1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • Csesza
    hepy szülinapot
  • Kaplan
    Nekem is.. :P
  • Csesza
    nyugi csak hülyéskedem....
    a kedvenc csapatom a madrid :P
  • Kaplan
    Nyugi Rudee csak poénkodunk ;)
  • Rudee
    És ha többen lesztek mit fogtok elérni? Max azt hogy többet foglalkoztok a Madriddal mint a kedvence(i)tekkel.
  • Kaplan
    skoan vagyunk de még MINDIG nem elegen :P
  • Csesza
    sokan vagyunk de még nem elegen :P
  • Kaplan
    Mindenki hozzon magávak még egy embert :P
  • Csesza
    már 2en vagyunk
  • Kaplan
    De attól még akkor is utálom a real margitot :D
  • Kaplan
    Én is.
  • Rudee
    Esetleg azt is tudod, hogy már le volt kötve a meccs a West Brommal, amikor először megkeresték Perezt. Az amerikaiak kezdeményezték a meccset, nem pedig mi. Őket lehet szidni, szervezésből jók.
  • Breki33
    Tudtommal Butragueno, a Real alelnöke és sportigazgatója egy telefonos konferenciabeszélgetés során a tengerentúli profiliga, a csapatok és a bajnokság marketingügyeit intéző cég vezetőivel egyeztetve kérte az időpontot....
  • Rudee
    Nem a madridiak kérték, hogy jácchassanak Los Angelesben. Inkább a szervezőket kéne szidni.
  • Breki33
    Hát én Gera-t szivesebben nézném
  • Kaplan
    Mocskos Real Margit annyira utálom őket most láthatjátok többeközött miért is.
  • Breki33
    Gera Zoltán csapatát dobták a Real Madrid miatt?

Munkatársunktól

NSO, 2005-06-27 13:52

Vagy a Real Madrid vagy a West Bromwich Albion labdarúgócsapata túrázik Dél-Kaliforniában július harmadik hetében, a kettő együtt a dolgok mostani állása szerint nem megy. Miután Gera Zoltán klubja június közepén hivatalos weboldalán tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy július 20-án, egyesült államokbeli túráján a Los Angeles Galaxy együttesével találkozik, június 23-án a Real Madrid jelentette be, hogy július 18-án a királyi gárda meccsel a Galaxyvel. Úgy tűnik, a két esemény kizárja egymást, Jeremy Peace, a West Brom elnöke ugyanis akcióba lépett, hogy megoldja a helyzetet.
  • Serpa
    Gera a csodacipőben még több gólt lőne
  • Sheva
    A magyar válogatott és a West Bromwich Albion játékosának, Gera Zoltánnak és néhány 10-14 éves gyereknek is nagy élményben volt része ma délelőtt. A Czakó utcai pályán ugyanis a Simon Tibor emléktornán a Fradi toborzóján nyertes Kontyfa utcai iskola nebulói közé szállt be focizni a légióskodása egy éve alatt az angol Premier League-ben is sztár-besorolást kivívott futballista.
    Az apropó Gera egyéni szponzori szerződése (a kontraktust a kétszer 10 perces játék szünetében írta alá), amelynek értelmében a világ egyik vezető sportszergyártó cége, a Nike segíti a minél nagyobb sikerekhez. Az együttműködés első jele egy kizárólag Gera számára készített, újfajta futballcipő: a csukát kimondottan Gera lábára "öntötték".
    - Az első próba után csak azt mondhatom, hogy remek viselet, remélhetőleg nagy szolgálatot tesz majd nekem mind az edzéseken, mind a bajnoki és a válogatottbeli tétmérkőzéseken - nyilatkozta honlapunknak az Angliába való visszatérés előtti cipőpróba során Gera.
  • Csesza
    Gera: Nem vagyok én olyan trükkös gyerek
  • Sheva
    Pihend ki magad Zoli!!!
  • JackDaniels #771
    Sztem nem rossz ez a szerkó, csak kissé mély a dekoltázs.:DDDD
  • Csesza
    A baloldali Geof Horsfield a másik Andy Johnson
  • Sheva
    hihetetlen ez a gyerek....nem érted h senkit nem izgat az oldalad!!!!!!!!!!
  • TomY92
    Mind szép is jó csak nem idevaló
  • szanics
    úúú, az idei sokkal jobb volt. Pedig akartam egy Gerásat :(((
  • Rudee
    Fejezd már be a reklámozást.
  • dankaa
    HALA MADRID!!===>KLIKK<===
  • Rudee
    Egyébként Greeningre hasonlít.
  • Rudee
    A mez a lényeg, jövőre ez lesz a hazai.
  • szanics
    A bal oldali Horsefield, a jobb ???
  • DONGUBA
    kik ezek?
  • Csesza
    de csúnya!!!!!!!!!
    :D
  • Rudee
  • Csesza
    Geráék Amerikába mennek, majd az Atléticót fogadják
  • Sheva
    hát azt írta h jöhet..szal még ne vegyünk mérget rá!
  • Laffite
    nem tudom, lelkileg valszeg számít majd valamit a játékosoknak egy ekkora név jelenléte, aztán hogy mi újat tud mondani vagy mutatni, az meg majd kiderül... amúgy ez már teljesen biztos? mármint, hogy foglalkoztatják, van szerződés is rendesen?
  • Sheva
    hát nem sokat fog a játékhoz tenni szerintem az biztos
  • Laffite
    Most ez nekem nem teljesen világos, akar még játszani is vagy csak mint szaktanácsadót akarják foglalkoztatni a csatárok mellé?
  • Serpa

Batistuta jöhet a WBA hoz ...