525
  • Doma #124
    Szép ez a banner! Nagyon köszönjük!
  • MerlinW
    Puszta véletlen műve, de lassan az összes topikodhoz én csinálom a bannert:)

Aki az animált bannert akarja nézegetni, a galériámban megtalálja:)
    Ide csak ennyi tellett a moderátoroktól:)

További jó topikolást:)
  • Cuchulainn
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát az a vége, hogy vége lesz a világnak. Ha a te verziódban nem, akkor vagy nem teljes, vagy egy speciális "heppiend verzsön" :D
  • CrucifX
    Je, ezt a topicot meg en inditottam :)

On - Discworld MUD valaki?
  • Flórika
    VAN ISTEN!!! Hát csak felkerült a banner...

...1 nap után.

De nem pofázom. /me halkan súgja: köszi modik!!!4
  • MerlinW
    Sosem érdekelt ha itt leszólják:) Elsősorban magamnak rajzolok, csak ti adjátok a témát. Engem az sem érdekel, ha nem használják fel a munkáimat.
  • Flórika
    Oké, és bocs, hogy azt feltételeztem, hogy "megsértődtél", csak magamból indultam ki. =)))))))))
    Ha nekem egyazon napon már másodjára szólnák le a munkámat - bármilyen szempontból - én ideges lennék. xD
  • MerlinW
    majd én..
  • Flórika
    Már kértem... de eddig semmi válasz. >_> Tartok tőle, hogy "megsértődött". :"|

Ma már ez lenne a második munkája, amit megkritizálnak. :$
  • Doma #115
    Szerintem a file meret nagy, kérd meg a srácot aki csinálta hogy vegyen ki belole mondjuk 1 "jelentete". Esetleg csinalja meg mind3 valtozatban es itt megszavaztatod hogy melyik legyen.
  • Doma #114
    Ehh passzolom sajna nem olvastam csak megvan :P
  • Flórika
    FONTOS!!!

Kérlek titeket, hogy gyertek be velem a modik topic-jába, és kérjétek meg őket Ti is, mert azt mondják túl nagy, és nem teszik be a bannert. :(((((((((((((

Itt a modis topic linkje...

Előre is köszönöm!
  • HUmanEmber41st
    Doma!
    Nem hiányzik "Az elveszett próféciák" vége???
    Mert ameddig olvastam, addig nagyon tetszett!
  • HUmanEmber41st
    Írj az adminoknak plíz!!! Ne várakozz!!!
    K*** jól sikerült!!!
  • Doma #110
  • Flórika
    Srácok, ez a banner hogy tetszene ide? ^^

Félreértések elkerülése végett, NEM én csináltam, hanem az egyik bannerkovács, MerlinW. ^^
  • Lacee
    az egyik legjobb prathcett-könyv, szerény véleményem szerint. neil gaiman és terry pratchett külön-külön és kib.. jók, hát még így!

ja, és ha láttad az Ómen c. filmet, akkor dupla poén :))
  • Cuchulainn
    Erről a linkről mindenképp töltsétek le az Elveszett Próféciákat! Naggyon jó-csak sajnos nem lehet kapni sehol sem... Nem korongvilág, és nem olyan "falat kaparva röhögős" de nagyon szuper kis könyv. Ja és benne van a Halál is, bár csak rövid időre :)
  • Flórika
    Passz... :| De nekem megvan kettő közülük. :) A Discworld II, meg a Noir. ^^ Úgy tudom, hogy az első játék még floppy lemezeken jelent meg. :D Így az sajnos kimaradt. :/

