Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
amúgy õszintén mondom , félek ettõl a meccstõl,nagyon sok minden fog múlni Ronaldinhon , meg Eto'on de mondjuk látszott hogy Dinho nélkül Eto'o se ér túl sokat...

Forca BARCA!

asfa
semmi probléma!Chelsea-Barca mostmár ez legyen a téma!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fernando torres
bejeztem ...

mondjuk mint mindig most se én kezdtem

asfa
fejezzed be és irány a Zaki vs Asfa topik --> válaszolj a kérdésekre :)

fernando torres
szánalmas vagy...

zaki
nemá, tök jó <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

asfa
dekeci! :) befejezni <#smile>

báttyó02
nana,nembeszélünk csúnyán,moderáld már magad gusztika<#smile><#smile><#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
tényleg nyugi srácok!

asfa
.DDD

zaki
bunyó van <#buck>

asfa
igen ez para ha jol tom tavaly tõlük estünk ki de most meglehet!és emg is lesz!Hajrá Chelsea

fernando torres
de ha még így is lenne , mi a fasz közöd lenne hozzá?

fernando torres
fogadunk hogy nem
jaj istenem én meg leszarom hogy te kit utálsz
én meg az ilyen fasszopó geciket utálom mint te vagy .

báttyó02
fogadok ha palermo feljön akkor megin nagy drukker leszel :P
szarszás drukkolásod meg szánalom,emlékszem még mikor irkáltál a palermo forumba hogy te mekkora fan vagy,aztán hirtelen jöttek a szarszás logók...jajjistenem degyülölöm a divatgusztikat :DD

Tetszik a párosítás, Pool idegenben, mi otthon, bár a Newcastle tud kemény is lenni, igaz összel kaptak egy hármast

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Japep
Az FA Kupa negyeddöntõjében hazai pályán játszunk majd a Newcastle-el, március 21-én (kedden) 20:45-kor. A továbbjutásról ezúttal is egyetlen mérkõzés dönt majd, kivéve persze döntetlen esetén...

A teljes párosítás:

Charlton - Middlesbrough
Aston Villa / Manchester City - Bolton / West Ham
Chelsea - Newcastle
Birmingham - Liverpool

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mourinho ajánlata a Barcelónának

"Ha a katalánok szeretnének inkább az edzõközpontunkban tréningezni, akkor mindenben a rendelkezésükre állunk. Így legalább több idõnk lenne arra, hogy a mérkõzésre rendbe hozzuk a gyepet. A keddi edzés különben sem számít már semmit"-mondta Mourinho,aki visszautasította azokat a vádakat,miszerint a Chelsea direkt nem hozza rendbe a gyepet a szombati Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkõzésig.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hát igen!de ha kiejtjük a Barcát akkor se lesz könnyû!vagy mi esünk ki!de ilyen ne legyen!

Nem kellett volna a Chelseanek elbohóckodni a csoportmeccseket, pl a Betis, vagy hazai pályán a Pool ellen, és akkor nem lett volna gond. Így most van.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

asfa
hát ja!mondhatni geci dolog!mindegy kell ilyen is!dehát Rangers ugyis kiesik ha most nem akkor a köv párositásnál!

DJ Bee18
Azért kemény dolog ez a Barca-Chelsea párharc. Európa egyik legerõsebb csapata már az elején elbúcsúzik a nemzetközi porondtól, miközben vannak olyan párosítások, hogy Rangers - Villarreal pl.

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fernando torres
mind1 lényegtelen
azt hisztek amit akartok

DJ Bee18
azért ez is fura, szurkolsz egy csapatnak, aztán hirtelen abbahogyod a szurkolást, és választasz egy másik csapatot. Elég érdekes a focihoz való hozzáállásod :DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

asfa
hát eléggé!

Japep
Most szedtem le a Colchester elleni gólokat...

<#worship>Ez a második Joe Cole gól <#eljen>gyönyörû volt!<#worship>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
ez a baj!

fernando torres
közbe, barca elõtt szurkoltam a palermonak,ezt buktad megint

fernando torres
akkor nem

asfa
ha eljön ugyanez lesz a véleményed?

