24199
Chelsea Fan Club
-
-
#3489 ez nem beteg? olyan dolgai vannak, mint egy szenilis vén hisztiző hülyének... Egyszer ezt akarja, aztán amazt... -
Etelkozi Vata #3488 A Chelsea hetek óta vinné. oda kéne adni. illetve kellett volna.
Ez a nyilatkozat most kicsit szánalmasra sikerült, olyan Wengeres. -
#3487 Wengernek elege van Cole-ból
Arsene Wenger türelmetlen. Az Arsenal menedzsere annak örülne, ha Ashley Cole minél előbb elhagyná csapatát, mert úgy véli, a jelenlegi helyzet senkinek sem tesz jót.
Arsene Wenger amennyire ragaszkodott válogatott játékosához, most legalább annyira szeretné, ha végre eligazolna a csapattól Ashley Cole, akinek lezáratlan ügye kihatással van az egész csapat teljesítményére is. A menedzsere szerint az lenne a legjobb, ha még a hétvége előtt sikerülne megegyezni a Chelsea-vel, és véget érne a 25 éves futballista kálváriája.
- A csapat egyértelműen gyengül Cole eladásával, de ennek ellenére, most már azt mondom, menjen el mihamarabb tőlünk – mondta a menedzser. – Minél előbb meg kell oldani ezt a helyzetet, mert már elkezdődött a szezon, de még nincs végleges csapatom. Mindenki azzal foglalkozik, hogy mi lesz a Cole jövője, és ez később kihathat a többi focista teljesítményére is. Nekem csak olyan játékosokra van szükségem, akik elkötelezettek az Arsenal mellett, akik nem akarják elhagyni a klubot, és képesek egy célért közös erővel küzdeni. Ashley nem ilyen focista, ezért amíg nem rendeződik az ügye, nem is fogom pályára küldeni az együttesben.
-
#3486 Thx, csodálkoztam is rajta, mert mikor Sport2-n ment a meccs, akkor Faragó őt Gallasként említette :) De Gallast nem láttam ott. -
#3485 Geremi de Gallas is ott volt vhol -
#3484 Geremi -
#3483 Az utolsó képen a háttérben Makelele mellett baseball-sapiban az Gallas lenne? -
#3482 király :D -
#3481 9-es mez egy védőnek... :)
-
#3480 Terry a vetélytársakat figyelmezeti
John Terry figyelmeztette a Chelsea közvetlen vetélytársait, hogy idén is hajtani fognak a Premier League győzelemre.
A Chelsea fantasztikus játékkal kezdte az idényt a Manchester City elleni 3-0-s győzelemmel. John Terry kezdte meg azon a mérkőzésen a gólgyártást.
"A Community Shield után néhány szurkoló biztos kételkedett bennünk, de mi megmutattunk, hogy mit is tudunk valójában. Talpra tudtunk állni és reméljük, hogy idén is olyan teljesítményt nyújtunk a bajnokságban, mint az utolsó 2 évben.
Ha a szurkolók ugyan úgy szurkolnak, ha a játékosaink ugyan úgy küzdenek, és ha a csapat szellem is megmarad, akkor nekünk van a legnagyobb esélyünk a PL trófea elhódítására."
-
a zsírkereskedő #3479 na őt jó látni:) -
#3478 -
-
-
#3475 megtörént!
Zsyyr h jött Boulahrouz -
#3474 jobbra meg még Geremi is,szal neki csak bal és közép kell,Gallas tuti elmegy -
#3473 Boulahrouz aláírt!
Khalid Boulahrouz tegnap aláírta szerződését, így már hivatalosan is a mienk.
A Holland válogatott játékos tegnap a City elleni meccs után kötötte meg szerződését. Khalid 2 évet töltött németországban a Hamburg csapatában ahol már az első évben megmutatta képességeit, de igazán a 2. év jelentett számára áttörést amikor 34 meccsből 29-szer pályára lépett és a Hamburg csupán 30 gólt kapott ami klub rekordnak számít.
Jose Mourinho szavai:
"Boulahrouz rendkívúl hasznos játékos. Nekem most már 3 játékosom van középre John, Ricardo és Khalid. Két játékosom a jobb oldalra Paulo és Khalid. És 2 játékosom a bal oldalra Wayne és Khalid.
-
#3472 Terry 1-0
Lampard 2-0
Drogba 3-0 -
#3471 Mourinho leborult Lampardék előtt
A Chelsea portugál menedzsere nem győzte halmozni a dicsérő jelzőket csapata játékát illetően a Premiership hétvégi rajtját követően.
