Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma nyerni kell! HAJRÁ CHELSEA!!!
T.T.
A Chelsea-nek 90 perc játékra és legalább egy döntetlenre van szüksége ahhoz, hogy hazai pályán való veretlenségi új rekordot állítson fel. A jelenleg még érvényes, 63 meccses otthoni veretlenségi rekordot a Liverpool állította fel 1978 és 1981 között az Anfield-en. Ha a Chelsea vasárnap gyõzni tud vagy döntetlent ér el, akkor ez lesz a 64. egymás utáni veretlen meccse a Stamford Bridge-en.
Mi lesz a magyar szurkolókkal?
Májusban robbant ki: a Premier League meccseket mostantól az Eurosport fogja közvetíteni. az UPC mûholdas televíziószolgáltató ugyan berakta a "Sportcsomagba", de mint késõbb kiderült, két fajta Eurospor 2 lesz: egy angol, amin nem lesz PL, és egy magyar, amin lesz. Az UPC sajnos az elõbbit szerezte meg, és az információs vonalukon azt mondták, nem is lesz magyar. Ugyanez a helyzet a Digi Tv-vel, ez a két szolgáltató nem kapta meg a jogot a csatorna magyar változatának fogását. Ezzel a két legnépszerûbb szolgáltató kilõve, tehát sokan maradunk Premier League nélkül (reméljük nem véglegesen).
-------------------------------------------------------------
Hát ez b*ziság...meg akartam rendelni a UPC-t, mert azon van EU2, de így már nincs nagyon értelme...
Remélem sikerül a rekord, HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Robbent eladja a chelse a madridnak?
A brazil védõ átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatokon, így már hivatalosan is a Chelsea játékosa lett.
Alex már korábban is bizonygatta, hogy a Chelsea játékosa, és csak kölcsönben szerepel a PSV-ben. A londoni klub azonban sokáig ezt nem erõsítette meg, ráadásul Alexnek a szükséges papírok megszerzésével is gondjai akadtak. A brazil Copa America-gyõztes hátvéd három holland bajnoki címmel a zsebében érkezett az angol fõvárosba.
- Alex Rodrigo Dias da Costa átesett a kötelezõ orvosi vizsgálaton, és hároméves szerzõdést kötött a Chelsea-vel - szól a klub hivatalos bejelentése.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
CHELSEA FOOTBALL CLUB

CHELSEA FOOTBALL CLUB
Remélem nem kíséri végig a csapatot az egész szezonon ez a sérüléshullám... :S
--------------------------------------------------------------------
Bajban van Jose Mourinho. A Chelsea vezetõedzõje egyelõre el sem tudja képzelni, milyen összeállításban küldi majd pályára csapatát a hétvégi szezonnyitó bajnokin.
Sosem látott sérüléshullám sújtja a Chelsea labdarúgócsapatát. Didier Drogba, Andrij Sevcsenko, Michael Ballack, Claude Makelele, Ashley Cole, Frank Lampard, John Terry, Petr Cech, Wayne Bridge, Arjen Robben, Glen Johnson és az új szerzemény, Florent Malouda is sérüléssel bajlódik, és közülük mindössze a cseh kapus és Lampard szereplésére van esély a hétvégi szezonnyitó bajnokin.
- Még nem tudom, hogyan állunk fel a Birmingham ellen, de mindenképpen gyõzelemre törekszünk. Sok a sérült, de bizakodó vagyok - nyilatkozta Jose Mourinho a Guardian címû lapnak.
Az újság interjút közölt a londoni kékek két új szerzeményével, Tal Ben Haimmal és Steve Sidwellel is.
- Erõs keretünk van, nincs ok a pánikra. Így legalább bizonyítási lehetõség adódik olyan játékosok elõtt is, akik eddig kevésbé számítottak alapembernek - mondta az izraeli védõ.
- Biztos vagyok benne, hogy gyõzünk, nagyon oda kell figyelnünk, hiszen az újonc Birmingham mindent belead majd ellenünk, de ha azt játszuk, amit a mester kér tõlünk, akkor nem lehet probléma - nyilatkozta Sidwell.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://www.exosports.net
Glory, Glory Man. United!
Nem kifejezetten mezre gondolok, hanem pl. kulcstartó...ilyesmiket?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
REAL MADRID
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az Arsenal is fiatalit amint látod.. és hát nemtudom mit érnek el vele..