Ha pesti vagy (és tudsz adni üres CD-ket), szívesen kiírom neked őket. :) A Discworld II 2 CD-s, a Noir meg 3, ha jól emlékszem. ^^
  • Balikaaa
    1ébént le lehet vhonnan tölteni ezeket a játékokat?
  • Balikaaa
    Ja bocs arról megfeledkezdtem
  • HUmanEmber41st
    Meg is fogom vásárolni, de egyenlőre el szeretném olvasni :)

thx a linkt!
  • Doma #102
    Itt találsz másik hármat is. Sajna hozzám csak ezek jutottak el!
    Jó szórakozást!
  • Cuchulainn
    Vedd meg...
    De tényleg. Legalább ennyivel támogasd őket, pláne, hogy ennyire jó könyvek, és még kaphatók is. Ez nem egy játék amiért 10k feletti pénzeket kell kiadni...
  • HUmanEmber41st
    Valakinek txt-ben magyarul???
    A Mágia színét és fényét olvastam, és Mort-ot is .
    A többiekre meg nagyon kíváncsi vagyok. PLS help me!!!
  • Flórika
    Három, mert a Noir is az. :) Csak az már 3D-s, és nem DOS-os. :D
  • Balikaaa
    hi!
    Álljunk neki MI fordítani:D vki majdcsak fizet nekünk:D
    egyébként van már 2 discworld játék:D:DOS-osak, rajzoltak és pixelesek:D
  • Cuchulainn
    Az sem biztos, hogy lesz mert ha jól tudom a Deltavision felvásárolta a Cherubiont szőröstül-bőröstül, és azóta mélyen hallgatnak a megvett liszenszekről...:(
    Pedig már nagyon régen volt a Kisistenek megjelenése...
  • Flórika
    Sajnos nem... :((

Eléggé össze-vissza olvasom őket, meg nem is olvastam ki még mindegyiket... Nálam most a Mort van "soron".
  • Sephi
    Nem tudgyatok mikor jelenik meg a kov resz?
  • Sephi
    En olyat nem irtam hogy a poensag miatt teccik hanem pont azert a "Mondanivalo" miatt. Egyesek etragjak magukat es asziszik hogy egy jo mese pedig sokkalta tobb annal :D

Ami magyarul megjelent ott figyel a polcomon :D
  • Lacee
    nem a poénosság, hanem a mondanivaló maitt gondoltam... bár abban is van jónéhány emlékezetes jelenet, de talán az egyik legfilozofikusabb a sorozatban. ez lehet hogy fárasztó, nekem nagyon tetszett :)

talán a Cherubion honlapján/fórumában ki van írva, mikor lesz köv. rész, én nem tudom. szerencsére
    [menőzés ON]
    majdnem az összes rész itt figyel a polcon ;)
    [menőzés OFF]
  • Sephi
    Kisistenek? Szerintem az volt a leggyengebb. Egyszeruen borzalmasan faraszto volt.

Mikor is jon a kovetkezo resz?
  • Lacee
    szerintem az egyik legütősebb a Kisistenek... illetve a magyarul még nem megjelent Hogfather, tudom ajánlani minenkinek! :)
  • Flórika
    Tisztában vagyok vele, férjem, és sógorom is imádják... de nem vagyunk egyformák ;))
  • Hangianix
    Az Orseg, Orseg pedig az egyik legjobb :o
  • Flórika
    Nekem is! :) Rincewind, Mállotviksz néne (meg úgy általában a banyákok), és a HALÁÁÁL! :DDD

Engem meg azok a könyvek nem érdekelnek, amikben a fent említett hármasból egyikük sem szerepel... :S "Őrség! Őrség!"-et szerintem ezért nem tudtam végigolvasni :S

Fura... nekem az Erik volt az egyik nagy kedvencem :))
  • b-type
    Rincewind?
    pedig nagy kedvenc karakterem, a HALÁL mellett :))
    A mágia szine, és a Mágis fénye-ben szvsz full jó volt.
  • Sephi
    Piramisok eddig a kedvencem a Vege a Mesenek utan :D Naon jo volt.

Erik pedig naon gyenge. Kezdem ugy erezni hogy az osszes konyvben amiben megjelenik Rincewind nem teccik...
  • Sephi
    Magyarul tudtommal a Kisistenek-ig jelent meg csak. Wow a Silverland-be megvan az osszes resz angolul... bazeg hogy megvennem csak naon dragak :( Valami 3700 ft/db