A Chelsea magabiztosan, 3-0-ra verte a Manchester City együttesét a szezonnyitón, a találkozó után Mourinho leborult focistái előtt, akik szerinte a meccs nagy részében hibátlanul futballoztak.
- Az nem kifejezés, hogy jól, inkább nagyon jól futballoztunk – kezdte értékelését a menedzser. – Tökéletesen védekeztünk, a passzjátékunk minősége, nagyon, nagyon jó volt. Végig irányítottuk a játékot, és egy nagyon erős ellenfelet győztünk le. Az egyedüli kérdés most már az, hogy eléggé jó fizikai állapotban vagyunk-e ahhoz, hogy heti három meccsen ilyen kiválóan tudjunk játszani.
Mourinhót az sem zavarta, hogy Andrij Sevcsenko közepes teljesítménnyel rukkolt elő.
- Andrijt azért igazoltuk, hogy meccseket döntsön el góljaival, nem azért, hogy akkor találjon be, mikor már 3-0-ra vezetünk – mondta a tréner.
A Manchester City elleni meccs egyik legjobbja Michael Essien volt, aki mind védekezésben, mind támadásban együttese egyik leghasznosabb tagja volt, egy szabálytalanság után azonban elvesztette a fejét, és meghúzta az őt felrúgó Corradi haját. A ghánai megúszta sárga lappal (Corradi nem, ő pirosat kapott), a portugál tréner szerint ez az eset is jól példázza, hogy Essiennek változtatnia kell hozzáállásán, le kell nyugodnia, mert különben sokat kell majd hagynia eltiltás miatt a szezonban.
Mourinhónak a sérülések miatt fájhat kicsit a feje, a kisebb húzódással bajlódó Ballack a szerdai bajnokin már pályára léphet, Cech, Joe Cole és Geremi azonban továbbra sem bevethető, és a City ellen gólt szerző Terry sincs száz százalékos egészségi állapotban. -
#3470 Bajnokhoz méltóan kezdett a Chelsea
A bajnoki címvédő londoniak magabiztosan verték a Manchester Cityt az angol élvonal első fordulójának második vasárnapi meccsén, az új sztárok közül Sevcsenko pályára lépett, Ballack nem.
A City nem nagyon tudott beleszólni a mérkőzés alakulásába, a Chelsea az első percektől kezdve támadólag lépett fel, és egyértelműen uralta a játékot. Az első találatra mindössze 11 percet kellett várni, ekkor Terry, a hazaiak csapatkapitánya volt eredményes. Az első félidő közepén Lampard is beköszönt, s mivel a londoniak vezetését semmi sem veszélyeztette, kicsit visszavettek az iramból.
A második játékrészben csak az volt a kérdés, hogy a nyáron igazolt Andrij Sevcsenko be tudja-e venni első meccsén az ellenfél kapuját, s bár az ukránnak voltak látványos megmozdulásai, első angliai bajnoki találatára még várni kell. A rivális Didier Drogba viszont a 78. percben betalált, és beállította a 3-0-s végeredményt.
Eredmény: Chelsea-Manchester City 3-0 (2-0)
G.: Terry 11., Lampard 26., Drogba 78.
-
#3469 csinálok minden meccsről egy ilyen képet :)
még a pool
-
Lampard008 #3468 Sima Győzelem!!!
EZ az!! -
#3467 meg is kapta a sárgát!
szép volt nyertünk!!! -
#3466 hát mire?
:| -
#3465 ja, nem arra gondoltam....
de ha már felhoztad Essien baráti hajformálását... -
#3464 mér lenne az?
Corradit régen ki kellett volna állitani!
ennyi! -
#3463 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL
3-0
Drogba -
#3462 erősen lejtős a hazai pálya -
#3461 én azé néztem tegnap végig az arsenal meccsét
mert biztam h ilyenek lesznek! :| -
#3459 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL
2-0
LAMPARD
deszép -
#3458 SZÉP FEJES!!!!!!!!!!!!!!4
EZ AZ
1-0 -
#3457 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL
J.TERRY -
#3456 jaja Hajrá Srácok!
remélem nyerünk! -
#3455 HAJRÁ CHELSEA!!!!:))) -
#3454 dekeci :ddd -
#3453 épp cityvel vok azé mondom _AS:D_AS:_ASD_:ASDAd -
a zsírkereskedő #3452 jah ő az tavaly nekem elég meggyőző teljesítményt nyújtott -
#3451 háefembe jó az beztos SDASAD -
#3450 Samaras?