Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekesség, hogy a bajnokságot toronymagasan vezetõ Everton azon kevesek közé tartozik, akik pontot tudtak rabolni a Chelsea-tõl és most az FA Kupában is ismétlésre kényszerítették a kékeket.
- Az elsõ félidõben nem ment a játék senkinek sem, nem találtuk a helyünket a pályán - nyilatkozta Lampard. - A szünetben megkaptuk a jogos fejmosást, azt hiszem ez érzõdött is a játékunkon, sikerült az egyenlítés, bár ennél tovább nem jutottunk.
A Chelsea egyetlen gólját jegyzõ Lampard szerint nincsenek abban a helyzetben, hogy bárkit is lebecsüljenek.
- Nem igaz, hogy félvállról vettük a meccset, meg akarjuk nyerni az FA Kupát is. A Ligakupából csúnyán kipottyantunk, így hazai környezetben a bajnokság mellett már csak ez a trófea maradt. Nekünk pedig minden siker kell! A londoni ismétlésen ezt be is bizonyítjuk.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Mourinho az Dom Henrik Infáns rend tisztje címet kapta meg, mindazért, amit a portugál sportért tett.
A szakember a ceremóniára meghívta családját, edzõtársait, Baltemar Britót, Silvino Lourót, Rui Fairát Andre Villast és a Chelsea összes portugál labdarúgóját, Maniche-t, Ricardo Carvalho-t és Paulo Ferreirát.
A világ egyik legjobb mesterének tartott Mourinho az FC Portóval megnyerte a bajnokságot, a hazai kupát, illetve az UEFA-kupát, majd 2004-ben ismét bajnok lett, és meglepetésre elhódította a Bajnokok Ligája-trófeát.
Ezt követõen szerzõdött a Chelsea-hez, amellyel a 2004–2005-ös szezonban angol bajnoki címet szerzett, és a Ligakupában is diadalmaskodott.
Az ünnepségen Mourinho kijelentette: 12 éven belül a portugál válogatott szövetségi kapitánya szeretne lenni.
CHELSEA FOOTBALL CLUB

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Pool-MU, az egyik fõ ellenfél tutira kiesik
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Newcastle-Southampton (II)
Preston NE (II) v. Crystal Palace (II) - Coventry (II) v. Middlesbrough
Aston Villa-Manchester City
Everton v. Chelsea - Colchester (III)
Charlton-Brentford (III)
Liverpool-Manchester United
Bolton-West Ham
Stoke City (II)-Reading (II) v. Birmingham
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A francia válogatott védõt a Juventus szeretné a soraiban tudni, mint azt Luciano Moggi, a torinói klub átigazolásokért is felelõs elsõ számú vezetõje megerõsítette.
Az olaszok a nyártól látnák szívesen soraikban Gallast, akit az utóbbi idõben sokat elégedetlenkedõ Jonathan Zebina pótlására hoznának a Serie A-ba.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szívna a barca mert sztem simán összeomlana
tök poén van egy barcás osztálytársam azt azzal megy a vita mindig😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Úgy néz ki, hogy a Chelsea most beleszalad egy kis hullámvölgybe.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Igazából a Sevcsenkó-Ibrahimovic lenne az ideális csatárpáros