West Bromwich Albion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
most akkor nagyon úgy fest, hogy vagy a West Bromwich vagy a Crystal Palace bent tud maradni, egyelõre geráéknak áll a zászló, és nagyon remélem, hogy a Manchester United hozza a gyõzelmet a Southampton ellen!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Meggymag
Amúgy marhára nem értem miért kellett 2 olasz bajnokit élõben adni a sportcsatornán ahelyett, hogy a mindent eldöntõ uccsó angol bajnokik közül adnának kettõt. Így felvételrõl ez kaksi :(( Ha valami akkor az utolsó forduló tényleg fontos fõleg most, hogy látjuk milyen harc megy a kiesésé ellen...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

De közben egyenlitett a Crystla P...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Meggymag
HORSFIELD!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Laffite
Vezet a West Brom és a Manchester is!

Meggymag
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
1-0!!!!

Laffite
a Norwich-nak szinte csak akkor van esélye, ha a konkurensek közül senki nem nyer, mert hármat már csak nem vágnak a végéig gondolom

a Palace-nak kettõt kéne bevágni, a Southampton és a West Brom viszont tényleg csak 1-1 gólra a gyõzelemtõl és a bennmaradástól

Laffite
'53 perc
Fulham - Norwich 2:0
Southampton - M.U. 1:1
Charlton - Crystal Palace 1:0
West Bromwich - Portsmouth 0:0

Ahogy nézem félidõben "egy gólra" a bentmaradástól a WBA...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rudee
És a Fulham is a Norwich ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Southampton vezet MU ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Serpa
inkább Geráékat adnák.
nem mintha Királyék nem érdekelnének.

Sheva
jaja...én is nagyon szorítok nekik!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

mivel ebben a szezonban több esélye nincs gólt szerezni ezér jó lenne!!!! én mindenesetre szurkolok nekik hogy bentmaradjanak!!!! ha bentmaradnak, talán lesz pár jó igazolás és jo kiscsapat lesz a wba!!!! sztem

Sheva
remélem Gerzson az uccsó fordulóban betalál!

forza milan
ja

Sheva
jaja és Geráéknak feltétlenül gyõzniük kell!!!!!

reméljük még pontot se szerez!!!!
remélem a fulham játékosok nem vereséggel szeretnének zárni az utolsó fordulóban. fõleg hazai környezetben!!!!!!!!!!!

Nh Shevits
Palace 3esélyes, Norwich szerintem nyerni fog <#gonosz3>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Sheva
de a CP essen ki :P

forza milan
nemtudom,hajrá gerzsony,de sztem kiesés lesz a vége a cp-nek meg a wba-nak is.egyik csapat ugyis kiesik.

TomY92
:D Segitek

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Sheva
akkor kinyírok valakit!

jah
sztem ezek az eredmények simán bejöhetnek hiszen mind1ik rivális csapat idegenbe jáccik, kivéve a southampton az meg a Manchester United-el!!!!!
GYERÜNK KÜZDENI kell!!!! csak nehogy megin elbaxák mint a blackburn ellen!!!!!

Sheva
kira akkor zúgjon a HAJRÁ GERA!!!!!!!!!!

Serpa
ha ezek bejönnek, benntmaradnak Geráék?

bazz....
kurva yo
még bent is maradhatnak!!!!
köv. párosítások:
FULHAM - NORWICH CITY (itt az a lényeg hogy a norwich kikapjon)
SOUTHAMPTON - MANCHESTER UNITED ( itt asszem max. 1 pontot szabad csak szereznie a southamptonnak, de legjobb ha kikapnak!!!!)
CHARLTON - PALACE ( itt is ugyanez mint a southamptonnál)
WBA - POMPI ( nyerni kell)

és esszerint még 1 pontal bentmaradnak!!!!
HAJRÁ WBA, HAJRÁ GERZSON

Serpa
1-1
<#eljen>

Sheva
nem hagyjuk ki HAJRÁ GERZSON

Manchester United-West Bromwich Albion
sport1 18.00 szombat élõ

Sheva
hehe látom ez megmarad egy ideig!

Nh Shevits
"Aaa... veri gúúd.. cóz ááá... krosszbár cselendzs... yeah, winner, yeah góód..!"
még mindig!<#nyes>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Serpa
az a kép nincs meg, amikor tegnap néhány nézõ egy "Zoltan Gera legend" táblát mutogatott?

Serpa
nincs vmi vid?

Sheva
<#taps>

Hangianix
Nem szokasom arulkodni, de meg egy ilyen akcio es kapsz par felkialltojelet. :p

Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.

Sheva
latti = alatti :D

Sheva
14 latti szal érthetõ

TomY92
Énsem! Geraaa:D

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Sheva
jó kérdés

Nh Shevits
Nemtudom minek kellett szétOFFolni a topicot...

[Jakuza]
Hat egyre valoszinutlenebb a menekules, nagyban befolyasolo tenyezo lesz majd a Crystal Palace-Southampton merkozes.
Geraeknak csak a dontetlen a megfelelo eredmeny, hacsak nem nyernek Manchesterben. De en azt ketlem.
Raadasul van egy olyan erzesem, hogy a Norwich le fogja gyozni a Birmingham-et.
Igy gyakorlatilag az utolso helyre lecsusznak.
Szerintem csak es kizarolag a dontetlen lehet jo a WBA-nak a Crystal Palace-Southampton merkozesen es meg az is kell hogy nyerjenek az utolso forduloban, mig a Crystal es a Norwichnak ki kell kapnia. Mert ha a Crystal vagy a Sothampton nyer a merkozesen, akkor Manchesteri fiasko eseten mar nincs esely a bentmaradasra meg matematikailag se.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sheva
bassza má meg...pedig nagyon drukkoltam Geráéknak...sajna nincs menekvés! :(

Láma!
htx:D

Láma!
:DDD

Buddy
de mivel beírtad, ezért újabb akcióba kell kezdeni :P

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Laffite
arra azért jó volt ez a magánakció, hogy ez a ronda 0:2 jó mélyre került az oldalon...

TomY92
LÁma te vagy a király!:D Na jó nem nyalizok! bye Jó északát:DD Geraaaaaaaaa