1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#712 Most olvastam egy átigazolási pletykákkal foglalkozó portálon a következőket.
Június 4-én még azt írták, hogy ha Gera elmegy, akkor biztosan a Birminghambe 2.5 millió fontért.
Június 5-én viszont már azt, hogy sikerült meggyőzni a maradásról a WBA vezetőinek, mégpedig azzal, hogy 15-20 millió fontot költhetnek átigazolásra, és többek közt olyan játékosokat akarnak a Hawthornsba vinni, mint Davids vagy Kezman. -
#711 Nem tudom:( Azt nem mondtak -
#710 mikor lesz meg a reklám? -
#709 Lehet a kiesésellen ffognak harcolni Lehet hogy még akik most jöttek fel csapatok azok is megverika wba-t és igy hááát nem tomm mi fog kisülni -
#708 Jaja Énis -
#707 jaja, ez mind igaz, így aztán sokminden eldől a nyáron, azaz költségvetés (szponzorok), igazolások, összeszokás, ez mind kell a csodához, de összejöhet... végül is a mostani idény is ősszel úszott el, na meg a 16 döntetlenen és a mindössze 36 rúgott gólon, szal a csatársort télleg erősíteni kell. -
#706 hát h nagy csapat lesz az túlzás...de remélem nem fog kiesni -
Rudee #705 Majd meglátjátok. Everton kerete is kb 5x jobb mint a West Brom-é. Geráéknak le kéne cserélni az egész védelmet + kell egy csatár aki gólt is tud lőni. És hol vannak még a minőségi cserék... -
#704 ezaz!sztem lesz itt még wba siker!ajaj!de még mennyi!node majd meglátjuk! -
#703 én is azt mondom, hogy vannak csodák, pl az Everton majdnem kiesett az előző szezonban, most meg hogy összekapták magukat... -
Csesza #702 én igazat adok rudee-nak!!!
sztem is a kiesés ellen fog harcolni a wba, persze sztem anyyira nemfog égni a ház, kb. köv évbe ilyen Blackburn v. Portsmouth típusú lesz mármint kb. ilyen 15-16-17. hely környékén lesznek!!!!! -
#701 na mind1.sztem ha az alsóházban is menetel,de nem fog kiesni a wba! -
Rudee #700 Az angol és a német bajnokság erőviszonyait nem hasonlítanám össze. Ráadásul a WBA eddig nem igazolt, még csak célszemélyekről se hallani. Távozó persze már volt. -
#699 ha más nem lesz ugy legyen! -
#698 és a shalke?az elözö szezonban ök is a kiesés ellen küzködtek.na mind1 -
#697 Mindegy, csak menjen jol Geranak es vegye meg egy nagy csapat. -
Rudee #696 Dehogy lesz nagy, megin a kiesés ellen fognak harcolni. -
#695 ti is ugy érzitek hogy a wba a next szezonba nagy csapat lesz? -
#694 hu,nagyon cooooooool!kiváncsi vagyok milyen lesz a reklám! -
#693 Na mégse vágták át Gerát Volt ma a hiradoban hogy szerződést kötött a pepsivel:D igy rondaldinhoval reklam:D:D gera komoly feje a ronadinho melett coool sőőt Beckham mellet vagyCristiano Ronaldo mellet -
Don Vittorio #692 Gera Zoli tipikusan az a focista akinek nincs szüksége a pepsi-re, inkább a pepsinek lenne rá szüksége itthon hogy frankózza a kóláját a Gerzson arcával!
A Zoli jáccott akkor is amikor pécsen volt vagy harkányban, mert szereti csinálni...Azt meg nem hiszem el hogy nem hallották a nevét, ez csak a kinti marketingesek szakmai felkészültségét jelezné... -
#691 :DDDDD hüle.:) -
#690 Azt ellenben ketlem, hogy nem hallotta Gera nevet. Eleg sok kinti ismerosom van es ugy az 50%-uk hallott rola (igaz azt hiszik cseh :) ). Mindegy, ha nincs is film, legalabb penzt kap remelem. :) -
Rudee #689 Ha télleg kamu volt az egész akkor Gera és a menedzsere is elég rendesen lejáratta magát.
