Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
csóri joe cole jól bemutatkozott, piros 😄

mondjuk arsenalos csávónak is járt volna a piros, nem volt durvább colé

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
hát már a spekuláció is hízelgõ Gera számára 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
hát az elég fasza lenne bár eddig ez csak spekuláció, én is olvastam.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
A Fulhamtõl a Liverpoolhoz távozott Roy Hodgson vezetõedzõ volt játékosát, Gera Zoltánt szeretné magával vinni az Anfield Roadra - értesült a SkySports internetes oldala.

kispeki
Nem mondtam, hogy nem, csupán egy tényt közöltem, miszerint a csapat fele klasszis játékosokkal van tele. Ezek mellett a fiatalokat bevetve, egy összeszokott 'pool elég erõs lesz véleményem szerint, hogy ott legyen ahol lennie kell 😊

SoF II: C4z0rla

Tyler1
tovább gyarapodnak a magyarok a csapatnál, Adorján Krisztián is csatlakozott a klubhoz. úgy látszik a Poolnak szimpatikus a magyar fiatalok játéka.

Grove4
ja, akkor sorry

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tyler1
Torres és Gerrard elég sokáig sérült volt, szar is volt a támadójáték.

Grove4
Nem vagyok Liverpool szakértõ, de J. Cole kivételével a felsorolt játékosok tavaly is a L'poolban játszottak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

kispeki
Hát nem jött be, Roy Hodgson lett az új edzõ, de remélem az erõsíéssel már ott lehetünk legalább a 4. helyen.

(Reina, Carragher, Gerrard, J.Cole, Torres, Kuyt - Ha ilyen klasszis kerettel nem sikerül........)

kispeki
Marcello Lippi lehet a Liverpool új edzõje

Hát, ha már Rafa Benítez elmegy, akkor a maradt edzõk közül legalább a legjobbat kapjuk 😊

hedonist
ja azt akartam mondani😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
<#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Hát legfeljebb nyaralni, mert Törökországban a Galata edzõje.

hedonist
Franc se tudja, lehet,h otthagyja, vagy úgy, mint nálunk egyszerre 2-t visz😄 de ne legyen így..

tényleg Riijkard most még görögországban van?

Grove4
Hiddink a törökökhöz írt alá nem rég.Miért merül fel mindenkinél a neve?

Rijkaard<#idiota>

WuFraZselic
Hodgson-t emlegetik, nem lenne rossz, vihetné magával Zolit 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
sztem vagy Hughes, vagy Hiddink lesz... remélem az utobbi nem.

Voyager5
Állítólag Pellegrini az egyik jelölt.
Tyler1
most olvastam.
"Nehéz bejelentenem, hogy nem vagyok már a csapat edzõje. Köszönöm a stábnak és a játékosoknak egyaránt az eddigi munkát" - mondta Benítez, aki 2005-ben hódította el a gárdával a BL-serleget.

kiváncsi leszek ki jön a helyére és mit kezd a csapattal. azért Rafa jó menedzsere volt a csapatnak.

Grove4
Vannak még itt Pool szurkolók?
Benítez távozik amúgy.

hedonist
Ma 30 éves Steven Gerrard.

azért boldogat neki.😊

Tyler1
Benitez és a Juve?

egyenlõre csak pleytka, amit a cikk elsõ mondatának elsõ fele alá is támaszt.

REAL MADRID

Nuno88
3:0 Torres

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

2:0 eddig továbbjutók vagyunk!!! 😊 GOOO POOOL!!!

hedonist
ahhhah😊

Tyler1
Benfica - Pool 2:1

Nagyon szépen játszott ma a csapat, rég láttam már ilyen jó formában focizni a gárdát! 😊 Szép 3:0 és nagyon sima. Csak így tovább!!!!

VRolee94
Jól játszott Torres a Pool - Sunderland meccsen.
Az elsõ gól nagyon szép volt!

GO LIVERPOOL & GO FERNANDO TORRES

Meg kell lennie annak a 4.helynek!

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

Matthew Prosac
ezek csak felesleges fecsegések. a bírókat kb minden második meccsen be lehet találni valamivel.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hedonist
1 gól pool, 1 gól mu, 1 gól bíró

Matthew Prosac
FT Manchester - Liverpool 2-1 <#hawaii>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sabcsee
😄

kaka

hedonist
na végre..

Hajrá POOL!!!

hedonist
haha csak nekem kell szurkolnom az is elég😊 Torres 5'

hedonist
NA! gyülekezzetek vörösök, ma nyernetek kell!

hedonist
ez vmi vicc?

kispeki
Képes Sport

Szerintem érdekes, és az aktuális eseményekrõl mindig felvilágosít 😊

WuFraZselic
a képes sportnak ? 😄DD

kispeki
Jupíííí, nyertünk az Unirea ellen hazai pályán 1-0-ra Ngog góljával 😊

kispeki
Mit? Maximum Európai Szuperkupát. Idén nagyon elrontottuk a kezdést. Nah de majd jövõre 😊 Bár Gerrard a Képes Sportnak azt nyilatkozta, hogy próbálnak legalább a BL selejtezõt érõ 4. helyre feljutni szezon végére. Ahogy látom, Alakulgat a Dolog, már csak a Manchester City-vel lesz gond, esetleg a Tottenhammal.

baca01: nem CSAK most kell nyernünk 😊

HAJRÁ LIVERPOOL!!!
Nyernünk kell most! 😊

kispeki
Ha jól tudom a Vörös Ördögök a Manchester United, a Liverpool a "Vörösök" becenévre hallgat 😊

kispeki
Elég rég volt az utolsó üzenet, de jelentem, én 'Pool-os vagyok 😊

Matthew Prosac
ezen a fórumon már nem is nagyon maradtok poolosok 😄

hedonist
itt már olyan rég járt poolos,h lasan elkorhadnak a betûk is.

BADE
sziasztok!

Ha érdekel vkit Pool-os ajándéktárgy,akkor dobjon egy privit

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Mor3llo
Most õszintén, neked mindenhova be kell pofátlankodni?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú