Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
köszi

T.T.

Krisz018
Freedom88
streamet tudtok adni?

T.T.

hedonist
látjuk, köszi.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LOL 😄
mekkora reklám duma, hogy direkt nekik fejlesztették 😄
a New York Redbulls 2-3 hónapja ilyen mezben játszik, egyébként a nyakánál valamilyen cipzár van
Jagumo
ma remélem jó meccs lesz 😛 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

A Chelseanek muszáj lesz otthon legyõznie a Barcát...Az idegenbeli 0-0 jó eredmény a Barcelona ellen!!
Jagumo
máemint amit 1. linkeltél 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
na ténylegjólnéz ki, jobb mint a képen 😊 😄

hedonist
Biztos nagyon hiperszuper,de nem is feszülõs mint ahogy mondták az elejen, egyébként nekem a régi csak azért tetszett jobban, mert annak a színe nagyon különlegesen változott a fény hatására, olyan ezüstös kékes volt😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Krisz018
Az új mez lehet a tizenkettedik játékos

Egy mérkõzésre a Bajnokok Ligája döntõjétõl, pár nappal a Barcelona elleni találkozótól, minden csapatnak szüksége lenne egy tizenkettedik emberre.

Ez a kampány kiemeli a különbséget a csapatok sportszergyártói között, az Adidas egy rendkívül professzionális trikót fejlesztett ki külön a mi számunkra, ami szinte a tizenkettedik játékosként fog majd a pályán segíteni, ez esetben viselõinek.

Az új felszerelés május 17.-én fog debütálni a Blackburn Rovers ellen.

Az új ultramodern készlet természetesen hûen tükrözi és ápolja a csapat korábbi mezeinek színét, címerét, fellelhetõ rajta az immár védjegynek számító három csík is. Azonban rengeteg új elemet tartalmaz. Ergonómiailag testhez simuló, a különös gallér és mellkais rész biztosítja a játékosok minél jobb teljesítményét.

A mellkasi rész több kis rétegre, táblácskára van felszabva, ami elõsegíti a mozgás teljes szabadságát. Természetesen ez az új garnitúra is fel van szerelve Waffled Climacool rendszerrel, ami rendkívül szellõsé teszi a mezt, kényelmet nyújt viselõjének és gondoskodni fog róla, hogy a játékosok test hõmérséklete optimális szinten legyen és szárazak maradjanak.

Az új Adidas által készített replikák május 14.-tõl megrendelhetõek az Online Megastore-nál.

Forrás:

www.chelseafc.com

Japep

Az új kapusmez:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atti12
egész pofás lett, legalábbis jobb mint az idei mezetek.

Krisz018

Krisz018
Az új mezt május 17.én vasárnap az utolsó elõtti premier league meccsükön fogják bemutatni, ami a Blackburn Rovers ellen lessz.

Japep

Az új mez:

Gondolom megint a döntõben mutatjuk majd be - csak ugye kérdés, hogy melyikben... 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ezért lesz az a meccs nagyon élvezetes sztem

http://www.powerplaymanager.com/r57633

hedonist
már, ha az emiratesben nem kaptok ki 2-0 ra😄 persze kétlem,h ok jussanak tovább.. vicc volt ennek a két gyereknek a hozászólása, persze otthon ugyanezt játszani? röhej, jah és vicces lesz amikor majd az "elitbe nem való" csapat fog kiverni titeket az elõdöntõbõl.

Japep

<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
<#eljen><#worship> ezt a hozzáállást tisztelem, amúgy teljesen igazad van.. kíváncsian várom én is

