24199
Chelsea Fan Club
-
#3816 Seva: nem kegyelmezünk Gerrardéknak!
Vasárnap Londonban rendezik az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának egyik szuperrangadóját. A bajnoki címvédő Chelsea a Stamford Bridge-en fogadja a Liverppool gárdáját.
Andrij Sevcsenko (képünkön) izgatottan, ugyanakkor bizonyítási vággyal fűtve készül a Pool elleni szupermeccsre. Az ukrán válogatott támdónak van mit törlesztenie a Beatles-városiak ellen.
- A Milan színeiben eddig kétszer léptem pályára a Liverpool ellen és mindkétszer vesztesen kellett leballagnom a gyepről. Mindenki tudja, hogy Rafa Benítez csapata a világ egyik leghíresebb klubja, amely a mai labdarúgásban is komoly játékerőt képvisel - nyilatkozta a népszerű Seva.
Az AC Milan korábbi sztárja a hízelgések után kicsit keményebbre fogta a figurát és kijelentette: vasárnap csakis a Chelsea sikerével érhet véget a nagy derbi.
- A Charlton és a Werder Bremen ellen már úgy futballoztunk, ahogy az egy Chelsea-szintű csapattól elvárható. Ha ezt a formánkat át tudjuk menteni Gerrardék ellen is, akkor nem lesz könyörület - tette hozzá az ukrán csatár. -
#3815 Testközelben Drogba és Lampard
Frank Lampard és Didier Drogba, a Chelsea két szupersztárja a jövő héten a klub hivatalos londoni ajándékboltjában találkozik a csapat szimpatizánsaival.
Lampard szeptember 20-án, délután 16 és 18 óra között, míg Drogba egy nappal később 16 órától 17:30-ig áll a drukkerek rendelkezésére a Stamford Bridge-en található Chelsea Megastore-ban. A két futballista mezeket, posztereket és egyéb ajándéktárgyat dedikál majd a Chelsea szurkolóinak.
- Nagyon fontosnak tartom azt, hogy egy futballista rendszeresen tartsa a kapcsolatot csapata drukkereivel. Imádok ilyen összejöveteleken részt venni, hiszen mindig hatalmas az érdeklődés - nyilatkozta Lampard. -
#3814 Drogba Gallasnak hízeleg
Didier Drogba (képünkön), a Chelsea futballistája egy angol lapnak nyilatkozva kijelentette, a Stamford Bridge-ről a nagy rivális Arsenalhoz szerződött William Gallast tartja a világ legjobb védőjének.
- William a világ legjobb védője, ehhez kétség sem férhet hozzá. Nagyon sajnálom, hogy itthagyott bennüket és az Arsenalhoz igazolt, de sajnos erről szól egy futballista élete. Most itt, holnap pedig máshol. Már alig várom a Chelsea-Arsenal meccset, hiszen biztosan többször is összecsapok majd Gallassal - nyilatkozta Drogba a Daily Express című lapnak.
Az elefántcsontparti támadó Gallashoz hasonlóan nyáron nagyon közel került ahhoz, hogy elhagyja José Mourinho együttesét, ám végül nemet mondott az Olympique Lyon hívó szavára.
- Nagyon megtisztelő volt számomra a Lyon érdeklődése, hiszen az Olympique Európa élvonalába tartozik. Ám engem még kétéves szerződés köt Londonba és ezt az időt ki is szeretném tölteni - tette hozzá a futballista. -
#3813 A Chelsea felkészült a liverpooli rohamokra
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya szerinte együttese felkészült a Liverpool offenzíváira.
"Elvesztették a városi derbit, ez nem jött jókor a számunkra. Biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd azért, hogy ellenünk begyűjtsék a három pontot. Megígérem, hogy nagyon megszenvednek majd vasárnap, a csapatom minden tagja azon lesz, hogy mi nyerjünk. Szükésgünk van nekünk is a pontokra, főleg most, hogy a MU az Arsenallal játszik, hiszen, ha nyernek, akkor nagy előnybe kerülhetnek velünk szemben." - mondta Terry a skysports.com-nak.