Az egész reklám dologba belegondolva nem is hangzik olyan jól a "szia Gera vagyok, nincs mégegy pepszid?" -
#688 Gera helyében olyan pert basznék a nyakukba hitelrontásért, és hogy visszéltek a nevével, hogy a mehetnének a gecibe. Ezek a multik azt hiszik, hogy a pénzükért mindenkivel szórakozhatnak? Rohadjon meg a Pepsi!!(mondjuk a Coca Cola-ról is ez a véleményem) -
#687 JA -
#686 mekkora surmok!!! -
#685 reklámfogás volt az egész, és elég szánalmas egy ekkora cég itthoni képviseletétől, hogy csak ennyire telik... -
#684 nevetséges! -
Don Vittorio #683 nekem meg valaki betűzze má le lécci a pepszi nevét ...sőt én még a Sasha Newell -t sem tudom lebetűzni:P -
#682 Gera Zoltánt felültették?
A Pepsi útvesztőiben a klasszis futballista
Az angol West Bromwich Albion magyar középpályása, Gera Zoltán hétfőn írta alá szerződését a Pepsivel, és akkor a cég úgy tájékoztatta a sajtót: már megkezdték a tárgyalásokat, hogy a következő reklámfilmben a játékos Beckhammel, Ronaldinhóval, Roberto Carlosszal szerepelhet együtt. A filmért felelős londoni Pepsi-központban Sasha Newell eddig még nem is hallott Geráról, mi több, le kellett neki betűzni a magyar játékos nevét.
-
#681 thx -
Csesza #680 Archívum: Gera pillanatai az Arsenal ellen -
Csesza #679 Gera Zoltán
*
Mint arról délután beszámoltunk, ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy Gera Zoltán elkötelezte magát - reklámemberként - az egyik üdítőital-gyártó céghez. A sajtótájékoztatón elhangzott érdekesebb kérdésekből és válaszokból idézünk néhányat...
- Kitől tudta meg, hogy Angliában bekerült az év csapatába?
- Az egyik barátom küldött egy sms-t, amelyben közölte a hírt. Biztos voltam benne, hogy csak szórakozik velem, így először el sem hittem, de aztán egyre többen hívtak telefonon, és gratuláltak. Ma már talán elhiszem, hogy a legjobbak közé kerültem, ugyanakkor még ma is elég hihetetlen ez számomra, sokan vannak jobbak nálam azon a posztan, ahol én játszom. Szóval óriási megtiszteltetés ez, hiszen egy viszonylag kiscsapatban játszom, ráadásul ez volt az első évem a Premier League-ben.
- Ahhoz képest hamar felvette a ritmust. Nehéz volt átállni a brit stílusra?
- Nem igazán, azt hittem, hogy hónapokig a csapat közelébe sem tudok majd kerülni. Aztán pár héttel a bajnokság kezdete után már játszottam, majd állandó kezdő lettem. Meglepett, hogy kevesebbet edzünk, mint Magyarországon, olyan nap pedig sohasem volt, hogy napi két gyakorlásunk lett volna.
- Akkor mitől jobbak a kintiek a magyaroknál?
- Itt minden profi, mindenki tudja, mi a feladata. És szerintem az is fontos, hogy senki sem hiszi azt, hogy máshoz is ért a munkáján kívül.
- Önnek az a feladata, hogy játsszon, és ezt idén kiválóan tette. Ebből következik az, hogy több csapat is szeretné leigazolni. A West Bromwich állítólag felemelte a kivásárlási árát húsz millió fontra. Ön is hallott ezekről?
- Persze, hozzám is eljutott, hogy a Liverpool, az Aston Villa, és a Tottenham is vinne. Erre én csak azt tudom mondani, egyik csapattal sem tárgyaltam, és tudtommal a klubomat sem keresték meg. Még két évig szerződésem van a birminghamiekkel, így hát annyit kérnek értem, amennyit nem szégyellnek. Aki persze megadja ezt az irgalmatlan összeget, az vihet. De erre szerintem minimális az esély. Én úgy készülök, hogy a következő bajnokságban is a West Bromwich Albionban fogok focizni.
- Ön szerint mennyit ér ma Gera Zoltán?
- Ezt nem én nekem kell megállapítanom. Tényleg nem tudom, mennyit érek. Az nem titok, hogy tavaly másfél millió fontért vett meg a WBA, nekik tehát ennyit értem.
- A következő bajnokságban is a bennmaradás lesz a csapat célja?
- Amint hallottam, öt új, nemzetközi szinten is ismert, elismert játékost akarnak venni a vezetők. Így nem a kiesés elkerülése lesz a célunk, hanem akár valamelyik nemzetközi kupát jelentő helyezés elérése. Tényleg nem tudom, hogy ebből mi valósul meg, remélem, minden.
