Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca BARCA!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
jaj istenem én meg leszarom hogy te kit utálsz
én meg az ilyen fasszopó geciket utálom mint te vagy .
szarszás drukkolásod meg szánalom,emlékszem még mikor irkáltál a palermo forumba hogy te mekkora fan vagy,aztán hirtelen jöttek a szarszás logók...jajjistenem degyülölöm a divatgusztikat :DD
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A teljes párosítás:
Charlton - Middlesbrough
Aston Villa / Manchester City - Bolton / West Ham
Chelsea - Newcastle
Birmingham - Liverpool
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Ha a katalánok szeretnének inkább az edzõközpontunkban tréningezni, akkor mindenben a rendelkezésükre állunk. Így legalább több idõnk lenne arra, hogy a mérkõzésre rendbe hozzuk a gyepet. A keddi edzés különben sem számít már semmit"-mondta Mourinho,aki visszautasította azokat a vádakat,miszerint a Chelsea direkt nem hozza rendbe a gyepet a szombati Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkõzésig.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
<#worship>#worship>Ez a második Joe Cole gól <#eljen>#eljen>gyönyörû volt!<#worship>#worship>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Samuel Eto'o nem akar hinni a fülének, hogy a Chelsea 41 millió fontot, vagyis több mint 15 milliárd forintot akar fizetni érte. Pár nappal azelõtt, hogy a kameruni Eto'o klubja, a Barcelona a Chelsea-vel játszik BL-meccset, a futballista kijelentette: bolond, aki ennyi pénzt adna érte.
- Most majd találkozom azokkal a bolond klubvezetõkkel, akik 41 millió fontot adnának értem - mondta Eto'o az egyik brit újságnak. - Miért ilyen sokat? Mirõl beszélnek egyáltalán? Én ezt nem értem. Szeretem a futballt, de vannak dolgok, amik többet jelentenek nekem. Ennyi pénzbõl újjá tudnám építeni egész Afrikát. Most azonban nem foglalkozom a Chelsea ajánlatával, csak az foglalkoztat, hogy a Bajnokok Ligája-mérkõzésen gólt vagy gólokat lõjek, és hogy továbbjussunk a következõ körbe. A Chelsea edzõje, José Mourinho régóta szeretné megszerezni Samuel Eto'ót, mert csatárgondjai vannak. Hernan Crespo elvágyódik a klubtól, és akkor Didier Drogba marad az egyetlen vérbeli csatár a klubnál. A Chelsea hiába fizetne ilyen nagy összeget a kameruni csatárért, és hiába kapna nagyon magas fizetést Eto'o, a futballista úgy érzi, döntésénél nem a pénz a meghatározó. - Ha azért akarsz focista lenni, hogy milliókat keress, nem fog sikerülni -folytatta Eto'o. - Soha nem gondoltam volna, hogy értem valaha valaki ennyi pénzt fog ajánlani, de nem szabad, hogy ez befolyásoljon engem. Az egyetlen dolog, ami fontos, a valódi büszkeség, az, hogy a szüleimnek örömöt szereztem a sikereimmel. Valamint az, hogy miattam egész Kamerun Barcelona-drukker lett, az utcán kék-piros mezben járnak az emberek, ami boldoggá tesz. Ez arra ösztönöz, hogy folytassam, amit eddig csináltam, vagyis a legjobbamat nyújtsam a Barcelonában.
ja,és közbe még palermonak is szurkol(t)
Szerda para lesz, srácok. Jók, vagyunk, jók vagyunk, de az igazi erõfelmérõ csak most jön.
Mondjuk a Barcanak is, mert eddig a bl-ben sem találkoztak komoly csapattal (Pana, Werder, Udine). A Madridot is akkor verték, amikor azok mélyponton voltak, a Valencia meg el is verte õket (bár az a gól a meleg volt!).
Gratu Chelsea!
Megszenvedett az FA Kupában a továbbjutásért harmadosztályú ellenfelével szemben a Chelsea.

A Colchester United Ricardo Carvalho szerencsétlen öngóljával szerezte meg a vezetést a Stamford Bridge-en az elsõ félidõ 27. percében. Paulo Ferreira még a szünet elõtt egyenlített, ám a fordulás után sokáig úgy tûnt, döntetlen marad a vége.
A csereként beálló Joe Cole azonban tett róla, hogy érvényesüljön a papírforma és a 78., valamint a 90. minutumban is õt ünnepelték a Chelsea-drukkerek. A taps azonban a harmadosztályú kiscsapatnak is kijár, hiszen végig partiban volt nagynevû ellenfelével, amit kevés csapat mondhat el magáról Európában.
FA Kupa nyolcaddöntõk, vasárnapi mérkõzések:
Chelsea – Colchester United (III.) 3-1 (1-1)
Paulo Ferreira (36.), Joe Cole (78., 90.), illetve Ricardo Carvalho (27.-öngól)
Stoke City (II.) – Birmingham City 0-1 (0-0)
Forssell (46.)
Preston North End (II.) – Middlesbrough 0-2 (0-0)
Aiyegbeni (51., 76.)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Milan,Liverpool,Lyon,Real Madrid
Inter,Chelsea,Villareal,Juve
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Stamford Bridge
V: Gallagher
G: Ferreira 37', Joe Cole 78', 90' ill. Carvalho 28' (öngól)
S: Ferreira 33'
Chelsea: Cudicini - Johnson, Huth, Carvalho, Ferreira - Diarra (J. Cole 46'), Essien, Maniche (Lampard 46'), Duff (Crespo 67') - Wright-Phillips, Drogba
Colchester: Davison - Baldwin, Brown, Halford, White - Danns, Daguid, Watson, Richard Garcia (Williams 81') - Iwelumo, Yeates (Chilvers 72')