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Matthew Prosac
Nou Campban teljesen elfogadható egy betonvédekezés, egész meccsen 4-5 kaput eltaláló (vagy arra tartó lövés), és hogy 0-0-ra játszon egy csapat. Ezt ha megpróbálja egy Huelva, egy Basel vagy egy Valladolid, általában kudarcot vall, mert a meccs végére bedarálja õket a Barca. Olyat viszont még a katalánok sem igen tapasztaltak idén, hogy egy ilyen erõs csapat, mint a Chelsea vonuljon a saját térfelére, sündisznóállásba, nem is tudtak mit csinálni vele. Viszont. A Stamfordon "ti" sem védekezni fogtok és ez a Barcának tökéletes. Biztos hogy több teret adtok majd nekik, különben nem tudtok majd támadásokat vezetni. Így a Barca gyakorlatilag a Stamfordon játszhatja saját játékát, taktikai szempontból õk lesznek hazai pályán 😊 Kíváncsian várom a végeredményt, illetve amit eddig: egy MU-Barca álomdöntõt, de egy Chelsea elleni "visszavágó" sem lenne rossz 😊 Na békesség!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kuzco007
ez az gyõzzön a Jobbik, gyõzzön a Chelsea, sztem 3-2 lesz nekünk!😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

tény...tegnap eléggé anti focit játszott a csapat de én ugy gondolom h a Stamford Bridgen megfogja verni a Barcelonát. nem vok elfogult me mind2 csapat a kedvenceim közé tartozik(de ink Barca párti vok:p), de a Chelseanek van egy Hiddinkje. és nem tartom valoszinünek h hazai pályán is 1 csatárral fognak játszani, igy talán jobb mecset is fogunk látni és hát gyözzön a jobbik!
asfa
háát igazából a visszhangokra építettem a véleményem,nem követtem a Juventus meccseket.. ahogy volt anno a sorsolás és kiderült h Chelsea-Juve és csak azt hallottam h ez a Juve ezt a Chelseaet röhögve.. aztán lett ami lett 😊 egyébként mostanában láttam annyira nem mondanám h szar a Juve bár kétségkivül más edzõ kell oda

Fabio Capello
a jobb formában lévõ Juvéval vitáznék... 😊

Irtózatosan szarok vagyunk, de nem csak most, hanem az egész idényben is, ahogy nálatok Ranieri a "szarból" csapatot épített, nálunk úgy csinált a csapatból "szart".... Nem találjuk önmagunkat és kész, ilyen teljesítménnyel pedig se bajnokságot, se BL-t nem érdemlünk

Japep

Látom megint megjelentek az IQ-huszárok...gratulálok nektek, okosak vagytok...

Akkor ennyi erõvel a Barcának sincs...meg a MUnak sem, nem is beszélve a többirõl...
Ne kezdjük már megint elölrõl az egészet, már unalmas...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
igazad van gratulálok.. nincs helye az elitben annak aki a jobb formában levõ Juventust kiverte aztán az akkori legjobb csapatnak titulált Liverpoolt az Anfielden verte porrá, miközben az az MU-t 4-1re vmint a realt 3-ra verte a Pool.. nincs helye.. okos vagy 😊

miaz hogy nincs helye az elitben...kicsit túlzásnak érzem..nemtudom honnan vetted meg egy meccs alapjá mirét kell itélkezni...mintha minden meccsen így játszanánk...gondolkozz már okos!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

5-6 ember=egyenlõ döntetlen.akkor majd a stamford-on elporoljuk õket simán<#mf1><#mf1><#gunyos1><#gunyos1><#beka3><#beka3><#nezze><#nezze>

rucinho
Szégyen egy BL elõdöntõben 5 ill. 6 emberrel védekezni!Egy ilyen csapatnak nincs helye az elitben!Londonban,már látom elõre,szép méretes zakót kap a cselszi!Ne felejts el,egy hét múlva ugyanitt! 😄

zene egyenlő élet

hedonist
Bírálhatnak minket, de az idényben mi vagyunk az elsõk akik nem kaptak gólt a camp nou-ban.szóval, lehet, h nem szorakoztato focit jatszottunk, de ez igenis egy nagy és véghezvitt feladat volt, bár kétséges,h minek, mert csak ugy juthatunk tovább, ha legalabb 1-el több gólt lövünk itthon, bár, ha ott nem kaptunk gólt itt sem fogunk reményeim szerint,de akkor az a kérdés vetõdik fel,h hogyan lövünk? egy mákgólra nem lehet építeni,mintahogy majdnem drogba szerzett gólt, marquez hiábájából... lampardot hagyni kell,h playmakerkedjen szép magyar szóval.

hedonist
3.ik számú a sárga, fekete sajnos tul közeli a barcaéhoz, elég szar ez a sárga, talán ezért volt ilyen kiábrándító a meccs😄 remélem.. Otthon nem lesz gond szerintem továbbmegyünk. Menni kell!

