24199
Chelsea Fan Club
-
#4216 Mourinhót akarja az Inter
A News of the World információi szerint az Inter vezetői szeretnék a csapat kispadjára ültetni José Mourinhót. Eriksson után rövid időn belül a portugál a második tréner, akivel Mancinit riogatják.
A lap úgy tudja, Massimo Moretti, a klub régi-új elnöke személyesen is megkereste Jorge Mendezt, Mourinho ügynökét, hogy tárgyaljanak a kontraktusról.
A News of the World szerint Moratti mindenképpen Mourinhót akarja, ha Mancini elhagyja a klubot, a portugál az elsőszámú jelölt a kék-feketék élére.
Mourinho öt millió fontot keres évente a Chelsea együttesénél, ám az Inter a nyári átigazolási szezonban bebizonyította: ha igazán kell a csapatvezetésnek valaki, akkor nem számít a pénz. A hírek szerint Mourinho a tavalyi BL-kudarc után közel állt ahhoz, hogy távozzon Londonból. Az angolok szerint ha idén sem nyer komolyabb trófeát a Chelsea, Mourinho továbbáll. -
#4215 'Borugh ellen szerzett gol!
akkor minavn ?:)
igaz hazai pályán az első! -
#4214 Sevcsenko: határtalan gólöröm
Andrij Sevcsenko a Portsmouth ellen megtörte szerencsétlen sorozatát, az ukrán megszerezte első bajnoki gólját a Chelsea-mezében. A hazai pályáján eddig eredménytelen Seva majd kibújt a bőréből a meccs után.
Sevcsenko nagy tervekkel érkezett a londoni kékekhez, gólt szerzett a Cardiffban rendezett Community Shielden, ám ezután hosszú csend következett. A bajnokságban kilenc meccs kellett Sevának az első gólhoz.
- Ez volt az első gólom hazai pályán, ami mondanom sem kell mennyire fontos volt nekem - nyilatkozta a Chelsea TV-nek Seva. - Köszönöm a bizalmat, köszönöm a szurkolók kitartását, nagyon fontos volt számomra, hogy éreztem a támogatásukat. Tegnap mérhetetlenül boldog voltam.
- Nagyon fontos egy játékos életében, ha klubot és plane ha országot vált, hogy beilleszkedjen és megtalálja számításait az egyesületnél. Szeretnék bizonyítani a drukkereknek, mert ha ők a csapat mellett állnak, már nagy bajnem érhet bennünket. -
#4213 Cech elmehet az edzésre
Jose Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint a koponyaműtéten áteső Petr Cech a jövő héten már kimehet az edzőpályára, hogy találkozzon csapattársaival. Mint arról beszámoltunk, a kapus a Reading középpályásával, Stephen Hunttal ütközött, és könnyen lehet, hogy koponyatörése miatt ebben a szezonban már nem léphet pályára. Mourinho ugyanakkor jó hírekkel szolgált.
- Egyre jobban van, szerintem hamarosan meglátogathatja a csapatot - mondta a portugál tréner -, a jövő héten ugyanis kijöhet az edzőpályára. Meglátogattam a kórházban, és elmondhatom, hogy minden nehézség nélkül beszélt velem angolul. Aztán direkt franciára váltottam, és ez sem okozott problémát neki. Máris a visszatérésről beszélt, ami a motiváció szempontjából jó jel.
Mourinho azonban azt is hangsúlyozta: biztos, hogy a kapus még hónapokig nem léphet pályára. -
-
-
-
-
-
-
-
a zsírkereskedő #4205 ez van sajnos pedig nem rossz
nem tudom mi a baj vele-talán túl drága volt?:D:D:D
viccet félretéve jelenleg tök feleslsges szerencsétlen jövőre tuti elmegy ő is mint duff
ez a baj h itt vannak jó játékosok és hagyjuk elhúzni őket mert van akinek végig "kell" játszania és nem férnek be...
még a rotáció sem olyan rotáció h swp végig játsszon...:D -
#4204 Egy végigjátszott SWP meccs is elég lenne!
Mindenki megkapja a lehetőséget csak ő nem?!
-
#4203 Jól söpörtek az új fiúk a Chelsea-ben
A nyári szerzemények játszották a főszerepet a Chelsea-ben az angol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában, ugyanis Andrij Sevcsenko (képünkön) és Michael Ballack is betalált, a londoniak 2-1-re győzték le a Portsmouth gárdáját.
Már az első játékrészben is mezőnyfölényben játszott a Stamford Bridge-en a Chelsea a Portsmouth ellen, ám gólt nem sikerült szereznie José Mourinho együttesének. Illetve, dehogynem!
Ám Drogba - mivel támadta David James kapust - találatát a játékvezető érvénytelenítette, csakúgy, mint Sevcsenko alakítását, aki lesről szerzett gólt.
