Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval nekem akkor tetszettek meg és akkor tény hogy másabb focit játszottak de ennek az oka az volt, hogy zola is úgy oltott nagyjából mindenkit mint most ronaldinho meg c ronaldo
divadrukker meg nincsen mert akkor mindenki az ...
lehet szeretni, meg nem szeretni csapatokat, én a inkább a játékosokat tisztelem<#worship>#worship><#bee1>#bee1>
violence can be used for good - JUSTICE
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
milan barca mu
egyebként végre normálisan elmondtad a véleményed,légyszi legközelebb is ha van vmi akkor így ird le ne úgy mint elõtte,egyebként ezek után részemrõl peace
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
ezt már korábban is leírtam de mégegyszer ideírom: A Chelsea-t (most azért írom normálisan mert a régi idõkrõl beszélek) akkor egy igazán jó, szivvel-lélekkel küzdõ, életdús játékot bemutató csapatnak tartottam a Newcastle mellett amit még mindig szeretek az örök Manchester United mellett (akit megjegyezném hogy nem akkor szerettem meg amikor enyhén szolva a legfényesebben álltak).
De kicsit nézd meg közelebrõl ma ezt a klubbot. Nézed a lelátót és látod hogy ott ülnek (!) a márkás ruhákba az emberek és néznek, némán mint egy operában, gondolják magukban hogy "azta, de jó hogy nekik szurkolok mert ott játszik a mittomén mekkora sztár, õket mutatják egész nap a tévében, meg milyen jó hogy mindig nyernek!"
Igen jó hogy vannak régi-új chelsea szukolók is de azok is mennyire hihetlen mértékben felerõsödtek mostnára és akkor az a kérdés hogy akkor õk most miért is szurkolnak. A szomorû pedig az hogy ez a FUTBALL egyre inkább ebbe az írányba tolódik és kezd háttérbe szorulni az olyan meccsek száma mint pl a MU-Bayern bl döntõ ahol sztem a 90. perc környékén egyik játékos sem gondolt arra hogy az egekbe szökkenõ fizetését mire költse majd...
Glory Glory Man United!!
én sem mentem át a mu topicba hogy:"jaj de *** vagytok,simán kaptatok tõlünk 3 gólt és bajnokok lettünk,éjáéja" <#vigyor3>#vigyor3>
egyebként meg ez elõtt a mu volt a divatdrukker utálók céltáblája szal ennyi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
<#hehe>#hehe>
Mint ahogy nem írnál ide ha nem vette volna meg Abrakadabra a cselszart és akkor te nem lennél hányadék divatdrukker!
0 <- Ennyik vagytok!
Na pá!
Glory Glory Man United!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
na mind1,ha csak ennyire értelmes kommentekre futja ide akkor légyszíves ne irjál ide többet,köszi
Mégis mire lennék irigy? Mi legalább igazi CSAPAT vagyunk nem egy pénzéhes "befektetés"!
Glory Glory Man United!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kalouért korábban a Chelsea mellett bejelentkezett a Valencia is, de pillanatnyilag úgy néz ki a helyzet, hogy a következõ idénybena a londoniak tudhatják a soraikban a tehetséges támadót.
cikk
Csak azt tudnam minek ennyi csatar, mikor egszerre ugyis csak egy lesz a palyan, aki valszeg Sheva vagy Drogba lesz. (crespo elmegy szerintem a milanba)
#acm
szóval posztra kéne igazolni és nem szezononként kicserélni a fél játékosállományt
ballack tényleg kell meg sheva is jó lesz de akkor drogba-gudjohnsen-crespo 3asból 2õnek nem lesz maradása
kell még gallas helyére vki mert oda pont elegen lennének de nem robi carlos lesz a megoldás az biztos...
violence can be used for good - JUSTICE
Szerintem Sheva megállja a helyét a premiershipben, szóval nem kell félteni õt.
Milanos és Chelseas vagyok, Sheva a kedvenc játékosom, szóval nagyon bírom.
mondjuk ha belegondolok elvileg feküdne sevcsenklonak az angol foci,szélekrõl beadják neki aztán fejel vagy lõ...azér ez jól megy neki
de itt nem is az a baj,hanem hogy a nagyon okos cselszki vezetõk képesek kiadni 50milliot egy 29éves játékosér,aki tegyük fel 1-2évig még fogja lövöetni a golokat
* Atlétika
* Technikai sportok
* Küzdõsportok
* Extrém sportok
* Egyéni sportok
* Bulvár
* Chelsea
* Labdarúgó VB
* Samsung Szupermarathon
* Olimpia
* Közlemény
2006-05-26
A Milan elengedi Sevcsenkot!
Immáron eldõlni látszik Andrij Sevcsenko sorsa. Az AC Milan ugyanis pénteken este közleményt adott ki, melyben tudatja: a klub elengedi az ukrán klasszist.