Jagumo
ez egy szar meccs volt 😄 1.5 órát elvett az életembõl... 😄 majd jövõhéten rem. jobb lesz 😊

Japep

Ja, de ez az átmeneti... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nem fér be, nem teljesít (tudom, nem is kap esélyt, de ennek meglehet az oka).
De az igazi ok, hogy az Interben már játszott BL-meccsen.

... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fabio Capello
Mi ez a sárga szerelés? nektek nem fekete az idegenbeli mezetek?

Jagumo
én Quaresma-t nem értem... hova tûnt? 😄

Jagumo
sajnos ma se tudom itt nézni a meccset mert még mindig nincs kábel TV-m ezért lekell menni a nappaliba 😄😄 😞 De hajrá Chelsea rem. jómeccslesz 😊)))

NYERNI KELL 😊

Japep

Ez most remélem csak vicc... 😊
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szar a felállás... Anelka miért nem kezdõ??? :S
Hajra, szurkolok! <#vigyor3>

REAL MADRID

Japep

Barcelona - CHELSEA
- Bajnokok Ligája elõdöntõ, Nou Camp -
- ma 20:45, TV6 -
- vezeti : Wolfgang Stark (német) -

Barcelona : (4-3-3)
Manager : Pep Guardiola

Valdés
Alves - Marquez - Piqué - Abidal
Iniesta - Touré - Xavi
Messi - Eto'o - Henry

Cserepad : Jorquera, Puyol, Silvinho, Keita, Gudjohnsen, Helb, Krkic

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA : (4-2-3-1)
Manager : Guus Hiddink

Cech
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Bosingwa
Mikel - Ballack
Essien - Lampard - Malouda
Drogba

Cserepad : Hilario, Belletti, Mancienne, Stoch, Kalou, Di Santo, Anelka

-----------------------------------------------------------
Hát én nem tudok mit mondani...meglátjuk, ma semmi sem biztos.
Ha hajtunk, meglehet > GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

max, ha veszít a chelsea, lesz benne egy ici-pici öröm is 😉

http://www.powerplaymanager.com/r57633

kuzco007
jaja, CMON CHELSEA! Meg kell verni a barcát. Egyik haverom mondta, h tegyem meg a barcát hazaira tippmixen, de nem vok véráruló😛

Jagumo
nagynahezen összejött az a 3 pont 😄 de a keddi barca meccsre gyúrok mosrmár 😊😄

kuzco007
sztem csak rágyúrtunk a barca meccsre, nem lehetett hajtani meg keményen játszani, mert rossz lenne ha lesérülne bárki is a nagy meccs elõtt.

Japep

Nyertünk 1-0-ra úgy, hogy Cech megfogott egy tévesen befújt büntetõt... 😊
Kicsit latyi volt a meccs így a Barca elõtt... :S
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

West Ham United - CHELSEA
- PL 34.forduló, Upton Park -
- ma 16:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Mike Dean -
- elõzõ : 1-1 (Bellamy ill. Anelka) -

West Ham United : ()
Manager : Gianfranco Zola

Green
Neill (c) - Tomkins - Upson - Ilunga
Dyer - Boa Morte - Noble - Stanislas
Di Michele - Tristan

Cserepad : Lastuvka, Spector, Lopez, Payne, Kovac, Savio, Sears

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA : ()
Manager : Guus Hiddink

Cech
Mancienne - Ivanovic - Terry (c) - Bosingwa
Belletti - Mikel - Lampard
Kalou - Anelka - Malouda

Cserepad : Hilario, Ashley Cole, Essien, Ballack, Stoch, Di Santo, Drogba

-----------------------------------------------------------
Ez megint ilyen "tesztelgetõs" kezdõ... 😊
Remélem bejön!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Már Scolarinál lõttek a bajnokságnak,nem most ezzel a döntetlennel!Ezzel a 2.helyünknek lõttek vszinûleg...

Jagumo
nekem is van egy ilyesmi érzésem...