24200
Chelsea Fan Club
-
Abramovics megveszi a fiának Roberto Carlost
A brazil válogatott hátvédje Arkagyijnak, Abramovics 12 éves fiának a kedvenc játékosa, és a nagylelkű papa állítólag megígérte a gyereknek, hogy megveszi neki ajándékba a jelenleg Real Madridban játszó világsztárt.
A tervek szerint Fabio Capello, a Real Madrid új edzője és Predrag Mijatovic, a spanyol királyi gárda sportigazgatója a közeljövőben a klub vezetőivel együtt találkozik Roberto Carlos-al, hogy megismerjék a kettős állampolgárságú (spanyol és brazil) játékos véleményét arról, hogy maradna Madridban, vagy elfogadná a hírek szerint 4 millió angol font (1 milliárd 610 millió forint) összegű vételi ajánlatot.
-
a zsírkereskedő #3125 aki nem beszél angolul ne irogasson mert amikor megláttam mit művelt az emberünk... na mindegy aki nem beszéli rendesen a nyelvet annak kuss és írjon magyarul thx -
Terry, Carvalho, Gallas, meg ha Huth elmegy, akkor a tarcsiból Mancienne! -
meg Gallas és Huth -
ki az a 4 középsö pl?
kárvájo Terry és ? -
MIJEN ELEMÉR? :}}:fd:asdf:dfs:dfas:
hát én nemhallotam h venne murinnyo védöt monnyuk vanmiböl az biztos... -
mérne lenne?
jön még el balbek és akkor minden posztra 2 -
Miért ne lenne... Jön egy jó balhátvéd meg ott vannak a fiatalok, pl. Elmer. -
hjaja hozni fogja ittis a formát simán
am mivan nemlesz védelmetekbe csereember??
Bridge visszajött gondolom Delornó meg Hutt megy az szopacs -
Idén nem nagyon sajnos, de tavaly nagyon nagy formában játszott! -
hehe
azér persze énis igy nyilatkoznék rola de azér elég sok mecscet hozott ektekis szal... -
_:_:DF_:AS_A_ASD_asD: -
bázzeg 
egyebként már nyílvánvaló volt hogy vki távozik,5 szélső kicsit sok volt,Cole,Robi,SWP mondta hogy marad így duffancs maradt és mivel eddig is csere volt így inkább elment szal a csapatba nem fért be -
SA?::?D_A:?_ASD -
szri csak abszottul örülök és nemengedem h sziggyák Duffbabot 
a PL talán legjobb balszélsöje a miénk sztem más is boldog lenne csak kicsit elragadtattam magam szri
-
anyádmellé ? 
majd szopattya ferejrát remélem a következö meccsen mint a kurvaélet -
you're so funny guy,you know who i am??
Duffy sajna már nem fért be -
your mom knows me :}}}}
DUFFot köszöntük jött hozzánk páj ukránia :}} -
who is the fucking you are? -
Duff a miénk páj ruszkicselzi 

-
bal védő kéne még... -
Monoton #3105 mivanvele -
Morientes -.- -
Monoton #3103 ohh a Valencia rákészül rendesen a bajnokságra :)
Morientes, most Del Horno -
Del Horno távozik
Megegyezett a klub a Valencia-val Del Horno árában, így már csak a személyes feltételekben kell dülőre jutni. A játékos Spanyolországba utazott és a Valencia-val tárgyal. Asier Del Horno tavaly nyáron érkezett.
-
Hát jóhogy jobb lenne,és még angol is
-
Monoton #3100 :O a kezében egy röplabda van? :) -
a zsírkereskedő #3099
kivi leszek ő mit fog majd alkotni... obi mikel -
a zsírkereskedő #3098 most meg azt írja ns h ashley cole-t mourinho akarná... del horno helyett
hát az tény h jobb lenne:D -
Majd ha meglesz az új mez (júl.27), és visszajönnek a VB miatti pihenők!
-
a zsírkereskedő #3096 később?
-
nem tudjátok mikor lesz csapatkép? -
Ja ez szerintem is így van! Ha játszott szinte mindig kaptunk gólt, nekem nem hiányozna!
-
Etelkozi Vata #3093 huth egész fiatal kora óta (16 asszem) a chelsea játékosa. nagy profi előtte nem lehetett, már koránál fogva sem. egyébként nem rossz játékos, csak lassú, mert nagy darab, helyezkedéssel azonban ezt lehet ellensúlyozni. -
huth cask fát vág,ezért vették.azt hiszem,h a chelsea előtt egy amatőr csapatban nyomta.lábat törni tud csak,másra nem is nagyon jó szvsz -
a zsírkereskedő #3091 nekem erről más a véleményem...
ilyen alapon swp se jó mert ténylegesen kb 3 meccsen nyújtott jó teljesítményt az elmúlt szezonban...
sztem huth cserének jó -
:DD hát nemtom!
ahányszor beállt kaptunk miatta :) -
a zsírkereskedő #3089 huth elég jó sztem:D és nem szerencsétlen az lehet h nem kezdő szintű a chelseaben de nem szerencsétlen:D -
Huth mégis marad nálunk
Váratlan fordulat Robert Huth átigazolásában - a hátvéd nem felelt meg a Middlesbrough orvosi vizsgálatán, így nem szerződtetik le. Korábban már megállapodott a két klub egy 5 millió fontos vételárban, de Huth a VB előtt összeszedett bokasérülése - ami miatt a német válogatottban is csak egyszer szerepelt - most keresztbetett az üzletnek. Huth tehát marad.
sehogy sem tudunk megválni ettől a szerencsétlentől
Glen már tuti Portsmouth és C.Cole is tuti elment(West Ham)
Duff-ról konkrét hírt én sem láttam még! -
2006.aug.5
MLS All Stars
Edzőmeccs