24199
Chelsea Fan Club
-
Látta valaki a Drogba interjút (Elefántcsontpart) ma az EU-on?
Drogba sötétkék Milan-os pólóban volt ... kicsit fura... :D -
#17628 -
#17627 Kalou hosszabbított!
Csapatunk másik elefántcsontparti támadója Salomon Kalou is meghosszabbította szerződését a Chelseavel!
A Chelsea afrikai csatára Salomon Kalou négy évvel hosszabbította meg szerződését a londoni klubbal, így 2014-ig lesz a Kékek játékosa.
Az elefántcsontparti támadó szerződése a nyáron járt volna le, azonban a klub vezetősége mindenféleképpen megakarta hosszabbítani a kontraktusát, mivel új játékos nem érkezhet a Stamford Bridgere az átigazolási büntetés értelmében.
Hivatalos értesítés még nem érkezett arról, hogy mennyit kasszírozhat be majd Kalou hetente, de több lap tudni véli, hogy hatvanezer font körül lesz a támadó heti fizetése.
A szerződés megtoldással pont került azon pletykák végére is, melyek az Arsenal és az AS Roma gárdájával hozták össze Salomon Kalout.
A játékos boldog, hogy még évekig marad a Chelseanél, s nyilatkozott is a The People magazinnak: "Végre pont került az ügy végére, így már csak a labdarúgásra kell koncentrálnom." -mondja Kalou.
Forrás:www.goal.com -
#17626 Kalou hosszabítás előtt
-
#17625 ez de király, én még sose láttam de nagyon tetszik:) -
Arzén1886 #17624 Sorry, nem tekertem lefelé. :) -
#17623 Köszönjük minden skysportsos közvetítés így mutatja a lineupot...:D -
Arzén1886 #17622 Az Arsenal mellett a Chelsea is vinné Vieira-t télen. -
#17621 Nézzétek!! -
#17620 gondolom, mert motta-t, előbbrehelyezi Mourinho. de hát nnyi idősen mit vár... -
#17619 a történetben csak azt nem értem, hogy miért sír, mikor CSAK Javier Zanetti játszott nála többet idén...
(és az olasz liga 3. legjobban fizetett játékosa, az Interben a 2. legjobban fizetett, emellett havonta sérül meg kb) -
#17618 hát igen, főleg,h olasz lap írta^^
nane el se tudom képzelni "kék"ben:S:D
-
#17617 sztem csak kamu...kíváncsi volt a rangadóra, eljött megnézni, ennyi:) -
#17616 Eszem f*szom megáll ha ez igaz :DD Még a végén visszatér Keano is 1-2 összecsapásra a jó öreg "barátjával" -
#17615 Vieira a Chelseaben?
A hírek szerint januárban a Chelseahez igazolhat Patrick Vieira, aki személyesen megtekintette vasárnap a londoniak Liverpool elleni meccsét majd tárgyalt a Kékek vezetőivel.
A hírek szerint az Inter robusztus felépítésű francia játékosa januárban Londonba igazol a Chelseahez, ha nem tiltják el a fővárosiakat.
Maga Vieira nyilatkozta korábban, hogy nem érzi jól magát Milánóban, hiszen alig kap lehetőséget. Mestere Jose Mourinho ennek örömére nem is nevezte a középpályást a hétvégi Udinese elleni bajnokira.
Egy francia oldal a Mercato 365 információi szerint miután a helyszínen megtekintette a gall játékos a Chelsea győzelmét a Liverpool ellen, hosszasan tárgyalt a Kékek vezetőivel, állítólagosan a jövőjével kapcsolatban.
Jogosan felvetődik a kérdés, hogy miért kell az idős játékos a fővárosiaknak, a válasz egyszerű. Januárban Carlo Ancelotti elveszti két szűrőjét John Obi Mikelt és Michael Essient az Afrikai Nemzetek Kupája miatt.