"Fájó szívvel bár, de elengedjük Andrijt. A Milan nem gördít akadályt Sevcsenko távozása elé, és megkezdi a tárgyalásokat a játékos átigazolása ügyében a Chelsea vezetõeivel"
A közleményt Adriano Galliani klubigazgató szignálta, aki hozzátette: egy hosszú és sikeres fejezet zárult le a klub életében.
- Nagyon nehezen emésztettem meg, hogy Andrij elhagy minket, de sajnos nincs mit tenni: ha egy játékos menni akar, akkor nincs értelme visszatartani. Sok sikert kívánunk neki a jövõben és soha nem felejtjük el, hogy mit tett a Milanért!
A tar fejû klubvezetõ azt is hozzátette: hajlandóak megkezdeni a tárgyalásokat a játékost csábító Chelsea vezetõivel, de nem adják olcsón a milánói piros-fekete drukkerek nagy kedvencét.
- Még egyszer hagnsúlyozom: családi okok miatt távozom. Ha nem szeretném a feleségemet és a gyermekemet, soha nem hagynám el ezt a város, de én már csak egy ilyen ember vagyok: a család a mindenem! Mindent köszönök! - mondta az ukrán klasszis.
Andrij Sevcsenko 1999-ben érkezett a Milanhoz. A Rossonerok mezét viselve számos sikert ért el: 173 gólt szerzett, ezzel a házi örök-góllövõlista második helyén áll. Bajnokságot és BL-t nyert a milánói együttessel, 2004-ben pályafutása eddigi csúcsaként megkapta az Aranylabdát.
A Chelsea egyelõre nem reagált a Milan közleményére, de Roman Abramovics klubtulajdonost ismerve a pénz nem lesz akadálya, személyes jóbarátja megszerzésének...
Olasz sajtóértesülések szerint a 35 millió eurós vételár mellett a Milan Hernan Crespot és William Gallast szeretné "váltságdíjként".
sztem jó üzletet csinált a Milan...50milla..háát..sztem télleg sok ..nincs más hátra mint elõre...😄
#acm
17,31 Shevchenko leaves the Milan. The announcement has been given in press conference
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az AC Milan ukrán válogatott csatára várhatóan ma jelenti be, hogy hét év után elhagyja csapatát, és az angol bajnok Chelsea együttesébe szerzõdik. A 29 éves gólzsák a hírek szerint már rábólintott a londoniak ajánlatára.
Andrij Sevcsenko szerzõdtetése már hónapok óta napirenden van a Chelsea-nél, de korábban a játékos és klubja is kategorikusan cáfolta az átigazolást. Néhány hete aztán Seva megtört, és beismerte, hogy családi okok miatt távozni akar Olaszországból, ám azt nem árulta el, hogy vannak-e ajánlatai, illetve melyik országban folytatná pályafutását. Ennek ellenére nyílt titok volt, hogy ha a csatár távozik, akkor a az orosz milliárdos, Roman Abramovics klubja kaparintja meg.
A Milan szurkolói külön honlapot indítottak Sevcsenko „megmentése” érdekében, közleményben könyörögtek a csatárnak, akit azonban nem hatott meg az össznépi megmozdulás, s bár tett néhány gyenge kísérletet arra, hogy megnyugtassa a milánóiakat, érdemben nem tudta megcáfolni, hogy elhagyja a klubot.
Az ukrán a hírek szerint ötéves szerzõdést írt alá a londoni alakulathoz, a megállapodás szerint a Chelsea vezetõi hetente 130 ezer fontot fizetnek neki azért, hogy a jövõben gárda mezében rugdossa a gólokat. Az angol klub 50 millió eurót fizet a Milannak a futballistáért, ezzel Sevcsenko lesz minden idõk ötödik legdrágább játékosa.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azért vicces, hogy Gerát meg csak 1,75 milláér akarják elvinni egyes csapatok
A Chelsea egy fiatal, tehetséges játékost igazol a napokban, 12 millió fontért leszerzõdteti a nigériai válogatott 18 éves középpályását, John Obi Mikelt.
Az átigazolás pikantériáját az adja, hogy a csodagyereknek tartott nigériai játékost már másfél évvel ezelõtt szerzõdtette a Manchester United, ám Mikel munkavállalási engedély híján korábban nem léphetett pályára a szigetországban, ezért Norvégiában, a Lyn Oslo együttesénél töltötte az elmúlt szezonokat.
A nigériai focista késõbb meggondolta magát, aláírt egy szerzõdést a Chelsea vezetõivel is, majd filmbe illõ kalandok sora kezdõdött, Mikelt életveszélyesen megfenyegették, emberrablás gyanújával nyomoztak utána, a két angol klub pedig kis híján ölre ment egymással a megszerzése érdekében.
A hónapok óta dúló harc most a végéhez ért, Alex Ferguson és Jose Mourinho megállapodást kötött egymással, így Obi Mikel hároméves szerzõdést köthet az angol bajnokkal. A 12 millió fontos átigazolási díjból 10 milliót a manchesteriek kapnak, míg 2 millió a norvég együttest illeti meg.
de menjen privátban ez!
REAL MADRID
REAL MADRID