West Bromwich Albion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bryan Robson, a West Bromwich trénere a klub honlapján úgy nyilatkozott, hogy a magyar középpályás egész héten teljes intenzitással edzett, de szerdán ismét fájdalmai voltak.
Gera sérülés miatt csapata legutóbbi négy mérkõzését kihagyta.
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
Én azt hallottam hogy a West Ham ellen leülhet a kispadra.
Sem a West Ham sem a görögök ellen.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Owen,Owen,Shearer
megverték az Arsenalt, és a Fulhemet idegenben 😛PPP
nagyon jó ki hajtós meccs, egyenlõre 0-0 a Newcastle annyival jáccik jobban hogy õk naggyából betudják fejezni az akcióikat (eljutnak a kapu elé) ellenben a WBA-val ahol mindig esik valami hiba az utolsó passzokban
most jön a 2. félidõ...
Gera és Kirkland ma nem jáccik...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
gól(ok): R.Earnshaw 3', L.B.Morte 63', N.Kanu 88', H.Helguson 90', J.Inamoto 99'
piroslap: P.Robinson 120'
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo
nem is tudom honnan vették a fifa készítõi h Gerzson 33 éves :SSS
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
14' S. Watson
17' <0 - 1>0 - 1> P. Senderos
38' <1 - 1>1 - 1> N. Kanu
41' J.A.R. Calderon
71' G. Clichy
76' <2 - 1>2 - 1> D. Carter
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
elsõ félidõ vége
Senderos, Kanu