A jelenlegi tényállás szerint, viszont nem igazolhat Viera a Chelseahez, mivel a londoni klubot 2011-ig eltiltották, hiszen szabálytalanul szerezték meg anno Gael Kakutat. Az ítélet viszont még nem jog erős, hisz fellebbeztek a Kékek.
A Sky Sports értesülései szerint Viera lemaradt viszont korábbi csapata az Arsenal mérkőzéséről, így csak a végére ért oda, de az ünnepségen ott volt, amit Arséne Wenger tiszteletére tartottak, mivel most volt tizenharmadik évfordulója annak, hogy ő gardírozza az Ágyúsokat.
Forrás:www.goal.com -
#17614 Ez az 2-0 lett!!!! -
#17613 Chelsea - Liverpool Gólok + Össefoglalók.
Anelka (60.)
Malouda (90+1.)
1 félidő összefoglaló.
2.félidő összefoglaló. -
#17612 Nah ez fasza volt:D saját meccsünk után néztük, és zengett a pub, a csapatunktól[fele brit]:) -
-
-
#17609 Igeeeeeeeen BLUE IS THE COLOUR -
#17608 Hilarionak hatalmas respect! nagyon féltem h mi lesz Cech nélkül, de most bizonyított!
nagyon nagy meccs volt, tisztára extázisban vagyok
Go Blues! GO!!! -
HATALMAS köszönet HILARInak és ASHLEY COLEnak - nélkülük nem sikerült volna!
GO BLUES! -
Anelka pedig megcsinálta ugyanezt, csak gól nélkül... :S
:D -
Hihetetlen, amit Drogba csinált ... :D
Maloudának már csak be kellett pöckölni... :D
És kijelentem, teljesen megérdemelt, az eredmény hűen tükrözi a meccset!
GO BLUES! -
#17604 vége, Drogba nagyon nagy volt két golpassz! -
#17603 GÓÓÓÓÓL MALOUDA
2-0
-
2-0 MALOUDA - DROGBA
GO BLUES!!! -
Most nagyon nyom a L'pool... :S -
Hát a nagy részében a meccsnek mi irányítunk, néha van egy kis nyomása a Poolnak.
Viszont Ashley Cole magasan a meccs embere, hihetetlen, mit művel.
Hilario is nagyon magabiztos eddig.
GO BLUES! -
#17599 Hogy játszunk? nem bírom figyelemmel kísérni a meccset:( -
ANELKA!!!
MEKKORA TÁMADÁS !!!
ESSIEN > DECO > DROGBA > ANELKA
Hatalmas kontra... :D
GO BLUES! -
#17597 GÓÓÓÓÓL ANELKA GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!! 1-0 -
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#17595 egyelőre nagyon pörgős a meccs, helyzeteink nem nagyon vannak, de a másik oldalon sem különösebben, inkább kemény mezőnyjáték. -
#17594 GOGO BLUES
nyerni kell!! -
Köszönjük. -
#17592 ha valakinek nincs Eurosport2-je
Chelsea-Liverpool streamek -
CHELSEA - Liverpool
- PL 8.forduló, Stamford Bridge -
- ma 17:00, Eurosport 2 -
- vezeti : Martin Atkinson -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Hilario
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Essien - Lampard
Deco - Anelka
Drogba
Cserepad : Turnbull, Belletti, Zhirkov, Joe Cole, Malouda, Kalou, Sturridge
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Liverpool :
Manager : Rafa Benitez
Reina
Johnson - Carragher - Skrtel - Insua
Mascherano - Lucas
Kuyt - Gerrard - Riera
Torres
Cserepad : Cavalieri, Agger, Aurelio, Kyrgiakos, Benayoun Babel, N'Gog
-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz így Cech és Bosingwa nélkül ... :S
Deco nem tudom mit keres ott, inkább Joe Cole lenne bent...
Nyerni kell! GO BLUES! -
#17590 jaja:) meg tegnap néztem a Tottenham meccset, félidőben reklámozta is EU2^^