24200
Chelsea Fan Club
-
vili 27 #21833 Az egész FA brigádot le kéne dobni egy 20kilós sziklával a derekukra kötve a Marianna árok fölött. Mint Spurs szurkoló írom ezt. Ha valakik az idei szezonban a bírói tévedésekre dühösek lehetnek azok messze mi vagyunk. Adebayornak 4 egymás utáni meccsen 3jogos gólt nem adtak meg. A második pont a Spurs-Chelsea meccsen volt 1:1-nél, ahol az egyenlítő gólotok is A.Cole kezezéséből indult. Nem akarok vitát ezzel. Tőlünk 5meccs alatt 8pontot vettek el. Ilyen szinten a világ szeme előtt merik és tudják is csinálni. Mindenki cseszik rá, mert az egész Uefa benne van. Elfajzott ez az egész játékvezetés és az egész FA és Uefa egy nagy maffia. -
Igen,te nem vagy elfogult,s nem szurkolsz senkinek, csak évek óta MU ellenes vagy. Szóval neked mindenbe igazad van, Te nagy megmondó... -
Nem szamit, hogy te mit latsz, mivel te egy elfogult manchesteri szurkolo vagy.
En egyik csapatnak se szurkolok. Sot az a tobb ezer mas szurkolo sem, akik fel voltak haborodva Webb tenykedesen.
Bizony az elmult 4 tizibol, egy ha az volt maximum. Ez a ketto egy nagy vicc volt a mai merkozesen is. -
hát nemtudom, én egyet láttam jogtalannak a négyből, mégpedig a mai másodikat. de nemtudom, nálad/nálatok mi számít jogosnak, és mi nem -
Altalaban 10%-a jogos ezeknek a tizenegyeseknek a tobbi nem.
Az elmult 4 tizenegyesbol peldaul egyet lehetett ugy ahogy jogosnak mondani Sung elleni belepone, a tobbi mind nagy kamu volt. -
nem ellenetek, egyáltalán -
bocsánat, de ezekből a 11esekből hány nem volt jogos? itt a második kétségtelenül nem volt az. de ettől függetlenül nem értem, mikor emberek lekezelően hozakodnak elő a statisztikákkal...azzal kéne jönni, hogy hány jogtalan büntetőt kaptunk ellenetek, nem azzal, hogy effektíve mennyit fújtak be -
Köszönjük. -
Chelsea-Manchester United 3-3::: gólok
-
Pares #21824 Rasszizmus, áh, hát persze. Könnyebb ezzel álszenteskedni, mint az igazi problémákat megoldani. -
Pares #21823 Kibaszott Webb évek óta ezt csinálja. Webbnek ezen a héten fizetés helyett egy golyó járna a fejébe.
"Már-már úgy tűnt hogy eldőlt a mérkőzés azonban a Manchester United sztárja, Howard Webb kétszer megvillant és ismét megmentette csapatát a kudarctól" -
3gólos elönyt nem megtartani lol!Boas menjen már haza... én már unom ennyire nem tud hatni a csapatra! -
Amúgy nem tudok mit mondani... a játékunk nem volt sokkal jobb, mint szokott, csak egyes időszakokban, bár ez is javulás.
Bevallom őszintén, ha én lennék egy játékos, és 3-0-nál befújnak ellenünk két 11-est, utána meg felhozzák 3-3-ra, hááát... én sem tudtam volna teljes kedvvel hajtani. Ennek ellenére a végén 2-3x megtornáztattuk a kapusukat.
Remélem valami változik, és persze a jó irányba, nem pedig teljesen összeesünk most... :S
GO BLUES! Fel a fejjel!
Halkan megjegyzem, hogy az utolsó két meccsén a MU 4 büntetőt kapott (kapta ezt 0-0-nál és 3-0-nál...). Gratulálok az FA-nak. És ők a rasszizmussal vannak elfoglalva, először tennének rendet... -
Odacsap77 #21820
Problem? -
"Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. "
Ez így van, nagy igazság. :) -
Odacsap77 #21818
Problem? -
Erről beszélek én, mikor azt mondom Tyler úrnak, hogy csalnak, ő pedig lehülyéz mindenkit. Amikor már a Chelsea topikban beszélik meg Real Madrid, Barcelona, Arsenal és egyéb csapat drukkerei, hogy szánalmas, ahogy nyomják a dobogós helyre a mu-t, akkor lehet sejteni, hogy nem annak a két united drukkernek van igaza, akik állandóan írkálják a butaságaikat.
Akármennyire elvakultan is szurkol valaki egy csapatnak, nem örülhet igazán annak, ha a bírók nyerik meg nekik a meccseket. -
azt a leborult, ezt mint külsős mondom, ez a Webb nyerő lenne a Kékeknek,szánjon rá Abra pár milliót...vicc.az első 11es is erősen kérdéses, a második meg szót sem érdemel.
aztán nem tolják őket,á. -
basszétok meg, 3:0-nál majdnem sírtam örömömben, hogy ilyen van, most meg -.-'
Jó igaz, a 2. tizi nem volt jogos, de akkro is... kár érte :( -
IXEMGabeo #21814 és még a DIGI-n lévő szakértők pedig még elfogultak is...szopjanak le:D -
eLiXir #21813 LEGSZEBB ÖRÖM A KÁRÖRÖM AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA -
FireWhisper #21812 Abramovics vehetne bírót is -
Neoncsoves #21811 Cahill srác nem szar vétel :D -
IXEMGabeo #21810 persze múltkor is mondtam, de idén 4 olyan meccset láttam pont amikor a Chelsea ellen fújtak
Nézd majd vissza a QPR-Chelsea meccset is, a játékvezetés legalja volt -
Tevedsz nem a Chelsea ellen fujnak a birok, hanem ennyire szanalmasan segittik a manchester unitedet. -
Vajon mikor jönnek már rá ott a távoli Angliában, hogy Webb teljesen alkalmatlan bármilyen futballmeccs levezetésére? -
IXEMGabeo #21807 ennyi...pedig ez mostmár nyilvánvaló...ezért is undorodom a PL-től...akármikor Chelsea meccset látok mindig ellenük vannak a bírók:D -
Micsoda szanalmas ez a Webb, ahogy segitti a szovetseg csapatat. -
Takezó #21805 (y)... ez a második hihetetlen kamu volt -
Igen, és két Webb góllal máris 3-2... -
3-0 -
2-0 :)))))) -
na Cahill kezdő :D
nagyon kíváncsi vagyok...nyerni kell!!! GO BLUES!!!!! -
Köszönjük! -
17.00 Chelsea-Manchester United
tv: Digisport hu/sk/ro (1), Sky Sports 1 uk
streamek: -
Team: Cech; Ivannovic, Cahill, D Luiz, Bosingwa; Essien, Meireles, Malouda; Sturridge, Torres, Mata. - subs: Turn, Ferrirea, Bertrand, Hutch, Romeu, Piazon, Lukaku. -
davidragon #21797 hát igen...
a kiállítás után legalább lehetett érezni, hogy akarnak valamit. igaz ez abban mutatkozott meg, hogy agyonrúgtunk mindenkit, de legalább harcoltak.
a végén pedig 1:1-nél a 94. percben Torres megindulásánál még azért tágra nyílt szemmel figyeltem. :) -
Nem vagy egyedül... :S :)
Közben 1-1, de... -
davidragon #21795 hát... remélem más nem nézi rajtam kívül -
Hát ja,csak ilyen 20-21 éves játékosokat már játszatni kéne,nem évekig kölcsönadogatni...