525
-
Doma #124 Szép ez a banner! Nagyon köszönjük! -
#123 Puszta véletlen műve, de lassan az összes topikodhoz én csinálom a bannert:)
Aki az animált bannert akarja nézegetni, a galériámban megtalálja:)
Ide csak ennyi tellett a moderátoroktól:)
További jó topikolást:) -
#122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az a vége, hogy vége lesz a világnak. Ha a te verziódban nem, akkor vagy nem teljes, vagy egy speciális "heppiend verzsön" :D -
#121 Je, ezt a topicot meg en inditottam :)
On - Discworld MUD valaki? -
#120 VAN ISTEN!!! Hát csak felkerült a banner...
...1 nap után.
De nem pofázom. /me halkan súgja: köszi modik!!!4 -
#119 Sosem érdekelt ha itt leszólják:) Elsősorban magamnak rajzolok, csak ti adjátok a témát. Engem az sem érdekel, ha nem használják fel a munkáimat. -
#118 Oké, és bocs, hogy azt feltételeztem, hogy "megsértődtél", csak magamból indultam ki. =)))))))))
Ha nekem egyazon napon már másodjára szólnák le a munkámat - bármilyen szempontból - én ideges lennék. xD -
#117 majd én.. -
#116 Már kértem... de eddig semmi válasz. >_> Tartok tőle, hogy "megsértődött". :"|
Ma már ez lenne a második munkája, amit megkritizálnak. :$ -
Doma #115 Szerintem a file meret nagy, kérd meg a srácot aki csinálta hogy vegyen ki belole mondjuk 1 "jelentete". Esetleg csinalja meg mind3 valtozatban es itt megszavaztatod hogy melyik legyen. -
Doma #114 Ehh passzolom sajna nem olvastam csak megvan :P -
#113 FONTOS!!!
Kérlek titeket, hogy gyertek be velem a modik topic-jába, és kérjétek meg őket Ti is, mert azt mondják túl nagy, és nem teszik be a bannert. :(((((((((((((
Itt a modis topic linkje...
Előre is köszönöm! -
HUmanEmber41st #112 Doma!
Nem hiányzik "Az elveszett próféciák" vége???
Mert ameddig olvastam, addig nagyon tetszett! -
HUmanEmber41st #111 Írj az adminoknak plíz!!! Ne várakozz!!!
K*** jól sikerült!!! -
Doma #110 -
#109 Srácok, ez a banner hogy tetszene ide? ^^
Félreértések elkerülése végett, NEM én csináltam, hanem az egyik bannerkovács, MerlinW. ^^ -
#108 az egyik legjobb prathcett-könyv, szerény véleményem szerint. neil gaiman és terry pratchett külön-külön és kib.. jók, hát még így!
ja, és ha láttad az Ómen c. filmet, akkor dupla poén :)) -
#107 Erről a linkről mindenképp töltsétek le az Elveszett Próféciákat! Naggyon jó-csak sajnos nem lehet kapni sehol sem... Nem korongvilág, és nem olyan "falat kaparva röhögős" de nagyon szuper kis könyv. Ja és benne van a Halál is, bár csak rövid időre :) -
#106 Passz... :| De nekem megvan kettő közülük. :) A Discworld II, meg a Noir. ^^ Úgy tudom, hogy az első játék még floppy lemezeken jelent meg. :D Így az sajnos kimaradt. :/
Ha pesti vagy (és tudsz adni üres CD-ket), szívesen kiírom neked őket. :) A Discworld II 2 CD-s, a Noir meg 3, ha jól emlékszem. ^^ -
Balikaaa #105 1ébént le lehet vhonnan tölteni ezeket a játékokat? -
Balikaaa #104 Ja bocs arról megfeledkezdtem -
HUmanEmber41st #103 Meg is fogom vásárolni, de egyenlőre el szeretném olvasni :)
thx a linkt! -
Doma #102 Itt találsz másik hármat is. Sajna hozzám csak ezek jutottak el!
Jó szórakozást! -
#101 Vedd meg...
De tényleg. Legalább ennyivel támogasd őket, pláne, hogy ennyire jó könyvek, és még kaphatók is. Ez nem egy játék amiért 10k feletti pénzeket kell kiadni... -
HUmanEmber41st #100 Valakinek txt-ben magyarul???
A Mágia színét és fényét olvastam, és Mort-ot is .
A többiekre meg nagyon kíváncsi vagyok. PLS help me!!! -
#99 Három, mert a Noir is az. :) Csak az már 3D-s, és nem DOS-os. :D -
Balikaaa #98 hi!
Álljunk neki MI fordítani:D vki majdcsak fizet nekünk:D
egyébként van már 2 discworld játék:D:DOS-osak, rajzoltak és pixelesek:D
-
#97 Az sem biztos, hogy lesz mert ha jól tudom a Deltavision felvásárolta a Cherubiont szőröstül-bőröstül, és azóta mélyen hallgatnak a megvett liszenszekről...:(
Pedig már nagyon régen volt a Kisistenek megjelenése... -
#96 Sajnos nem... :((
Eléggé össze-vissza olvasom őket, meg nem is olvastam ki még mindegyiket... Nálam most a Mort van "soron". -
#95 Nem tudgyatok mikor jelenik meg a kov resz? -
#94 En olyat nem irtam hogy a poensag miatt teccik hanem pont azert a "Mondanivalo" miatt. Egyesek etragjak magukat es asziszik hogy egy jo mese pedig sokkalta tobb annal :D
Ami magyarul megjelent ott figyel a polcomon :D
-
#93 nem a poénosság, hanem a mondanivaló maitt gondoltam... bár abban is van jónéhány emlékezetes jelenet, de talán az egyik legfilozofikusabb a sorozatban. ez lehet hogy fárasztó, nekem nagyon tetszett :)
talán a Cherubion honlapján/fórumában ki van írva, mikor lesz köv. rész, én nem tudom. szerencsére
[menőzés ON]
majdnem az összes rész itt figyel a polcon ;)
[menőzés OFF] -
#92 Kisistenek? Szerintem az volt a leggyengebb. Egyszeruen borzalmasan faraszto volt.
Mikor is jon a kovetkezo resz? -
#91 szerintem az egyik legütősebb a Kisistenek... illetve a magyarul még nem megjelent Hogfather, tudom ajánlani minenkinek! :) -
#90 Tisztában vagyok vele, férjem, és sógorom is imádják... de nem vagyunk egyformák ;)) -
#89 Az Orseg, Orseg pedig az egyik legjobb :o -
#88 Nekem is! :) Rincewind, Mállotviksz néne (meg úgy általában a banyákok), és a HALÁÁÁL! :DDD
Engem meg azok a könyvek nem érdekelnek, amikben a fent említett hármasból egyikük sem szerepel... :S "Őrség! Őrség!"-et szerintem ezért nem tudtam végigolvasni :S
Fura... nekem az Erik volt az egyik nagy kedvencem :)) -
#87 Rincewind?
pedig nagy kedvenc karakterem, a HALÁL mellett :))
A mágia szine, és a Mágis fénye-ben szvsz full jó volt. -
#86 Piramisok eddig a kedvencem a Vege a Mesenek utan :D Naon jo volt.
Erik pedig naon gyenge. Kezdem ugy erezni hogy az osszes konyvben amiben megjelenik Rincewind nem teccik... -
#85 Magyarul tudtommal a Kisistenek-ig jelent meg csak. Wow a Silverland-be megvan az osszes resz angolul... bazeg hogy megvennem csak naon dragak :( Valami 3700 ft/db