-
#3812 Mindenesetre Hajrá Chelsea!!!!!!!!!!!! -
#3811 hát remélem most nyerünk!!!
izgalmas mecs lesz az biztos!!! -
#3810 Vasárnap
Chelsea - Liverpool
Stamford Bridge 14:30
Közvetíti: Sport 2
nem tudni a felállást még sem a keretet!
talán Riise nem játszik náluk de nem biztos h még sérült!ha nem játszik akkor nagyobb az esélyünk bár igy is jo lenne nyerni sőt kéne...főleg h a másik párbaj Man Utd-Arsenal
de a Pool mindig erős..szal kemény lesz -
-
-
-
#3806 egy kis pótlás...
tudom nem néznek ki jol
de jok azé :DDDD
-
#3805 Kössz!!! -
#3804 joak banner -
#3803 :))
hát ez az!tele van ő lovéval kétlem h ne lenne!
meghát jah.. :D -
a zsírkereskedő #3802 miért nem építtet magának? harmadannyiból meg lehet úszni...
bbc-n is van ilyen műsor ált amit eladnak 1 millióért abból 400e a hasznuk kb... de focista ő is:D jó focista:D -
#3801 Lampard elégedett a teljesítményével
A Chelsea középpályása visszavágott kritikusainak.
Sok bírálatot kapott Frank Lampard az elmúlt hetekben, miután sem klubjában, sem a válogatottban nem tudta hozni azt a szinten, amit tőle az elmúlt években megszokhattunk. A Chelsea középpályása ugyan 5 mérkőzésen 2 gólt már szerzett idén, a Charlton ellen azonban a magyar válogatott elleni mérkőzés és a világbajnokságon a portugálok elleni negyedöntő büntetőpárbaja után is tizenegyest hibázott, amiért újból kereszttűzbe került. Jose Mourinho ugyan a Werder Bremen elleni BL-mérkőzés után megvédte játékosát, most maga Lampard is válaszolt a kritikusoknak.
- Fontos számomra, hogy jól játsszam - mondta Lampard. - Elégedett vagyok az eddig mutatott teljesítményemmel, a Chelsea színeiben nagyon jól játszottam. Elismerem, nem tartom szem előtt, hogy az újságírókat és a klubon kívül álló embereket is elégedettek legyenek. A fontos, hogy a menedzser elismerje a teljesítményemet, és ha őt kérdezik a játékomról, pozitív választ ad majd. -
#3800 Ballack ház után kutat
A középpályás továbbra is keresi álmai lakását.
Michael Ballack a hatmillió fontos fizetése ellenére sem engedheti meg magának, hogy Londonban egy elitkategóriás lakást vásároljon, ahová családjával együtt végleg beköltözhetne.
A nyáron a Bayern Münchenből a Chelsea-hez távozó középpályás eleinte szerette volna megvásárolni álmai házát: a játékos egy medencével felszerelt hat hálószobás lakásra vágyik, akár a fővárosban, akár a Chelsea cobhami edzőközpontjának közelében. Azok után azonban, hogy az angolok közölték vele: mindez négymillió font körüli összeggel rövidítené meg a bankszámláját, a német elállt a vásárlási szándékától, és inkább a bérleti díjat választaná.
- London elképesztően drága hely - mondta Ballack. - Jobban járok, ha inkább a bérlést választom. A családommal már találtunk egy házat Wimbledonban.
A középpályás a brit autóutakon található számos sebességmérő kamera miatt is panaszkodott.
- Eddig szerencsére rendre felfedeztem a kamerákat, ahányszor a közelükbe értem. -
#3799 ez nem rossz még gondolkozom rajta! -
#3798 Joe Cole még nem épült fel
Joe Cole sérülése kiújult a keddi mérkőzésen - ezt saját maga nyilatkozta a weblapján.
"Sajnos nem úgy gyógyul a sérülés, mint ahogy szeretném; a cél pedig hogy 100%-os állapotban legyek. Egy kicsit még várnom kell erre, és valószínűleg a hétvégén nem tudok még pályára lépni a Liverpool ellen, ami nagy csapás számomra." -
#3797 Hi!
Szeretne valaki Chelsea szurkolói oldalt szerkeszteni?
