24199
Chelsea Fan Club
-
#5106 bevallom őszintén kicsit félek a portotol..nem lesz egyszerű meccs..és kicsit gyanus h vereséget szenvedünk..ez egy megérzés de remélem nem igy lesz!!!!HAJRÁ KÉKEK!!! -
#5105 egy kis visszapillanto
Dátum Meccs Eredmény Pozició
12/09/2006 Chelsea-Bremen 2-0 » 1
27/09/2006 Levski Sofia-Chelsea 1-3 » 1
18/10/2006 Chelsea-Barcelona 1-0 » 1
31/10/2006 Barcelona-Chelsea 2-2 » 1
22/11/2006 Bremen-Chelsea 1-0 » 1
05/12/2006 Chelsea-Levski Sofia 2-0 » 1 -
#5104 Mourinhón nincs nyomás
A Chelsea menedzsere szerint nem az ő vállán van a teher, hiszen ő már egyszer elhódította a BL-trófeát. Éppen a Chelsea szerdai ellenfelével, a Portóval.
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőinek szerdai játéknapján a Chelsea a Porto otthonában, a Dragao-stadionban lép pályára. A londoniak portugál menedzsere éppen jelenlegi csapata ellenfelével ért el pályafutása csúcsára, 2004-ben elhódítva a legrangosabb európai kupát. Jose Mourinhónak azonban nem ez lesz az első visszatérése sikerei színhelyére, két szezonnal ezelőtt egyszer már megoldhatatlan feladat elé állította a Portót a Chelsea-vel.
- Ide mindig öröm visszatérni, két csodálatos idényt tölthettem ennél a klubnál. A Porto most is remek csapat, és nagyon fontos, hogy a klubról három éve senki sem gondolta volna, hogy nyerhet a végén, de nyert. Akkor kivívta a jogot magának, hogy elhiggyék, újra képes nyerni – mondta szerdai ellenfeléről Mourinho, aki szerint a jelenlegi BL-mezőnyben nem az ő vállát nyomja a legnagyobb teher: - Nem hiszem, hogy rám különleges teher hárulna. A nyolcaddöntő mezőnyében jó pár olyan szakvezető van, aki nem nyerte még el a BL-t. Ha azt gondolják, hogy nekem nehéz a dolgom, akkor képzeljék el, hogy nekik milyen nehéz. Ott van például Arsene Wenger, aki az egyik legjobb menedzser, de a BL-győzelem még neki sem jött össze.
A Chelsea várhatóan gyakorlatilag legjobb összeállításában játszhat szerdán, visszakerül a középpályára Michael Ballack, akinek szereplése kisebb vádlisérülés miatt volt kérdéses, ugyanakkor biztosan nem léphet pályára Khalid Boulahrouz, akinek a válla ugrott ki, a holland védő egy hónapig nem állhat a gárda rendelkezésére.
A hazaiak közben csöndben készülnek, és remélik, hogy képesek lesznek meglepetésre. A Porto vezetőedzője, Jesualdo Ferreira hiszi, hogy csapata előnyt tud kicsikarni a londoni visszavágóra. A portugálok magabiztosan nyilatkoztak a napokban, nem az ellenféllel, hanem főleg saját magukkal foglalkozva a mérkőzés kapcsán. Ezt erősítik a szakvezető szavai:
- Ugyanabban a szellemben játszunk szerdán este is, mint tettük azt az előző fél évben. Győzni akarunk, mindenki, az összes játékos mindig nyerni akar! – fújta meg a harci kürtöket Ferreira, aki természetesen tisztában van a Chelsea erejével, és csapata képességeivel is. Ráadásul a Porto nem is a legjobb összeállításában fogadja a Chelsea-t. A portugáloknál maródi Pedro Emanuel, Jorginho (mindkettő Achilles-sérüléssel) és Anderson, ugyanakkor a középhátvéd Ricardo Costa és a szélső Ricardo Quaresma visszatérhet. -
#5103 HAJRÁ CHELSEA
GO BLUES!!!!
nyerni kell ma!! -
#5102 tudjuk köszönjük!! -
#5101 Akinek van Viasat 3 az meg tudja nézni a meccset 23:00 felvételről!! -
#5100 Köszi!
Asszem Sopcast - StarSports lesz... -
#5099 Sopcaston meg TVUPlayeren lesz a Star Sports amiu adja a meccseteket.
meg még.
TVU Player: East TV
Sopcast: MK Sport -
#5098 hát ha nem lesz jó minőségű stream akkor marad az
nyernünk kell!!
hétvégén Arsenal!!!
kemény mecs lesz az majd,izgulok:D -
#5097 okksa majd meglessük ;) köfy -
#5096 most nézem. Biztos, hogy lesz stream. Pl. a Star Sports -
#5095 stream esetleg jah lesz..de nem adják csak felvételről ugy is megnézem sztem!!! -
#5094 talán lesz majd rá stream -
#5093 A Viasat3 adja 22:55-től felvételről... -
#5092 huh most jöttek annyian újak hogy csak nah
kíváncsi vagyok tv adja e holnapi mecset,remélem igen -
#5091 holnap Bajnokok Ligája!!