Minden csaapatnál fellelhetõ fiatal tehetség.. mint ahogy nálunk saját nevelésû Scott Sinclair.. akinek szintén kitudnék egy-két mozzanatát,golját emelni.. Essient pl esztelen igazolsának nevezni is hiba lenne..
én ehhez tényleg nemtudok mit tenni.. én egyfolytában ha köztünk van egy párharc átmegyek a topikotokba és gratulálok amire semmi reagálás nincs de sebaj engem ez sem érdekel.. a folyamatos szidás ami ott megy és hidegen hagy bennünket.. lényeg mi lényeg nem állok le vitázni a millio, esetleg milliárd fontokrol amiket játékosokra dobnak..
mellesleg tudtommal idén eljött Alex a védõ is.. de errõl már szot sem ejtek.. végülis csapatépités fiatalitás meg nálatok jol meg! felettéb örülök a hsz-eknek.. mer mindenki nagyon okos tud lenni ilyenkor
(Akinek nem inge, ne vegye magára!)
Grat a MU-nak, de azért a kezdõkön látszott a meccs komolysága!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ti elbeszéltek egymás mellett, mert a MU fanok az elmúlt évekrõl beszélnek.
A Chelsea fanok meg az idei évrõl...
Majd meglátjuk a pályán kinek van igaza szvsz
Divatcsapatok OLÉ!
"Koncepciózus gondolkodást takar az az átigazolási politika, amit a Barca után a Manchesternél is felfedezhetünk" - Igen ezért igazol a Barca is 2évenként 4-5 Top játékost😊 Messiben illetve Dos Santosban igazad van
De a Barcában meg a ManU-ban se játszik több fiatal mint a Chelseaben!
"15 éves norvég Magnus Wolff Eikrem-et igazolták a Moldétól, idén a 9 esztendõs Rhain Davist , amíg a Chelsea-rõl a Smertin-sztori jut eszembe" - Ja ,mert te nem tudsz róla az nem jelenti azt h nem vesz a Chelsea fiatalt!Megsúgom neked idén a klubban 10!!! 17éven alluli tehetség igazolt!Köztük u 17es angol és holland válogatottak😊 Szóval ennyi errõl!
"magától évek alatt sem találta volna ki, hogy milyen játékosokra van szükség a klubnál, elsõ meccsén a VIP-páholyban még a les-szabály lényegének megértését is a legsegítõkészebb fegyverhordozójának köszönhette" - Hát valószínû hogy igaz,bár nemhiszem hogy a ManU-t bírtokló milliárdos amcsi család jobban értene a focihoz illetve az igazolásokhoz!De ez nem is baj,mert ezekre ott van a fellelõs személyzet,ahhogy mindenhol!
#acm
Büszkék vagytok rá, hogy idén nem szórtátok a pénzt, ez rendben, viszont a 4 igazolásból 3 nem Chelsea-szintû játékos, Malouda a kivétel (habár nálam 12-15M eurót érne csak a srác).
Az utóbbi évek Manchesterében 2 nem MU-szintû játékost tudok megnevezni: O'Shea és Fletcher. Az igazolások hiányposztra történnek ellenben a Chelsea világsztároktól hemzsegõ csatársorba is igazol további - akár Shevchenko szintû - csatárokat (kissé logikátlan), az pedig hogy fiatalokért érdemes-e 20-25 milliókat kiadni, viszonylag triviális:
Christiano Ronaldo tudását megkérdõjelezni õrültség (pár év múlva a világ legjobbja lehet), Nani és Anderson pedig láthatóan ugyanolyan tehetséggel (és tudással) bír, mint anno Ronaldo. Aztán a kérdést tovább lehet faxolni a Milánóba, ahol Pato-ért adtak ki kb 15 millió eurót (ki tudja lesz-e belõle valaha valami).
Koncepciózus gondolkodást takar az az átigazolási politika, amit a Barca után a Manchesternél is felfedezhetünk mostmár: minél fiatalabban leigazolni a jövendõ sztárokat. Egy éve a 15 éves norvég Magnus Wolff Eikrem-et igazolták a Moldétól, idén a 9 esztendõs Rhain Davist (video), amíg a Chelsea-rõl a Smertin-sztori jut eszembe, akit megvétele után azonnal kölcsönadtak a Portsmouthnak, azzal a szöveggel h õ még a jövõ reménysége/embere. Valamit ku**ára elnéztek az anyakönyvi kivonatban, mert szegény Smertin akkor volt 28 v 29 éves.