Szerkezetileg ilyesmi lenne az oldal:
Juventus -> http://juventus.hunsport.hu
Spurs -> http://spurs.hunsport.hu
Real Madrid -> http://realmadrid.hunsport.hu
Bayern -> http://fcbayern.hunsport.hu
Próba FC -> http://probafc.hunsport.hu
-
#3796 igen Pool ellen lesz -
Etelkozi Vata #3795 Abra helyett Joe
Boula helyett valaki, aki még nincs fenn, de már 3 meccsnél többet játszott a Chelseaben. -
#3794 Abramovicot hagyd le sztem de gyorsan:)
Különben nagyon pofás lett!Gratula!
Még ezzel a pöttyös házzérrel kéne vmit csinálni és akko faxa naon! -
a zsírkereskedő #3793 nem kötekszek:D nagyon pofás így is jobb mint a másik volt
de van egy ötletem...
legfelülre kicsi fél centis v picit nagyobb képekbe beszúrva a régi nagy chelsea játékosok pl zola tore andre flo di matteo stb alatta meg kb ugyanez
csakh ne mondhassák h divatdrukkerkedünk és csak a mostani chelsea-t szeretjük a pénz miatt
de ismétlem ez így is nagyon jó
köv meccs az liv'pool ellen lesz ez van ide kiírva fent? -
#3792 jolvan joez nyugi :)
1 honap mulva csere! -
#3791 Most mond meg, kit haggyak le, hogy rajta legyen Joe Cole??? Szívem szerint őt, Makelele-t, Geremi-t, Carvalho-t(...stb) is rátettem volna, de már így is zsúfolt...De ha akarsz, csinálhatsz egyet, amin ők is rajta vannak!
Amúgy meg a képeket cserélni is lehet, akár még havonta is......és pl. azért nincs rajta J.Cole, Ballack, mert róluk még nem volt "normális" kép (legalábbis én nem találtam megfelelőt!)!
-
#3790 Japep igen J.Cole hiányzik na meg Ballack monnyuk de az egész csapatot nem lehet berakni..:) -
a zsírkereskedő #3789 most ki csinálta?:D
amúgy most ez talán a legpofásabb topik így
bár a bannerben csak 1 cole van...ami nagy hiba:D -
#3788 Köszi szépen!!! -
#3787 köfi :)
-
#3786 nagyon baro let a topik grat! -
#3785 Ez is egy jó nap...
HT - Lyon [2 - 0] Real Madrid
11' [1 - 0] F.C.G. Fred
31' [2 - 0] Tiago
----------
HT - Manchester U. [2 - 2] Celtic
21' [0 - 1] J.V.o. Hesselink
30' [1 - 1] L. Saha (pen.)
40' [2 - 1] L. Saha
43' [2 - 2] S. Nakamura -
a zsírkereskedő #3784 na megnéztem a gólokat...
essien jól csinálta
drogba oscart érdemel-nem tudom ezt hogy lehet befújni bl szinten-nem örülök h megadták mert nem volt 11es
ballack-jézus!ilyen 11est kb 3-4 et láttam eddig-ami ennyire tetszett volna! nagon bejött
szóval drogba műesett és sárgát adtam volna viszont a ballask góljának örülök
majd a barca ellen kellene drogbának ezt csinálnia...ott örülnék neki de ne a werder ellen -
#3783 köfi! -
#3782 Jó lett az oldal tényleg! -
#3781 Kössz!!! -
#3780 jaja nagyon király lett!!! -
#3779 Győzelem a BL-nyitányon
Chelsea - Werder Bremen: 2-0 (1-0)
2006.szep.12
Stamford Bridge, 32.135 néző, v: Kyros Vassaras (görög)
Gól: Essien (24), Ballack (büntetőből, 68)
Sárga: Terry, Drogba, Lampard, J.Cole - Baumann
Chelsea: Cech - Boulahrouz, Terry, Carvalho, A.Cole - Essien, Makelele, Ballack (Mikel 90), Lampard - Shevchenko (J.Cole 81), Drogba (Kalou 85)
Padon maradt: Cudicini, Geremi, Bridge, Ferreira
Werder: Reinke - Wome, Naldo, Pasanen, Fritz - Borowski, Baumann (Zidan 86), Frings - Diego, Klasnic (Hugo Almeida 65), Klose
Padon maradt: Kasper Jensen, Vranjes, Owomoyela, Andreasen, Schultz
BESZÁMOLÓ
Ismét sok új játékossal kezdett a Chelsea - Ferreirát Boulahrouz, Bridge-et Ashley Cole váltotta, valamint a két "sztárigazolás", Ballack és Sheva is a kezdőben kapott helyet. Mindenki örömére Joe Cole vállalta a játékot, és leülhetett a kispadra. Robben ugyanakkor továbbra is sérült.