Szünet után aztán felpörgette a ritmust a bajnoki címvédő. Az 55. percben Arjen Robben beadására Sevcsenko érkezett jó ütemben, majd a hálóba lőtt. Két perccel később Ballack is örömet szerzett a kékek drukkereinek Drogba fejes passzát követően. A Portsmouth-nak a lefújásig csak a szépítésre futotta.
Eredmények, Premier League, 9. forduló:
Chelsea-Portsmouth 2-1 (0-0) gólszerzők: Sevcsenko (55.), Ballack (57.), illetve Benjani (69.)
Everton-Sheffield United 2-0 (2-0) gólszerzők: Arteta (13.), Beattie (33.-11-esből)
Charlton Athletic-Watford 0-0
Aston Villa-Fulham 1-1 (1-1) gólszerzők: Barry (26.-11-esből), illetve Volz (45.)
-
#4202 :) jaja
meg sheva vissazrakta másdodik hullámba áés ballack rálődte azt is szépen kifogta!
igazábol james-en mult na de mind1 2-1
joez
HAJRÁ CHELSEA továbbra is! :) -
#4201 jaja lehetett volna, néztem a meccset, Sheva lövését James szépen kiszedte meg a fejest is, de végre megint betalált a gyerek! :) -
#4200 köfi!
jok voltunk
lehetett volna 5-1 is :)
na mind1 szép volt srácok!
Go Blues -
#4199 :) -
#4198 nekem van egy olyan érzésem,h ő már sosem lesz itt olyan,mint a milanban.ide a pénzért jött,a milanban meg ott voltak a haverok.yaa,de kamu az,h abramovics meg shevcsenko barátok...perszeee,orosz-ukrán bárátság,ismerjük... :) -
#4197 Gratulálok Sheva találatához!
Remélem innentől jönni fog a többi is :) -
a zsírkereskedő #4196 az a gól amit kaptunk... :D -
#4195 nah végre betalált a két érkező!!!!
nagyon jól játszottunk!!!
igaz a végére azért izgi lett:) -
#4195 nah végre betalált a két érkező!!!!
nagyon jól játszottunk!!!
igaz a végére azért izgi lett:) -
a zsírkereskedő #4194 portsmouth verés...
3 meg nem adott gól...
már csak egy swp találat hiányzik -
#4193 GÓÓl
2-0
Ballack
igen! -
#4192 GGGÓÓÓÓÓÓLL
SEVCSENKOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0
IGEEN! -
#4191 jaja
de bekéne rugni mer kapunk akkor végünk
nyerjünk gyerünk HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!! -
#4190 jaja Happy szülinapot neki:)
az elsőt kéne berúgni utánna könnyű lenne -
#4189 Ashley Cole és Benjani nagy harcokat folytat :)
Hajrá Chelsea!!
paskolunk be pár golt gyerünk!!! -
#4188 Ballack..huuu
Carvalho betette majdnem gol! -
#4187 szegény Shevchenko nem tud betalálni
jo lenne közben ha rugnánk golt
nehogy baj legyen!
a meg nem adott gol pedig nemtom...
jogos nem volt gol talán! -
#4186 ha jol hallottam most lett 31 éves Hilario
Boldog Szülinapot neki! -
#4185 kezdődik
Hajrá CHELSEA!!!!!!!!!! -
#4184 Portsmouth are expected to line-up in the following 4-4-2 formation:
James; Pamarot, Primus, Campbell, Taylor; O’Neil (c), Fernandes, Mendes, Kranjcar; Kanu, Benjani.
Subs: Kiely, O’Brien, Thompson, Davis, Cole.
Today’s referee is Mark Clattenburg.
-
#4183 jaja!
hajrá CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4182 Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:
40 Hilario
20 Paulo Ferreira
6 Ricardo Carvalho
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
7 Andriy Shevchenko
11 Didier Drogba
16 Arjen Robben
Subs: 41 Ma Kalambay, 9 Khalid Boulahrouz, 4 Claude Makelele, 10 Joe Cole, 24 Shaun Wright-Phillips
Hajrá Chelsea!!! -
#4181 egyelőre nem tudom elvileg ugye akkor szombat este kiengedték de hir h jol van e mikor épül fel vagy egyáltalán meg van e még semmi!
legalábbis nem találtam ilyen hirt!de sztem jobban van meccsre még nem alkalmas de remélem h jobban van már lényegesen! -
#4180 tényleg,cudicinivel végülis mi lett? -
#4179 De ha nem tudnád Cudicini már 33, Hilario meg 31 éves...mindketten jó kapusok, de már nincs sok hátra a visszavonulásukhoz, szükségünk lesz egy 1.számú kapusra (ha Cech-vel baj történne...). Nem mondom, hogy pont Buffonra, de ő is jó lenne ! -
#4178 léccives finomabban mer ez itt nem járja...