fernando torres
jósrác

asfa
Eto'o: ennyi pénzbõl újjáépíteném Afrikát

Samuel Eto'o nem akar hinni a fülének, hogy a Chelsea 41 millió fontot, vagyis több mint 15 milliárd forintot akar fizetni érte. Pár nappal azelõtt, hogy a kameruni Eto'o klubja, a Barcelona a Chelsea-vel játszik BL-meccset, a futballista kijelentette: bolond, aki ennyi pénzt adna érte.
- Most majd találkozom azokkal a bolond klubvezetõkkel, akik 41 millió fontot adnának értem - mondta Eto'o az egyik brit újságnak. - Miért ilyen sokat? Mirõl beszélnek egyáltalán? Én ezt nem értem. Szeretem a futballt, de vannak dolgok, amik többet jelentenek nekem. Ennyi pénzbõl újjá tudnám építeni egész Afrikát. Most azonban nem foglalkozom a Chelsea ajánlatával, csak az foglalkoztat, hogy a Bajnokok Ligája-mérkõzésen gólt vagy gólokat lõjek, és hogy továbbjussunk a következõ körbe. A Chelsea edzõje, José Mourinho régóta szeretné megszerezni Samuel Eto'ót, mert csatárgondjai vannak. Hernan Crespo elvágyódik a klubtól, és akkor Didier Drogba marad az egyetlen vérbeli csatár a klubnál. A Chelsea hiába fizetne ilyen nagy összeget a kameruni csatárért, és hiába kapna nagyon magas fizetést Eto'o, a futballista úgy érzi, döntésénél nem a pénz a meghatározó. - Ha azért akarsz focista lenni, hogy milliókat keress, nem fog sikerülni -folytatta Eto'o. - Soha nem gondoltam volna, hogy értem valaha valaki ennyi pénzt fog ajánlani, de nem szabad, hogy ez befolyásoljon engem. Az egyetlen dolog, ami fontos, a valódi büszkeség, az, hogy a szüleimnek örömöt szereztem a sikereimmel. Valamint az, hogy miattam egész Kamerun Barcelona-drukker lett, az utcán kék-piros mezben járnak az emberek, ami boldoggá tesz. Ez arra ösztönöz, hogy folytassam, amit eddig csináltam, vagyis a legjobbamat nyújtsam a Barcelonában.

báttyó02
:DDDDddd
ja,és közbe még palermonak is szurkol(t)

Ez a meleg, fernando torres névvel, ronaldinho avatarral. Persze van ilyen, csak fura.
Szerda para lesz, srácok. Jók, vagyunk, jók vagyunk, de az igazi erõfelmérõ csak most jön.
Mondjuk a Barcanak is, mert eddig a bl-ben sem találkoztak komoly csapattal (Pana, Werder, Udine). A Madridot is akkor verték, amikor azok mélyponton voltak, a Valencia meg el is verte õket (bár az a gól a meleg volt!).

fernando torres
hát vagy nem

horpeti
azért biztos más lesz a motiváció, és a hozzáállás is a Barca ellen, mint a Colchester ellen! :))

Gratu Chelsea!

asfa
meglesz érzem!meg kell agyalnunk a Barcat!

Japep
CHELSEA - Barcelona

MÉG 3 NAP !!!
06.02.22. - 20:45

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Rágós falatot nyelt le a Chelsea

Megszenvedett az FA Kupában a továbbjutásért harmadosztályú ellenfelével szemben a Chelsea.

A Colchester United Ricardo Carvalho szerencsétlen öngóljával szerezte meg a vezetést a Stamford Bridge-en az elsõ félidõ 27. percében. Paulo Ferreira még a szünet elõtt egyenlített, ám a fordulás után sokáig úgy tûnt, döntetlen marad a vége.

A csereként beálló Joe Cole azonban tett róla, hogy érvényesüljön a papírforma és a 78., valamint a 90. minutumban is õt ünnepelték a Chelsea-drukkerek. A taps azonban a harmadosztályú kiscsapatnak is kijár, hiszen végig partiban volt nagynevû ellenfelével, amit kevés csapat mondhat el magáról Európában.

FA Kupa nyolcaddöntõk, vasárnapi mérkõzések:

Chelsea – Colchester United (III.) 3-1 (1-1)
Paulo Ferreira (36.), Joe Cole (78., 90.), illetve Ricardo Carvalho (27.-öngól)

Stoke City (II.) – Birmingham City 0-1 (0-0)
Forssell (46.)

Preston North End (II.) – Middlesbrough 0-2 (0-0)
Aiyegbeni (51., 76.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
nah meglett a gyõzelem!tudtam az lesz beáll nak a cserék és rúgnak gólt:)

sot battyo urfi is

BUDA > miskolc.

asfa
akkor nem csak én utálom ennyire õket!örömteli pilllanat :D

en masodszor, tavaly is volt mar egy barkasz elleni meccs :d

BUDA > miskolc.

asfa
a blre térve a tippjeim!akik továbbjutnak szerintem!

Milan,Liverpool,Lyon,Real Madrid
Inter,Chelsea,Villareal,Juve

asfa
:DDd de nem utoljára!

báttyó02
életemben elõször fogok szoritani a cselzinek :D

asfa
<#worship><#eljen>legyen igazad

igy van ^^

BUDA > miskolc.

szal a chelsea (Y)

BUDA > miskolc.

asfa
Chelsea - Colchester 3-1

Stamford Bridge
V: Gallagher
G: Ferreira 37', Joe Cole 78', 90' ill. Carvalho 28' (öngól)
S: Ferreira 33'

Chelsea: Cudicini - Johnson, Huth, Carvalho, Ferreira - Diarra (J. Cole 46'), Essien, Maniche (Lampard 46'), Duff (Crespo 67') - Wright-Phillips, Drogba

Colchester: Davison - Baldwin, Brown, Halford, White - Danns, Daguid, Watson, Richard Garcia (Williams 81') - Iwelumo, Yeates (Chilvers 72')