelhető, hogy a Milan vezetőit ez az álomösszeg sem hatja meg, és nem engedik el a focistát.
- Jól érzem magam Milánóban, ezért is hosszabbítottam meg a szerződésem 2011-ig – mondta a támadó. – Nem erőltetem a klubcserét, csakis akkor megyek el Olaszországból, ha a Milan is ezt akarja.
-
#3034 :D Nem de finnünk már volt:) -
#3033 Shefki Kuqi? Ő nem Chelsea játékos... -
jozsivagyok #3032 kuki -
#3031 Tudom:) Már ugyis áltak ki a bajnokságban hogy egy angol sem volt a kezdőben!
Hát ök is rossz példa!
Bár ök azért épitenek be fiatalokat az utánpotlásból,ha nemis angolokat!
A Tottenhambe jókis britt játékosok vannak!Jön is fölfelé a csapat szépen! -
Redvin #3030 Akkor nezd meg az arsenalt, bl dontot jatszottak, es ha jol emlexem Campbell-en kivul nem volt angol jatekos a kezdoben :) -
#3029 Ja már ideje lenne a Britteket elönyben részesíteni:)
Végülis angol csapat!Bár mindig sok nemzetű volt a csapat! -
a zsírkereskedő #3028 jobb az lehetséges
de duff nekem szimpatikusabb és ír is ráadásul
robben néha nagyon jó néha meg koplárovics szinten van és akkor reklamál és nem hasznos... duff hajtós és tudja huzamosabban is ugyanazt nyújtani még ha el is fárad... -
#3027 Xtem nem jobb,nem csapatember robben!Hát ha a reál ad érte 20-25 milliót (font) akkor xtem vigye!Marad a helyén Joey meg duff az elég!
Manich alapból is csak kölcsönbe jött,opciós joggal,de ezekszerint nem élünk vele! -
Redvin #3026 Sztem Gallasnak nem sok eselye van kozepso vedonek, legalabbis Terry es Carvalho melett igen nehez dolga lesz stabil kezdonek lennie. -
#3025 kölcsönbe jött!
Robben sztem nem megy el!Duffy sajnos viszont lehet:( -
Redvin #3024 Maniche hova ment, csak fele eve jott?! Robben meg lehet megy a realba, de ha nem akkor inkabb Robben mint Duff, sokkal jobb jatekos. -
#3023 Inkább Bridge mint Del horno!Bridge már bizonyított eléggé!
S-W-P -nek meg már kéne lehetőséget adni xtem is mert nagyon jó!
És Duffot énis jobban szeretem mint Robbent,Robben már túl önzö lett és má nagy arca van! -
#3022 hát Duff elmegy azt olvastam
Maniche már elment
SWP meg kölcsönbe akar/de ez még nem bizti -
a zsírkereskedő #3021 én igazából bridge párti vok és robben helyett is duffot raknám be...
de az is jó lenne ha maniche nem maradna sztem... nem azért mert rossz hanem mert ott van swp és sztem neki kéne többet játszania igaz h nem ugyanaz a poszt de én nem posztokban gondolkodok:D -
#3020 hát jah,de remélem attól még bridge is marad és ő meg del horno lesz bal
Gallas meg csak közép -
#3019 Szerencsére nem! Eleinte így volt, de szerintem sokkal jobban jártunk! -
Monoton #3018 Gallas nem volt benne a Shevcsenko üzletben ? -
#3017 Ugynéz ki hogy Gallas szrződést hosszabbít!Ha tényleg így lesz megmerem kockáztatni,hogy ő a nyár legnagyobb "igazolása" :)
Érdemes elolvasni(amgoltudók előnyben):
http://home.skysports.com/list.asp?hlid=402479&CPID=8&clid=8&lid=2&title=Gallas+set+for+Blues+stay -
a zsírkereskedő #3016 ezt mondom h a szél az necces az én felállásomnál... de az h kit kire lehet lecserélni meccsfüggő -
Redvin #3015 Ballack-Robben nem is lehet egymas csereje, nem is ugyanazon a poszton jatszanak, mint ahogy Essien-Cole sem. -
Etelkozi Vata #3014 Rotáció! A Chelsea indul bajnokságban, valamint 3 kupában. Ez tavaly is kb. 60 meccset jelentett, és nem is mentek végig a kupákban.
Szóval lesz játéklehetőség mindenkinek. -
a zsírkereskedő #3013 abban igazad van h itt olyan erős a kpálya h nem lehet semmit se megjósolni...
a portugálok is azért játszottak 5 kpályással mert erősek ebben...
de a chelseaben minőségi a támadóalakulat is szóval... fene se tudja mu meg arsenal pool meccseken biztos h 5kpályás lesz megint de a többiek ellen ki tudja...
nálam cech(bár cudicini a kedvenc kapusom)-ferreira-terry-carvalho-del horno(bridge) ballack(robben)-essien(cole)-makelele-lampard-sheva-crespo(drogba)
de a szél az probléma lenne mert ferreirának és del hornonak nagyon fel kéne jönnie... -
Etelkozi Vata #3012 Szerintem is te jársz közelebb az igazsághoz.
Én persze a helyében ellenfél függővé tenném a taktikát.
Gyengébb csapatok ellen, főleg hazai pályán mindenképpen két csatárral játszatnék.
Erősebb ellenfelek ellen pedig eggyel.
Aztán persze a meccs alakulása szerint lehet változtatni, a keret erre is tökéletesen alkalmas. -
Redvin #3011 Valoszinu hogy egy Makelele/Essien Cole Lampard Ballack Robben (+ a cserek) kozeppalyas sor melett 2 csatart fog jatszani... Inkabb 4 vedo 1 vkp 2 iranyito 2 szelso es 1 csatar. Sztem ilyesmi lesz a kezdo 11: Del Horno, Terry, Carvalho, Ferreira, Makelele, Lambard, Ballack, Cole, Robben, Seva. -
a zsírkereskedő #3010 magát a színt nem birom az, hogy ebben a színben játszanak nem izgat
nem egy szín miatt fogom őket kedvelni...
szerintem bl győztesek lesznek és mourinho áttér a 2csatáros játékra valószínűleg, mert a kerethez kell a taktikát alakítani...
remélem erre ő is rájön
-
Etelkozi Vata #3009 Az nagy baj, ha nektek nem tetszik a kék, mert az a csapat tradicionális szine. Ne várjátok, hogy a "Blues", ez a becenevük, ne kékben játszon. -
a zsírkereskedő #3008 bár ez színváltós ha megnézzük rendesen, mert az alján sötétebbnek tűnik:D
na mindegy számosat nem érdemes venni ebből se mert úgyis elmegy az illető sajnos
cselszki stratégia... -
#3007 Nekem se tetszik!A fekete sztem is naon jó,na meg a régebbiek amiben sárga is volt! -
a zsírkereskedő #3006 határozottan nem tetszik
eleve nem vok kékpárti
sokkal jobb sztem a fekete mezük és ez a jubileumi umbro király volt!