- Nyáron önnel együtt igazolták Kanut, aki nem sokat mutatott eddig a West Bromwichban...
- Pedig zseniális futballistáról van szó, igazi világsztár. Szájtátva nézzük az edzéseken, olyan dolgokat csinál a labdával, hogy még én sem merném megpróbálni. Pedig próbáltam ellesni tőle valamit, utánozni egy-két trükkjét, de lehetetlen. Nagyon tisztelem, és nem csak a tudása, hanem a szerénysége miatt is felnézek rá. Egyébként, ha edzőtáborban vagyunk, akkor vele vagyok egy szobában, tehát jól ismerem, főleg hogy állandóan dalokat akar tanítani nekem. Mi több, kiadta, hogy jövőre nekem is kell magyar dalokat tanítanom neki.
Kiss B. László
-
Interfanatikus #678 Hajrá Gera!!!!!!!! -
#677 híradóban mutatták. -
#676 Budapest, május 23., 16.25 A Pepsivel kötött szerződést a West Bromwich Albion labdarúgója.
Gera első "kólás" interjúit adja
Illusztris társaságba került a magyar válogatott csapatkapitánya: az amerikai kólagyártó céggel olyan világhírű futballisták kötöttek már szerződést, mint Ronaldinho, Roberto Carlos, Beckham, Raul, Henry, Fernando Torres.
A Pepsi a közelmúltban egy közvélemény-kutatást végzett itthon, hogy ki a fiatalok példaképe a magyar labdarúgók közül. A végeredmény: óriási fölénnyel nyert Gera Zoltán, így vele kötöttek szerződést. Ennek részleteit a cég vezetői nem árulták el, csak annyit, komoly összegről van szó. A technikás játékos a következő napokban az üdítőipari cég fotózásán fog részt venni. A jövőben Gera látható lesz a vállalat magyarországi hirdetésein: interneten, óriásplakáton, posztereken. A játékos arra kérdésre, hogy kivel szerepelne szívesebben egy reklámban, Beckhammel vagy Jennifer Lopezzel, azt válaszolta, hogy mivel nős ember, inkább egy labdarúgóval, sőt leginkább Ronaldinhoval.
- Jó lenne ellesni tőle néhány trükköt, cselt a forgatás mellett - nyilatkozta Gera.
A játékossal készült interjúnkat az esti órákban olvashatják. -
Csesza #675 LÉGIÓSSORS. A West Brom légiósa szerint nem lesz akadálya, hogy játsszon a válogatottban a franciák és az izlandiak ellen
Gera Zoltán: Ugyanaz a srác vagyok, aki voltam
NSO, 2005-05-23 14:10
Már a csak a boxgáláknál a bevonuláskor használt füstfelhő hiányzott a tökéletes körítéshez, amely a magyar válogatott csapatkapitányának színre lépését kísérte Gera Zoltán és a Pepsi üdítőitalgyártó cég közös sajtótájékoztatóján. A budapesti MOM Park egyik mozitermében ma jelentették be a nyilvánosságnak, hogy Gera helyet kapott a Pepsi sztárcsapatában, amelyet rajta kívül olyan klasszisok alkotnak, mint David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos vagy Raúl.
A West Bromwich Albion támadó középpályása átvehette a Pepsi-sztárcsapat 11-es számú számú mezét, majd tréfásan megjegyezte: "Nagy megtiszteltetés számomra ez a szerződés, és az, hogy olyan sztárokkal kerültem egy társaságba, mint Beckham vagy Ronaldinho. Meg is kérdeztem, hogy ebben a névsorban ki lehet a kakukktojás, de persze tudtam, hogy egyelőre én vagyok. Azért azt megígérem, hogy igyekszem majd kitartó munkával felnőni az ő tudásukhoz."
Arra a kérdésre, hogy az üdítőitalgyártó mamutvállalat szponzoráltjai közül David Beckhammel vagy Jennifer Lopezzel szerepelne-e szívesebben közös reklámfilmben, Gera így válaszolt:
"Jennifer Lopezzel azért nem, mert feleségem van, és szeretem őt, szóval inkább egy futballistával. Közülük is legszívesebben talán Ronaldinhóval, akitől így elleshetnék pár trükköt."
A legtöbben természetesen a válogatott futballista angliai pályafutására és jövőjére voltak kíváncsiak, így ő is erről beszélt a legtöbbet.
