24199
Chelsea Fan Club
-
#22917 Torci odapiszkált:) -
Köszönjük! -
#22915 20.45 Chelsea-Sahtar Donyeck
tv: Digisport 1 hu
streamek: -
#22914 Hajrá!
Ma javítani kell bszmg:) -
Pares #22913 Swanseat nem képesek megverni... Istenem... Nicsak, már csak második a csapat, és úgy néz ki, hogy gőzerővel robogunk a szokásos téli gödör felé (de ne legyen igazam)... -
#22912 Is-is:) Egyik csapat sem mutatta a legjobbját:s -
IXEMGabeo #22911 1-1 lett:D:D na most örülsz vagy nem? -
#22910 Elsősorban cfc, masodik Swans:) -
#22909 te nem swansea szurkoló vagy? -
#22908 Köszönjük!
HAJRÁ!! -
#22907 16.00 Swansea-Chelsea
tv: Digisport 2 hu
streamek: -
Köszönjük! -
#22905 A tegnapi győzelmetek összefoglalója -
Nyertünk, igaz ezt elcserélném arra, ha fair lett volna a bíró hétvégén... De nem baj, reméljük a végén nem mondjuk majd azt, hogy nagyon sokba került nekünk ez az elfújt bajnoki.
Továbbjutottunk, ez a lényeg. Igaz, azért illett volna jobban is nyomni, miután cserélgettünk (vagyis a nyomással nem volt gond, csak a helyzetkihasználással), de előtte szerintem közel azonos volt a két csapat ereje.
Továbbjutottunk, a következő körben a Leeds vendégei leszünk.
(Azért remélem a kedves MU-szurkolók is észreveszik, hogy egyetlen olyan jóképességű ember sincs itt, mint aki idejött tőlük pofázni - mindenki tudja, kire gondolok, persze a többi MU szurkoló ne vegye magára. És ez így tiszta.) -
#22903 Beszarok... befujtak a jogos tizit -
#22902 Sőt elvileg Matát és Ramirest is pihenteti! -
davidragon #22901 RDM-t is jelölték a legjobb edző díjra. -
#22900 Menjél játsszál szépen apuval. -
#22899 a jogtalan kiállítás, meg a lesgól nem, ugye? gondolom ez az "epic fail"... -
#22898 Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) a Chelsea kérésére vizsgálatot indított, hogy tisztázza, mi történt a londoni klub vasárnapi, Manchester United elleni bajnokiján. A bajnoki éllovas panasza szerint Mark Clattenburg játékvezető sértegette a játékosokat, még rasszista megjegyzést is tett.
Ha ez igaz, akkor egészen más szemszögbe helyezi a meccset. -
#22897 a visszavágón szerdán ugye se Torres, se Iva...
De szerintem Sturridge és Azpi tökéletesen fogja őket pótolni!
Valamint remélem hogy Marin is odapörköl majd nekik és megmutatja h megérte rá várni! GO BLUES!!! -
#22896 Remljuk a visszavago tisztabb korulmenyek kozt dol el! Lepjunk tovabb. Koszonjuk a normalis MU szurkolok hozzaallasat, egyutterzeset, a tobbiek meg szegyelljek magukat. -
#22895 nekem nem fáj,csak megjegyeztem,hogy furcsállom,nem akartam én offense-t. -
Úgy látom későn értem ide...
Innentől kulturáltabban. :)
Ja, és ebben a topikban nem tűrjük el (legalábbis én nem tolerálom) ha egy csapat nem nevét nem írjuk ki rendesen, legyen az bárki! -
IXEMGabeo #22893 ez a rohadék mindig kurvaanyázik priviben...ha tudni akarjátok ő EliXir, egy primitív pöcs -
#22892 Hol láttad, hogy olyat írtam, hogy megérdemelt...
Tudom,nem fogod felfogni a kis agyaddal,de nem a szurkolókat kell azért szidni, mert a bírók tévednek...
De mivel nyelvmágus vagy,majd leírom Neked még 10 nyelven,hátha felfogod talán a felét :)
Ám meg 2010-ben Drogba les góljával nyert a Chelsea... akkor bajnoki címbe kerül az a pár pont,akkor miről beszélünk... -
#22891 lol
te beszélsz
te mindenhol osztod az észt -
#22890 amúgy még szerencse,hogy nem kell kikérnem a véleményed, kommentelhetek-e egy nyilvános fórumon arról a meccsről,amit néztem??! -
#22889 az miért is fáj egy Barszásnak??! -
#22888 :DDDDDDD -
#22887 Chelsea topikban osztja az Arsenalos a MU-t. Joooo :DDDD -
#22886 'Whatever [Ferguson] says, it was a foul in our favour and Fernando put the ball between Evans's legs, was through and was kicked on the shin and went down. It's a foul and a booking for the other player, not for our player."
ezért tuti... -
#22885 nem akarom szétOFF-olni, de:
"fenegyerek89
2012-10-28 19:32:45
Hát valahogy el kellett venni a Chelsea veretlenségét, pl csapatnak egyedül nem ment volna...mind1 :)
arniI20I
2012-10-28 19:26:51
ezek nem izgalmak voltak, ez a fotball gyalázása. az embernek hányni támadt volna kedve
prohibidado
2012-10-28 19:26:10
Szép volt Clattenburg! :)
...
-
madridista22 #22884 Di Matteo nyilatkozata a meccs után:
http://www.chelseafc.com/news-article/article/2963227/title/final-whistle-verdict-obvious-to-everybody gondolom 4 meccs eltiltás -
#22883 attiGT 2 mi? -
#22882 engem az lepett volna meg,ha egy meccset végre azonos szemmel láttunk volna. rajtam nem,rajtad vöröslött(ismét) a szemüveg.mindegy, a szakkomentátorok mit mondanak, úgyis ott az "igazság". nyugi,aludj jól, jobbak voltatok.
amúgy a címet köszi. gáz,hogy több nyelven értek,mi??! -
#22881 Meglepett volna,ha az SG nagy megmondója nem szól bele ebbe is :) -
#22880 az a vicc, hogy MEGMAGYARÁZZÁK ezt is. persze,mindenki más tudatlan OKJ-s maki. (volt "szerencsém"-a torrent közv. miatt) 3nyelven nézni a meccset,mind a holland, mind spanyol-ill angol kommentátot elmondta(hol "élőben",hol összefoglalásként a 75.perc körül),mekkora butaságokat fújt össze...)a lényeg, h jogos MU-győzelem volt...
az ez attiGT meg csak öregbíti a tufább mu-szurkolók táborát,nem kell mellre szívni! -
#22879 Semmi váratlan nem volt a meccsben:
Már ekkor eldőlt minden! -
#22878 mekkora sérült ember vagy te :D
remélem megint írsz egy pü-t, ahogy szoktad, te szerencsétlen :DD