Sokkal átgondoltabb a MU vásárlási politikája, Abramovicsnál ez elsõ években úgy nézett ki, mint amikor hülyegyerekre rászakad az OTP és beszabadul a bevásárlóközpontba, megvenni mindent amit jól hangzik, vagy mások szerint klafa (mert ügye magától évek alatt sem találta volna ki, hogy milyen játékosokra van szükség a klubnál, elsõ meccsén a VIP-páholyban még a les-szabály lényegének megértését is a legsegítõkészebb fegyverhordozójának köszönhette). Idén megszorítások vannak a Roman-rezidencián is, ugyanis válik az asszony és majd' a fele vagyon az övé lesz. Ígyhát elveszik a Kakára félretett 200 trilliárd font, maradnak az ingyen igazolható B-kategóriás spílerek. Plusz a kozákokra amúgy is jellemzõ hogyha összevesznek valakivel, vagy besérülnek a világra, akkor elzárják a csapot, legyen az kõolaj, vagy pénz.
Jóéjt, nem flame akart lenni, csupán ironikus stílusban tálalt féligazság.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
#acm
látom megértelek egyébként nem akarok vitázni.. na békee vele beszéld meg 😄
sorry, bocs, összekevertelek, valszínû a sárgás avatarok miatt
oltogatás? nem hinném. tényeket közöltem 😉
elmondom mégegyszer ÉN EGY SZÓVAL SEM BESSZÉLTEM A TAVALY MEG NEMTOM MIKORI átigazolásokrol.. és én ezt Cseszával beszéltem.. azt JAgumo mondta nem én.. ne oltsál már itt senkit hallod.. Tiago aki csak pár honapig volt Chelsea játékos mégis egy oriási bomba golt ragasztott a Mu-nak.. hmm
nem vitázni akarok de itt nem nyerõ ez a stilus.. az oltogatás..végülis különben a MU nem egy gazdag klub télleg.. alig van pénze fizetést se kapnak.. csakhogy a C.ROnaldo annyit kap mint Sheva majdnem 😊 heti 120ezer font.. ugy hogy télleg ne beszélgessünk a fizetésrõl.. mert h terry a legjobban fizetett játékos az egy dolog..de van miért.. a vita lezárva..
lol
csak most lettem MU fan, mert bajnok lett a csapat, és azért néztem utána az igazolásaitoknak<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
"kit nevezel te feleslegesnek?? talán maludát? hmmm csak nem most lõtt gólt...
vagy Bllackott??? vagy Shevát? te el vagy tévedve barátocskám..." Jagumo
tehát nem is csak az idei igazolásokról beszéltél... - jellel láthatod az elsõ 2 év azon játékosait, akik csak pár hónapig voltak kékek.
!!! jellel azok, akiket elvileg a MU is akart
az idei igazolásoknak a fizetésérõl nem is beszéltünk, szal hagyjuk, h a MU most költött 3 játékosra 50-et, amikor ti 2x ennyit dobtatok ki az ABLAKON
amennyiben ez hozzám is szolt.. akkor mgéegyszer szeretném tisztázni.. hogy én az idei átigazolásrol beszélek miszerint a Chelsea egy játékost Vett pénzért 10millio fontért a Manchester 50milliot költött..
Ez van illetve volt!
Lerágott csont...
De idén nem tudsz ilyen listát írni szerencsére😊
2003:
Bridge 7 m ₤
Johnson 6 m ₤
-Duff 17 m ₤ !!!
-Ambrosio free
-Geremi 7 m ₤
J. Cole 6,6 m ₤ !!!
-Verón 15 m ₤
-Mutu 15,8 m ₤
-Crespo 16,8 m ₤
-Smertin 3,5 m ₤
Makelele 16 m ₤
-------
110,7 m ₤ (ebbõl 75,1 m £ már nem játszik a Chelsea-ben)
2004:
-Parker 10 m ₤
Cech 7 m ₤
Ferreira 13,2 m ₤ !!!
-Kezman 5 m ₤
Robben 12,1 m ₤ !!!
Drogba 16 m ₤
-Tiago 10 m ₤
Carvalho 19,85 m ₤
----------
93,15 m ₤ (ebbõl 25 m £ nem játszik a Chelsea-ben)
Σ 203,85 m £ (ebbõl 100,1 m £ nem játszik a Chelsea-ben)
és ez csak az elsõ 2 év volt...
aki akarja, megcsinálhatja az MU listáját! 😊