"Egy évvel ezelőtt úgy érkeztem meg a Premiershipbe, hogy tudtam, ez életem lehetősége. Nem is volt honvágyam, teljesen a feladatra összpontosítottam, és pontosan tudtam, miért jöttem - kezdte Gera Zoltán. - Nagyon örülök, hogy minden meccsen pályára léptem, dacára annak, hogy a West Brom akkori menedzsere, Gary Megson még azt mondta nekem, amikor megérkeztem: nyugodjak meg és legyek türelmes, mert két-három hónapig valószínűleg keveset játszom majd a nyelvi nehézségek miatt, és azért, mert idő kell, hogy alkalmazkodjam az angol bajnokság ritmusához."
"Aztán az történt, hogy a vártnál gyorsabban sikerült felvennem a fordulatszámot, de azért azt megint el kell mondanom: ennél még több van bennem, közel sem mutattam meg mindent abból, amire érzésem szerint képes vagyok. Remélem, ezt az ősztől sikerül bizonyítanom."
Az utóbbi időben a szigetországi és a magyar sajtó - közöttük a Nemzeti Sport Online - többször cikkezett azokról a híresztelésekről, hogy Gera Zoltánt több angol klub (például a Tottenham és az Aston Villa) is leigazolná, ő azonban leszögezte:
"Engem senki nem keresett meg, hogy elvinne más csapathoz. Nincs menedzserem, nincs senki, aki az átigazolásommal foglalkozna, ezért most engem sem foglalkoztat ez a kérdés."
Kérdésünkre, hogy a hírek szerint Martin Jol, a Tottenham menedzsere elkérte az ő számát egy magyar játékostól (mint kiderült, nem Fülöp Mártonról van szó), a 26 éves futballista így válaszolt:
"Ha el is kérte volna a számomat Martin Jol, az biztosan nem került volna nyilvánosságra. Angliában az a szabály, hogy érvényes szerződéssel bíró játékosnál az érdeklődőknek először kötelezően a klubot kell megkeresniük, ha nem így történik, akkor azzal megsértik a szabályokat. Nem is olyan régi történet az arsenalos Ashley Cole esete, akit a hírek szerint a Chelsea illegálisan környékezett meg. A szabályokat be kell tartani, és mi betartjuk a szabályokat."
"Ezzel együtt még egyszer hangsúlyozom - folytatta Gera -, hogy a klubunk elnöke sem említett senkit, aki megkereste volna, és engem sem hívott föl senki ebben az ügyben. Amikor Angliába jöttem, Vladan Filipovics intézte az átigazolásomat, de most nincs szerződésem senkivel, vele sem, így nincsen menedzserem."
"Hogy mennyit érek? Hát nem érek húszmillió fontot, az azonban, hogy Bryan Robson, a csapat vezetőedzője ennyiben határozta meg az átigazolási díjamat, azt mutatja, hogy nagyon ragaszkodik hozzám. De ez fordítva is így van, nagyon jól érzem magam Birminghamben, és nagyon hálás lehetek a klubomnak a lehetőségért és a támogatásért."
Gera Zoltán több kérdést is kapott arra vonatkozóan, hogy a sikerek mennyiben változtatták meg a személyiségét, illetve kik azok, akiknek mindezt köszönheti.
"Egy játékosnak nincs joga ahhoz, hogy elszálljon magától, és az én szemléletmódom sem változott meg, hiszen tudom, hogy vannak nálam sokkal jobbak. Amikor például kikapunk egy olyan sztárcsapattól, mint mondjuk a Manchester United vagy az Arsenal, akkor megy el a legjobban a kedvem az egésztől, mert úgy lépek pályára, hogy bizonyítani szeretnék az igazán nagy játékosok ellen, és kiderül, hogy sehol nem vagyok hozzájuk képest."
"Óriási meglepetés volt számomra, hogy a soccernet.com beválasztott az év csapatába - tette hozzá Gera. - Az egyik barátom írt egy sms-t, és azt hittem, tényleg azt hittem, hogy szórakozik. Valóban nagyon örülök neki, de úgy gondolom, hogy ez egyfajta megelőlegezett bizalom, mert azon a poszton, ahol játszom, vannak nálam jobb játékosok a Premier League-ben."