Estadio Draga ha jol tudom :) Porto idegenben!! nem lesz könnyű melo de HAJRÁ CHELSEA!! -
#5090 nem értitek:D, adtam egy linket, oda irkáljatok, az a topik már régóta megy, de tőletek csak Asfa ír
és nem leszünk jóban, ne is akarjátok:D -
#5089 XXD elment Síelni de ő is beleegyezne:)
onann tudom hogy a legjobb haverja vagyok XXD-nek:)
ezt igy mindenkinek mondom:) -
#5088 Flém Topik tudod.. :)
jajj :) flugos vagy..:) XD -
#5087 Jó 5let:)
Teljesen támogatom és egyet értek :) -
#5086 nekem mind a kettő okés lenn ;) -
#5085 ezzzel most arra célzol hogy csináljunk 1 uj topikot? vagy hogy csak legyünk jóban és ti is írtok ide és mi is oda?? -
#5084 megint bepróbálkozom nálatok a flém topik dologgal, mert láttam, hogy új Chelsea drukkerek jöttek
és ez inkább nekik szólna: van egy Arsenal - Chelsea flém topik ahol flémelhet a két klub sg-s szurkolótábora, az Arsenalosok közül szinte minedki ír, de tőletek sajnos csak Asfa kollega, szóval gyertek flémelni:D -
#5083 Topic :) -
#5082 Hali
Hihi van Chelsea-s Topci nem gondoltm volna:D -
#5081 nah egy újonc:)
samsung os híreket szelektáld majd légyszi,nem nagyon hiszek nekik:D -
#5080 Thx meglesz -
#5079 na okka
ujtag..Jo utat!!
hali -
#5078 na én elbucsuzom tőletek 1 darabig :)
megyek Ausztriába Síelni :9
2 hétre.
Lehet hogy netközelben leszek..de keveset:)az tuti:) ha síelni megyek inkább síelek mint netezek :9
remélem tudok szolgáli 1 kevés infoval de Asfának nem is akarok de nem is tudnék és nem is kerülhetek nyomába az info szolgáltatásokkal. ;)
Remélem nem halok meg:D és majd visszajövök ide :D tovvább szurkolni veletek,de a meccseket tuti nézni fogom :)
Végülis haverokkal megyek akik szintén Chelsea drukkerek nem mindenki de 1 páran azok. Ma hajnali 5 kor indulok.
Bye all HAJRÁ CHELSEA ÉLJEN A FOCI és Bye all XD
-
#5077 CFC nem Chelsea Fan Club :D:D
CFC Chelsea FC :D:D
csak vicc volt..... -
#5076 A játékosok miatt bűnhődik a CFC szurkolótábora
Peter Kenyon örömmel jelentette be, hogy a Chelsea új televíziós közvetítési szerződést kötött, amellyel a londoni klub 625 millió fonttal gazdagodik az elkövetkezendő években. A hatalmas összeg, amely átszámítva 250 milliárd forint (!), ennek ellenére nem jelenti azt, hogy a Kékek szurkolói a jövőben olcsóbban járhatnak a meccsekre. Az ügyvezető igazgató szerint ugyanis a játékosok fizetése ezt nem engedi meg.
- Ez egy nehéz ügy, mert az üzleti szektor is leveszi a maga részét, és persze a játékosok is kérik a szeletüket az új szerződésből – mondta Kenyon, aki az utóbbi időben John Terryvel és Frank Lamparddal is megegyezett a hosszabbításról, mindketten, Andrij Sevcsenkóval és Michael Ballackkal együtt, 6,3 millió fontot kapnak szolgálatukért egy szezonban.
Kenyon már személyesen is elkeserítette a londoniak drukkereit, a sporvezető a Middlesbrough elleni mérkőzés előtt 15 vezérszurkolóval találkozott. A közel háromórás megbeszélésen a Chelsea illetékesei gyorsan eloszlattak minden kételyt: a jövőben nemhogy könnyítésre nem számíthatnak a jegyvásárlók, de könnyen lehet, hogy tovább növelik a borsos belépők árait.
A Stamford Bridge felnőtt közönségének 35 és 60 font (megközelítőleg 14-25 ezer forint) közötti összeget kell fizetniük, ha látni akarják élőben Drogbáék játékát a Bajnokok Ligájában és a Premiershipben egyaránt.
www.samsungsport.hu -
#5075 Lehetett volna rosszabb is, de így sem a legkönnyebb...legalább visszavághatunk a bajnokság miatt...
-----------------------------------
Már sorsoltak is az FA Kupában
Ma sorsolták az FA Kupa negyeddöntőinek párosítását. Március második hétvégéjén igazi londoni rangadóra lesz kilátás.
A következő fordulóban a Tottenham Hotspur ellen játszunk hazai pályán, március 10-én vagy 11-én.
