1379
-
#91 teljesen jogos amit írtál nem kell fikázni azért a liverpoolt mert az ac milan nem volt formában azé nézd meg 3-t ti is lőttetek(rendes játékidő szerint)az első félidőbe még ti vezettetek arról mi nem tehetünk hogy a második félidőbe Steven Gerrard belőtt és aztán a többiek sztem tim is jók voltatok bár én liverpool drukker vagyok! -
#90 ahelyett hogy a sporit fikázzod inkább gondolkozz el magadban...csak gondolkodj el hogy a Milan hányszor nyert ugyanígy? Az emberihiba mindig benne van a játékban, elkell fogadni, ilyen a sport. -
#89 sajnos -
Rudee #88 A szabály az szabály, a 'pool balszerencséje hogy a következő idényben változtattak. -
#87 lehet hogy a köv blbe nem is indulunk sőt biztos -
#86 nem forza milan az -
#85 Ugorj át az AC Milan topikba, jókat röhöghetsz.:))) Van egy fan, akinek nagyon nehéz elviselni a tegnapi vereséget.:)))) Én már nem piszkálom, mert agyvérzést kap.:DDDDD -
#84 én most olyat hallottam a egy milánostól hogy nem nyertük meg a blt mert a liverpool doppingolt és baros drogozott!!bazze ezek nem fogadják el azt hogy vesztettek ez nem igaz!!!!!!!!ezt nekik -
#83 Hyasztok!
Gratulálok nektek! De legalább hoztatok egy kis pénzt nekem, mert a tippmixen döntetlenre raktam a rendes játékidőt:)) -
#82 Üdv mindenkinek!
A tegnapi meccset látva, legmélyebb tiszteletem minden L'pool futballistának!:) Nagyon jó meccs volt, grat a győzelemhez! -
#81 Cissét és Barost a Milan védők totál levették a pályáról, de a többiek nagyon nagyok voltak, beleértve a hibázásokat is, nagy tétnél az mindig benne van -
#80 Dudek,Gerrard,Xavi Alonso,Cissé,Smicker -
#79 a 2 Milán gól is az volt...... -
#78 Gratula a Liverpoolnak. Bár én nem vagyok sem Milan, sem Liverpool drukker, az amit láttam tegnap, azt nevezném igazán focizásnak. Gyönyörű volt látni a feltámadásotokat, pedig a félidőben egy fillért sem raktam volna a győzelmetekre. Nagyszerűen küzdöttetek! Minden elismerésem a tiétek! -
#77 -
#76 ti meg hogy a faszba engedtétek, hogy 3 gólt kapjatok, ezt hogy csináltátok, mi?? :)) -
#75 királyok voltatok Egyébként az már les volt, hát 1-másfél méterrel előrréb állt, dehát ilyet nincs olyan partjelző, aki pontosan látná, élőben fizikai képtelenség -
#74 Semmi koze nem volt a birohoz. -
#73 nem azért mondom de azt még a riporter csákó se tudta eldönteni! -
#72 én azt se tudtam mi volt a második félidőben mert olyan ideges lettem az első félidőben hogy át kapcsoltam egy másik adásra :DDD
és ma hallottam csak a suliba hogy a liverpool a győztes :DDD és majd ha lehet a meccs ismétlését meg próbálom nézni :DDDDD -
#71 fujjjjjjjjjjjjjjj,igazságtalan,nem megérdemelt gyözelem!sheva gólja nem lesgól!spanyol volt a biró,spanyol volt az edzö és 2 játékos!ennyi!örülhettek a fejeteknek!gratulálok vazze! -
#70 KÖSZÖNÖM A POOLNAK,HOGY ELVERTÉK A MILANT .@@
.d -
#69 ...most kezdek magamhoz térni, de még nem igazán sikerült, el se hiszem amit tegnap láttam... -
#68 MEEEG!!!!!:D -
#67 GRATULÁLOK A LIVERPOOL BL-GYŐZELMÉHEZ!!!
MEGÉRDEMLITEK!!! -
#66 na hajrá! -
#65 na végre, kezd a döntő, gép kikapcs, fotel, sör, szurkolás, remélem jól játszik majd a pool, az lenne a legfontosabb, no meg azt a kupát se lenne nagy baj hazavinni :) -
R9 #64 hajrá Liverpool! -
#63 Ma este 20:45 Viasat3 A Bajnokok Ligája FC Liverpool VS AC Milan! -
#62 ja sok szerencsét!gyözzön a jobbik! -
#61 este minden kiderül...sok szerencsét a POOLNAK -
#60 hát eljött végre a nagy nap, lehetne már este... -
Csesza #59 Militót a Liverpool is vinné
Zaragoza, május 22., 15.25 A Barcelona mellett a BL-döntős is bejelentkezett a védőért.
A Zaragoza védőjét, Militót tavaly majdnem leigazolta a Real Madrid, ám az argentin végül Zaragozában kötött ki. A védő ára mára 30 millió euróra emelkedett, ennyit pedig csak a legnagyobb klubok engedhetnének meg maguknak.
A Barcelona már régóta csábítja Militót, és most a Liverpool is csatlakozott a katalánokhoz. Az angolok sem adnák meg a harmincmilliót, viszont a harmadát hajlandóak lennének kifizetni érte. Ez épp néggyel több, mint a Barcelona hatmillióról szóló ajánlata, így vélhetően komoly tárgyalások várhatóak a védőért.
Vagy mindkét csapat mást szerez meg, Milito pedig marad a Zaragozánál. -
#58 mié irnám a milan topicba?a véleményemet irtam ide odexnek,a hszéröl -
#57 mié irnám s milan topicba? -
#56 ok -
This Is Anfield #55 Szervezzünk egy
KOLLEKÍV-ÖSSZ-LIVERPOOLI-RAJONGÓI BL-DÖNTÖ MECCS-NÉZÉST!!!
javaslatom(unk):
LONGFORD IRISH PUB, 1052 Fehérhajó u. 5 Tel. 26 727 66
Idöpont: ismeretes, május 25, 20.45, de legalább 20.15-kor lehet jönni!
2asztal összetolva 10ülöhelyet kapunk a nagy kivetítö elött, ebböl még talán 2-3 helyre való van még hátra, aki jelentkezik=biztosított a helye! (Valószínüleg lesz még hátrább is hely, csak az már odébb van a kivetítötöl...)
2005 CL-FINAL:
AC MILAN - LIVERPOOL FC
YNWA!
For the Fifth Time!!
Walk On, Walk On!!!
-
#54 MINDENT -
#53 2005 Május 26(szerda) A MINDEN ELDÖNTŐ BL!! -
#52 te döntésed de ezt az acmilánba írd ok??!!