Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Akiket kaphatunk a BL-ben:
AC Milan, Bayern München, CSZKA Moszkva, Internazionale, Olympiakosz, Olympique Lyon, VfB Stuttgart

Sorsolás: 2009.12.18. 12:00 - Eurosport 2

Van egy olyan érzésem, hogy vagy Milan (CA), vagy Inter (JM)... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
huh az még viselhetõ, azthittem hónapok lesznek megint, féltem,h visszaesik az elõzõ térdsérülésébe ami miatt nagyon sokáig nélkülöztük.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Japep

3-4 hét ... :S

Meg is érdemeljük, minek kezdette CA? Nem értem...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Már találtam... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Valaki esetleg a gólokat külön letölthetõ formátumban? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Essien sérülése komoly, hivataloson oldalon az áll,h úgy néz ki sérült a térdín a lábában... már pedig az elég komoly sérülés.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
ezt nem hiszem el. 3 meccs óta szórakozunk...

limperatore
gyere már msnre

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Oziris666
ezzel az erõvel Mikel be is rúghatta volna a kapunkba!

Bencee7
Mikel hiba, és máris 2-2 <#falbav> nemigaz...legalább 5öt kellett volna rúgni nekik...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Nemár 2-2, elmegy a tippmixem <#idiota>

REAL MADRID

Bencee7
Essient le kellett cserélni, Lampard jött fel.
Remélem nem komoly...<#rolleyes>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bencee7
2-1 Drogba

Bencee7
Essien bombaaaa 1-1<#taps>

Bencee7
mia? miez a 0-1?<#wow3> amúgy majdnem 1-1 csak Joey lesen volt...

ki hol nézi? kevés értelmes streamet találtam, mostezt nézem

Freedom88
0-1

T.T.

Japep

CHELSEA - Apoel Nicosia
- Bajnokok Ligája csoportkör, 6.forduló -
- Stamford Bridge; ma 20:45, Chelsea TV -
- vezeti : Matteo Trefoloni (olasz) -
- elõzõ : 1-0 (Anelka) -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Turnbull
Belletti - Carvalho - Terry (c) - Zhirkov
Essien - Mikel - Malouda
Kakuta - Joe Cole
Drogba

Cserepad : Hilario, Ivanovic, Bruma, Philliskirk, Lampard, Borini, Anelka

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Apoel Nicosia :
Manager : Ivan Jovanoviæ

Chiotis
Poursaitides - Broerse - Paulo Jorge - Haxhia
Charalambides - Morais - Michail (c) - Kosowski
Pinto
Zewlakow

Cserepad : Kissas, Papathanasiou, Satsias, Elia, Paulista, Mirosavljevic, Breska

-----------------------------------------------------------
Azt hittem ennél jobban tartalékolunk, de jó ez így.
Kakuta a kezdõben, remélem betalál.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bencee7
3. számú nagyon tuti, én is azt venném csak Lampard felirattal <#vigyor3>

amúgy mennyibe volt össz-vissz(mez+posta)? lehet én is veszek karácsony után

Oziris666
Kezdõ: Turnbull, Belletti, JTm Riccy, Zsirkov, Mikel, Essien, Joey, Kakuta, Malouda, Drogba

Pad: Hilario, Iva, Lamps, Anelka, Borini, Bruma, Philliskirk.

Krisz018
Igen onnan rendeletem, még a 3.számú mezet akarom hosszúba, az nagyon bejön.

Japep

Fasza...
Ha veszek majd, én is hosszú-ujjút fogok választani.
Névnek én nem íratok rá semmit, de ha választani kellene, én is Õt választanám... 😊

A CFC-Megastoreból rendelted?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
El is felejtettem mondani h megjött az új mezem<#wink>

Nézzétek:

1.
2.

Japep

Remélem tartalékolunk ... ami nem azt jelenti, hogy Belletti, Ferreira, Hilario, hanem Kakuta, Bruma, Turnbull ...stb

Nem muszáj nyernünk, de azért kikapni sem lenne szép.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ma go BLUES! Mi a tippetek a mai meccsre?

Japep

Meg is érdemli.
Grat neki.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ashley Cole-t díjazta a BBC

A BBC London év futballistája 2009 díját vehette át Ashley Cole.

Így miután játékostársai már az elõzõ szezon játékosává választották, a 2009-es esztendõt tekintve sem maradt elismerés nélkül az angol kiválóság.

Cole ezzel az ötödik Chelsea játékos lett, aki átvehette e rangos elismerést, Frank Lampard (2004 és 2008), John Terry (2005), Joe Cole (2006), Didier Drogba (2007) után.

Jagumo
Jogos 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Oziris666
Jó meg Adebayor háta😊

Japep

Ilyenkor fájó az a Wigan (mint kiscsapat) elleni 3-1 ... nagyon. :S
Mert azért akárhogy nézzük, egy Villa és egy City ellen "megengedett" a botlás...de egy Wigan ellen?!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
Am. ha úgy játszunk mint az elsõ 15 percben, végig 😄 lazán nyerünk 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bulykin
a mai meccsrõl csak annyit, hogy a City megérdemelte a sikert, a lehetõségeink megvoltak, de nem éltünk velük... persze tudnám szidni a bírót is de nem látom értelmét:S
egyébként a meccsen szerintem csak 50percig volt foci, utána értelmetlen rugdosódás és színészkedés...
nagyon sajnálom ezt a vereséget, remélem nem zökken meg a csapat, GO BLUES!!!
jaaa, és Deco volt a meccs legjobbja szerintem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Pethy23
Kakuta még a padon se volt😊
Bencee7
Hát ez...ez elég...nem is tudom mit mondjak erre<#wow3>
Nekem úgy tûnt mintha a city egyszerûen jobban akart volna ezen a meccsen, nekünk meg nem az utolsó 20perben kellett volna felébredni. Tény, hogy szerencsénk sem volt, és "nyomták" is a cityt, de én gyõzelmet vártam volna.

Amúgy nagyot néztem a cseréken...Ballackot lehoztam volna én is, de inkább Kakutát fel még, hogy kicsit kavarja elöl a szart...

Jagumo
Ez erõs kijelentés volt... azért még így is elsõk vagyunk. +27-es gólkülönbség, BL-ben remekül megyünk. Liga kupa az bukta, de az a legkevesebb

és Webbnek tényleg benne van a "keze" a gólokban. 😄😄D

Oziris666
CA-nak jobban mint Webbnek sajnos...

Japep

Terry is megsérült, közben Drogba hatalmas helyzetet hagyott ki... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Néha tényleg az az érzése az embernek, hogy a Manchester City játékosai kézzel is labdához érhetnek... - Hajdú B. István

Nem bírom ezt az embert, de most igaza van. Webbnek azért benne van a keze az eredményben...

Még meglehet a döntetlen, csak nyomni kell.
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Lampard kihagyta a büntetõt..

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Japep

11-est hibáztunk ... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

1-1 a félidõ.
Nyomta a city, ettõl függetlenül egy teljesen szabálytalan gólt lõtt Adebayor ...

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Ezeken lassan már nem lehet meglepõdni...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
de kurvára kéz volt...😄 nembaj nyerni kell!

Jagumo
1-1 😞

Jagumo
Yooo 😄 Micsoda gól!

Japep

0-1 GÓÓÓÓL!
Ez Ballack és Drogba érdeme ... hedonist, csak neked ajánlja ezt a gólt Ballack.

GO BLUES! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hát rosszul selytettem😊 én is így vagyok Deco-val, egyszer csak húz egy iszonyat passzt a semmibõl. jézusom azért az a támadó 4 esük..:S

Japep

Manchester City - CHELSEA
- PL 15.forduló, City of Manchester Stadium -
- ma 18:30, Eurosport 2 -
- vezeti : Andre Marriner -

Manchester City :
Manager : Mark Hughes

Given
Richards - Touré (c) - Lescott - Bridge
De Jong - Barry
Wright-Phillips - Tevez - Robinho
Adebayor

Cserepad : Taylor, Onuoha, Zabaleta, Kompany, Johnson, Petrov, Santa Cruz

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Ivanovic - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Essien
Ballack - Lampard
Deco
Anelka - Drogba

Cserepad : Hilario, Ferreira, Belletti, Zhirkov, Mikel, Malouda, Joe Cole

-----------------------------------------------------------
Hát kemény lesz, akárhogy is nézzük ... hiába a zsinórban 6-7 X (PL) a Citynél, most tuti felszívják magukat... :S
Engem az a SWP-Tevez-Robinho-Adebayor négyes zavar... :S
Ha hozzuk a formát, nem kaphatunk ki ... sõt, megvan az esélyünk a gyõzelemre is.

GO BLUES!
(Ha már itt tartottunk, Ballack ott figyel a kezdõben - ha már választani kellene, én Decoban nem látok sokszor fantáziát, de sokszor rám cáfol. Szegény Turnbull helyében én menekülnék innen... :S)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Köszi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hedonist
Meg kell tartani ezt a jó formát, alig kapunk gólt, de rúgunk eleget!

GO BLUES!