65
Milyen mobilt ajánlotok 40e ft körül(nem előfizetéses)?
-
samsung e330, szvsz egész jó, flipes, vga 640*480as kamera és nincs külső antenna. -
Sztem VGA cam sem annyira rossz. A milyen telefont vegyek topicban beszurtam néhány képet, Szerintem egyáltalán nem szörnyüek. De ez nézőpont kérdése. Arra hogy megmutasd a haveroknak hogy mit láttál, arra jó, de müvészi képekre tényleg nem annyira jó. Illetve arra egyáltalán nem jó :) -
nem nekem kell elmagyarázni. elhiszem hogy letudod irni a reklámban hallotakat de lehet hogy ezt mások nem tudják. Erre nem gondoltál?
Mellesleg hogyha még tévesek is az infoid akkor inkább ne durrogj itt. Sztem senki nem kiváncsi rád és a reklám szövegeidre... -
Elég gázos, hogy most újrakezdődött a fejlődés. Pár éve az 1 megapixelt lenézték, a 2 megapixel normális volt, aztán jött a 3 megapixel, most meg már inkább a 3 megapixel fölöttiek a menők. Persze digit. fényképezőben. Telefonban meg mindenki elélvez az 1 megapixel hallatán. -
Bocs, de ez überszar :( Ennél még telefon is tud szebbet csinálni, de még ez is ronda. Hát ez a kép csak arra jó, hogy el tudd mondani a haverodnak, hogy láttál egy ilyen autót, de még az is igénytelen lesz. -
Cat #20 a 7610es nem 40ezer -
Cat #19 attól hogy 1 megapixeles, a képminőség még lehet kritikán aluli -
Shadow_THH #18 http://www.nokia.com/nokia/0,6771,54765,00.html
örüjj bazze, ha magadtól nem megy! Itt vannak a nokia fényképes telóji, egyébként a nokia imaging phone a neve (magyarul: azújnokiaképkezelőtelefon), de ha neked a szám kell: 7610
1 megapixeles -
1. Lassan bejönnek az 1 Mpixel-es fképezős mobilok
2. nézd meg Ottto képeit.
3. Ha a te mobiloddal nem tudsz szép képet csinálni egyéni szocprob, ne általánosíts.
Szerintem! -
egyszerübb lenne leirni a tipusát mint körbe irni... -
khamwass #15 Szímensz Á35-öst -
Shadow_THH #14 mondom: nokia imaging phone (nokia képkezelő telefon) előfizetésre
megapixerles... -
cyrus #13 nekem K700am van, nagyon okos telcsi, 2 gond van vele,.....
-Fényképezőgépének makrója aszolut nincs, mig a T630 simán beübereli ezen a téren :o
-Másik meg hgoy a kész fotókra nem lehet rázoomolni mikor nézed.... :o -
Sony Erickson K700
Nekem nem kéne mert hányok az ezüst színű témától de tudásra király...Nézz utána bővebben. -
OFF mert drágább, de a Motorola MPX220 vajon megéri a 70ropit? Pocket-Windowsal... -
rriicchhiiee #10 na ok! De még telót senki se ajánlot:) -
Körülményektől függ. Persze ha valaki a képekre megy, én is azt mondom vegyen egy digitfényképezőgépet, mert jobban megéri, de mobilon is jó a kamcsi. Az alábbi képeket igaz nem VGAs kamerával hanem CGAssal (én telómon csak olyan van) csináltam, és sztem egész jók. Persze ha nincs jó fényhatás akkor a kép überszar lesz, dehát ez csak CGAs kamcsi
VGAs kameráknak azért jobb, mert sötétben ill. lámpafény mellett is jobb fajta képeket csinálnak, ráadásul a felbontásuk is nagyobb:
Ez az én mobilm, csak haverom VGAkamcsis telcsijével csinálva
Szal így láthatod ha kamcsistelcsit akarsz akkor ilyenfajta képekre számíthatsz, jobb esetben... -
Shadow_THH #8 ja hogy képet csináljon... hmmm előfizetésre nokia imaging phone (megapixeles, azt reklámozzák ahogy a kisgyerek arcát nyomtatja és tv-n nézi a csávó) ? -
Shadow_THH #7 N-gaget vegyél 45ér -
Inkább vegyél digitgépet. -
Hát azért azok elég ígénytelen képek... Olyan digitális fényképezőgépet nem is gyártanak, amely olyan rossz képet csinál. -
Dehogynem! VGA kamerás mobilok, igen szép képet csinálnak, bár ezt igazán csak a számítógépen látod, ahogy kinagyítja 640x480as méretbe, szal adatkábelt érdemes hozzá venni! -
Devla #3 Mobillal te az életben nem fogsz viszonylag jó képet csinálni. -
rriicchhiiee #2 Panasonic x400-ra + Motorola v525-re gondoltam -
rriicchhiiee #1 Sziasztok
Milyen mobilt ajánlotok?
Fontos: viszonylag jó képet csináljon és legyen benne Bluetooth