"Istenben hiszek, és úgy érzem, neki köszönhetem a legtöbbet. Ő volt az, aki megváltoztatott engem, ő volt a forrás, amelytől elindultam. Erről mindig megemlékezem magamban, amikor kifutok a pályára egy olyan nagy stadionban, mint mondjuk az Old Trafford. Ma is sokszor eszembe jutnak még a harkányi évek, amikor a magyar labdarúgás ötödik vonalában futballoztam. Azt hiszem, ugyanaz a harkányi srác vagyok, aki akkor voltam, és nagyon hálás vagyok mindazoknak a barátaimnak, a társaimnak a gyülekezetben, akik hittek bennem és segítettek nekem."
Gera Zoltán kezén nem lehetett nem észrevenni a vastag kötést, amely jelezte, hogy nem egészen egy héttel ezelőtt a bal kézfejét megoperálták. Az NS Online kérdésére a játékos elmondta:
"Egy lemezzel rögzítették a csontokat a múlt héten. Az orvosaim úgy végezték el az operációt, és a rehabilitációm is annak tudatában történik, hogy a hónap végén, a jövő hónap elején van még két fontos válogatott mérkőzés, amelyen játszanom kellene. Úgy érzem, ennek nem lesz akadálya. Noha a kezem még fáj, remélem, hogy minden rendben lesz."
-
Csesza #674 ANGLIA. Gera csapata a góllövőlista második helyezettjével erősítene
West Bromwich: újabb Andy Johnson a láthatáron
P. GY.
NSO, 2005-05-21 23:04
Jeremy Peace elnök már korábbi nyilatkozataiban is megerősítette, hogy az idén éppencsak bentmaradó West Bromwich Albiont igencsak meg kell erősíteni, ha a következő szezonban nem szeretnének hasonlóan nehéz helyzetbe kerülni, mint idén.
A szakmai stáb első lépésként a tavaly kulcsembernek számító játékosokat akarja megtartani, akik már akkor is kijelentették, hogy a West Bromwichnál akarják folytatni pályafutásukat, amikor még közel sem volt biztos, hogy Bryan Robson együttese a következő szezont is a Premier League-ben tölti. Elsőként Greening, Gera, Horsfield és Robinson jelentette be, hogy bármi történik, maradnak. Egyedüli kivételként a nigériai olimpiai bajnok, Nwankwo Kanu fenyegetőzött azzal, hogy ha kiesnek távozik, bár a szezonban mutatott formáját tekintve lehet, hogy nagyobb fenyegetés a WBA számára, ha marad...
Minden valószínűség szerint marad a West Bromwichnál az Év játékosának választott 27 éves Ronnie Wallwork, akinek két éves szerződéshosszabbítást kínáltak. Egy biztos távozóról tudunk eddig beszámolni: Jason Koumast, az amúgy remek képességű walesi irányítót átadólistára tették, mivel a szakmai stáb elégedetlen a hozzáállásával, valamint a védekezőjátékával.
A maradók után az erősítésekről: Bryan Robson szeretné megszerezni a csatársorba a góllövőlistán második helyen végzett Andy Johnsont a Crystal Palace-tól. Mi több, a birminghamiek már konkrét ajánlatot is tettek, miszerint 2 millió font mellett a walesi Robert Earnshaw-t is odaadnák cserébe az angol válogatottban is bemutatkozó játékosért. Érdekesség, hogy a WBA keretében már szerepel egy Andy Johnson, de a walesi középpályás már hosszabb ideje sérült, és azért nem lehet egy napon említeni a londoniak játékosával...
Az angol Andy Johnson iránt egyébként érdeklődik a Birmingham City is, amely azóta valószínűleg már a falba veri a fejét, hogy milyen könnyen lemondott három évvel ezelőtt a csatárról. A kopasz támadó ugyanis akkoriban Steve Bruce együttesét erősítette, ám az ír válogatott Clinton Morrison átigazolása fejében némi készpénz kíséretében ő költözött a Selhurst Parkba. És bár Morrisonnak voltak jó meccsei Birminghamben, a szezon nagy részében a kispadon ült.
A Crystal Palace egyébként kategorikusan elutasít minden megkeresést, ami Johnson átigazolására irányul. Ez a jelenlegi állapot, de David Gold, a Birmingham City első embere azt nyilatkozta: meglepné, ha Johnson a másodosztályban kezdené a szezont, mivel onnan nehezen tartja meg helyét az angol válogatottban... -
#673 mondjuk nemtudom,lehet hogy hülyeséget mondtam!megvannak rá az esélyeink hogy megnyerjük,de télleg nagyon nyálas lenne!