Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akiket kaphatunk a BL-ben:
AC Milan, Bayern München, CSZKA Moszkva, Internazionale, Olympiakosz, Olympique Lyon, VfB Stuttgart
Sorsolás: 2009.12.18. 12:00 - Eurosport 2
Van egy olyan érzésem, hogy vagy Milan (CA), vagy Inter (JM)... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
REAL MADRID
Remélem nem komoly...<#rolleyes>#rolleyes>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ki hol nézi? kevés értelmes streamet találtam, mostezt nézem
- Bajnokok Ligája csoportkör, 6.forduló -
- Stamford Bridge; ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Matteo Trefoloni (olasz) -
- elõzõ : 1-0 (Anelka) -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Turnbull
Belletti - Carvalho - Terry (c) - Zhirkov
Essien - Mikel - Malouda
Kakuta - Joe Cole
Drogba
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Bruma, Philliskirk, Lampard, Borini, Anelka
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Apoel Nicosia :
Manager : Ivan Jovanoviæ
Chiotis
Poursaitides - Broerse - Paulo Jorge - Haxhia
Charalambides - Morais - Michail (c) - Kosowski
Pinto
Zewlakow
Cserepad : Kissas, Papathanasiou, Satsias, Elia, Paulista, Mirosavljevic, Breska
-----------------------------------------------------------
Azt hittem ennél jobban tartalékolunk, de jó ez így.
Kakuta a kezdõben, remélem betalál.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
amúgy mennyibe volt össz-vissz(mez+posta)? lehet én is veszek karácsony után
Pad: Hilario, Iva, Lamps, Anelka, Borini, Bruma, Philliskirk.
Fasza...
Ha veszek majd, én is hosszú-ujjút fogok választani.
Névnek én nem íratok rá semmit, de ha választani kellene, én is Õt választanám... 😊
A CFC-Megastoreból rendelted?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Remélem tartalékolunk ... ami nem azt jelenti, hogy Belletti, Ferreira, Hilario, hanem Kakuta, Bruma, Turnbull ...stb
Nem muszáj nyernünk, de azért kikapni sem lenne szép.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A BBC London év futballistája 2009 díját vehette át Ashley Cole.
Így miután játékostársai már az elõzõ szezon játékosává választották, a 2009-es esztendõt tekintve sem maradt elismerés nélkül az angol kiválóság.
Cole ezzel az ötödik Chelsea játékos lett, aki átvehette e rangos elismerést, Frank Lampard (2004 és 2008), John Terry (2005), Joe Cole (2006), Didier Drogba (2007) után.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ilyenkor fájó az a Wigan (mint kiscsapat) elleni 3-1 ... nagyon. :S
Mert azért akárhogy nézzük, egy Villa és egy City ellen "megengedett" a botlás...de egy Wigan ellen?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
egyébként a meccsen szerintem csak 50percig volt foci, utána értelmetlen rugdosódás és színészkedés...
nagyon sajnálom ezt a vereséget, remélem nem zökken meg a csapat, GO BLUES!!!
jaaa, és Deco volt a meccs legjobbja szerintem
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nekem úgy tûnt mintha a city egyszerûen jobban akart volna ezen a meccsen, nekünk meg nem az utolsó 20perben kellett volna felébredni. Tény, hogy szerencsénk sem volt, és "nyomták" is a cityt, de én gyõzelmet vártam volna.
Amúgy nagyot néztem a cseréken...Ballackot lehoztam volna én is, de inkább Kakutát fel még, hogy kicsit kavarja elöl a szart...
és Webbnek tényleg benne van a "keze" a gólokban. 😄😄D
Néha tényleg az az érzése az embernek, hogy a Manchester City játékosai kézzel is labdához érhetnek... - Hajdú B. István
Nem bírom ezt az embert, de most igaza van. Webbnek azért benne van a keze az eredményben...
Még meglehet a döntetlen, csak nyomni kell.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
1-1 a félidõ.
Nyomta a city, ettõl függetlenül egy teljesen szabálytalan gólt lõtt Adebayor ...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
0-1 GÓÓÓÓL!
Ez Ballack és Drogba érdeme ... hedonist, csak neked ajánlja ezt a gólt Ballack.
GO BLUES! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
- PL 15.forduló, City of Manchester Stadium -
- ma 18:30, Eurosport 2 -
- vezeti : Andre Marriner -
Manchester City :
Manager : Mark Hughes
Given
Richards - Touré (c) - Lescott - Bridge
De Jong - Barry
Wright-Phillips - Tevez - Robinho
Adebayor
Cserepad : Taylor, Onuoha, Zabaleta, Kompany, Johnson, Petrov, Santa Cruz
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Essien
Ballack - Lampard
Deco
Anelka - Drogba
Cserepad : Hilario, Ferreira, Belletti, Zhirkov, Mikel, Malouda, Joe Cole
-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz, akárhogy is nézzük ... hiába a zsinórban 6-7 X (PL) a Citynél, most tuti felszívják magukat... :S
Engem az a SWP-Tevez-Robinho-Adebayor négyes zavar... :S
Ha hozzuk a formát, nem kaphatunk ki ... sõt, megvan az esélyünk a gyõzelemre is.
GO BLUES!
(Ha már itt tartottunk, Ballack ott figyel a kezdõben - ha már választani kellene, én Decoban nem látok sokszor fantáziát, de sokszor rám cáfol. Szegény Turnbull helyében én menekülnék innen... :S)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/