Három előző fordulóbeli párosításon is újrajátszásra lesz szükség, így még nem dőlt el, hogy a Man Utd vagy az Arsenal egyáltalán bekerül-e a negyeddöntőbe.
Érdekesség, hogy kölcsönadott tehetségünk, Scott Sinclair klubja, a Plymouth (itt játszik ugyebár Buzsáky, Tímár és Halmosi is), a lehető legkönnyebb ellenfelet kapta meg a Watford személyében.
A teljes forduló:
Middlesbrough / West Brom - Man Utd / Reading
Arsenal / Blackburn - Man City
Chelsea - Tottenham
Plymouth - Watford -
#5074 Drogbáé lesz az Európai Aranycipő?
Didier Drogba vette át a vezetést az Európai Aranycipőért (European Golden Boot) folytatott harcban. Elefántcsontparti légiósunk eddig a 4. helyen állt, de a hétvégén lőtt 2 góljával - amely 4 pontot ér - az első helyre tornászta fel magát.
Az Aranycipőt az kapja, aki a bajnokságában a legtöbb pontot érő gólt lövi. Az erősebb bajnokságokban (mint pl. angol, spanyol stb...) egy bajnoki gól két pontot ér, míg közepes erősségű bajnokságokban (mint pl. holland, belga stb...) 1,5 pont egy gól, a leggyengébb nemzeti ligákban (mint észt vagy magyar :() 1 pont egy gól.
Drogba most 17 góllal a Premiership góllövőlistájának élén is áll, két góllal megelőzve az MU játékosát, Cristiano Ronaldot.
Az Európai Aranycipő jelenlegi állása:
1. Didier Drogba (Chelsea, angol) 17 gól 34 pont
2. Afonso Alves (Heerenveen, holland) 22 gól 33 pont
3. Frédéric Kanouté (Sevilla, spanyol) 16 gól 32 pont
4. Maksim Gruznov (Trans Narva, észt) 31 gól 31 pont
5. Ronaldinho (Barcelona, spanyol) 15 gól 30 pont
5. Cristiano Ronaldo (Man. United, angol) 15 gól 30 pont
Az Európai Aranylabdát az European Sports Magazines osztja ki. -
#5073 Ruben Ramos érkezik?
A két óriás klub visszautasíthatatlan ajánlatot tett a madridi klubnak. Az Atlético ifjúsági csapatának egyik fő támogatója nem akarja eladni a gárda tehetséges játékosát. A klub kéri a szülőket is, hogy fontolják meg, elhagyják-e Madridot vagy sem. -
#5072 Boula sérülése komoly?!
"Csalódást okoz az újabb sérülés. Lényegében elégedett lehetek a tegnapi nappal, mert továbbjutottunk, de egy sérülés mindig rosszul esik a csapatnak. Valószínűleg Khalid ki fog hagyni pár meccset, de nem tudom pontosan, hogy mennyit." - mondta José mester a meccs után -
#5071 Thx :)
igy már jobb :D -
-
#5069 a Chealse Kedden Játszik BL-ben?
ha játszik kivel játszik? :s
nemigen vok tájékozott.....:s
Ha szépen megkérek valakit valami Bajnokok Ligája meg Angol Foci-s oldalt belinkelhetne:) mikor van meccs, mennyik lettek a meccsek ilyesmik.
Ha van előre is Thx. :) -
#5068 Ja akkor hülye vagyok.... :s
én azt olvastam hogy ugy egyeztek meg a YouTube-val, hogy ne lehassen feltölteni a Gólokat YouTube-ra...:)
akkor most örülök :D
azta mekkora XXD vok :) -
#5067 Mourinho teljhatalmat és fizetésemelést akar
José Mourinho, a Chelsea menedzserét négyszemközti beszélgetésre invitálta Roman Abramovics klubtulajdonos.
A Sunday Times értesülései szerint Abramovics a napokban lehetőséget ad Mourinhónak, hogy bebizonyítsa: érdemes a klubnál tartani őt. A menedzser és a tulajdonos a januári krízishelyzet óta nem beszélt négyszemközt egymással, az orosz milliárdos azonban a napokban szólt a szakvezetőnek, hogy le kellene ülniük egy baráti csevelyre.
Mourinho szerint elképzelhető, hogy Abramovics új szerződést szeretne kínálni neki, a menedzser azonban csak feltételekkel fogadna el egy ilyen felajánlást. A portugál edző ugyan jelenleg is a világ legjobban fizetett szakvezetője, ám Sevcsenko és Ballack érkezése óta nem ő keres a legjobban a klubnál, a két focista ugyanis még nála is kedvezőbb feltételekkel írt alá a londoni csapathoz. Mourinhónak nem tetszik ez a helyzet, s szeretné, ha ismét ő vezetné a fizetési listát a Chelsea-nél, de ennél is fontosabbnak tartja, hogy a jövőben szabadkezet kapjon az átigazolási kérdésekben, és minden más szakmai kérdésben is.