Aktívan kezdett a csapat, a bal szélen A.Cole gyakran veszélyeztetett felfutásaival, és középen is gyakran próbálkoztunk kiugratásokkal, de kevés sikerrel.
Az első gólt védelmi hibából szereztük; a földön fekvő hátvédről Essien elé pattant a labda, aki így ziccerhelyzetbe került, és laposan kilőtte a sarkot a kapus mellett. A Werder az első félidőben nem sok veszélyt jelentett Cech kapujára.
A második játékrészben feltámadtak a vendégek, és több veszélyes helyzetet is kialakítottak. Klose két alkalommal is lefejelte védőit, ebből egyszer a felső kapufát találta el. A Chelsea pedig kiengedett egy kicsit, és pár tetszetős támadást leszámítva nem játszott túl jól. A félidő egyik legszebb megmozdulása Drogba kapáslövése volt, mely alig kerülte el a rövid sarkot. Lampard ugyancsak lőtt egy szép kapufát, amikor kissé kisodródva próbált kapura tekerni.
A győzelmet Michael Ballack büntetője döntötte el a 68. percben. Egy beívelésnél a fejelni próbáló Drogbát meglökték, a bíró pedig befújta a tizenegyest. Nem tűnt túl kirívó szabálytalanságnak, de hát ebben nem a nézők döntenek. Nekünk ráadásul jól jött :) Lampard ezúttal nem vállalta a lövést, Ballack pedig profi módon, a felső léc alá bombázta a labdát. Kétgólos hátrányt még Klose-val is nehezen tudott volna ledolgozni a Werder, és szerencsére már nem is változott az eredmény.
Összességében nem volt lehengerlő a csapat teljesítménye; még mindig érezni a szezon eleji formát. Ashley Cole bár gyakran futott fel támadni, rengeteg labdát elszórt. Sajnos ugyanez volt igaz a legtöbb játékosra; úgy tűnt még nem szoktak össze eléggé. A középpályások és a csatárok sem parádéztak, bár szép megmozdulása mindenkinek volt. Sheva sem játszott aranylabdáshoz méltóan. A meccs embere a pálya minden szögében feltűnő Essien volt, rengeteg labdaszerzéssel és jó passzokkal. A gólt teljes mértékig megérdemelte.
Negatívum a már említett összeszokatlanság, és a sok buta sárga lap, melyek többsége elkerülhető lett volna.
Pozitívum, hogy egy erős csoportbeli rivális ellen sikerült győzni, valamint hogy Joe Cole felépült sérüléséből, és csereként rövid ideig pályára is lépett.
Kezdetnek nem rossz, lesz ez még jobb is ;) -
#3778 ez egy off hír de azt hiszem nem baj
Puskás Ferenc az intenzíven
Az Info Rádió információi szerint a napokban romlott a legendás labdarúgó állapota, ezért az orvosok a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán kezelik Öcsi bácsit.
Minden idők egyik legjobb futballistáját évek óta a Kútvölgyi kórházban kezelik Alzheimer-kórral, s bár állapota az utóbbi esztendőben stabil volt, a nyilvános szereplést már nem engedélyezték neki az orvosok.
A válogatottban nyolcvanötször szereplő, az jelenleg 79 éves Puskás Ferenc állapotáról sem a kórház, sem felesége nem nyilatkozik.
-
#3777 Nah Japepnek köszönhetően változtattunk a Topik kinézetén
nekünk tetszik remélem mindenkinek elnyeri tetszését!