7
CRC a letöltött játékokban
-
Borg #7 Valszeg hardver hiba (ram, proci valami), szal ird be a hw-ben a segítség topicba.
De a játékok között ennek a topicnak semmi keresnivalója, szal bezárom. -
#6 Használsz Flash FXP-t?Annak néhány verziója produkált nálam ilyen hibát.Akármit letöltöttem, mindegyik crc-s lett. -
#5 Jah, 2 gépen is próbáltam, egyikben Intel alaplap van, 512 RAM, másikba AMD Athlon szintén 512 RAM, mind2 elég korszerü gép -
#4 a Legújabb WinRAR-om van fönt. De Próbáltam más programmal letölteni, nem segít, a probléma fennáll :( -
#3 Ez szerintem erosen memoria hiba. Ugyertem RAM. Javaslom cseretlesd ki. Nekem pont akkor csinalta pont igy amikor a ramm-al volt bajom vagy a CHIPSET-en levo coolert nezd meg nehogy lealt es tulmelegszik. -
blackgamer #2 nekem is volt gond régi verziós rar/winzip néha crc hiba kicsomágolásnál, néha kicsomagolta de futtatásnál volt hiba
nekem legújabb verziók megoldották a problémát -
#1 Sziasztok!
Nagy gondom van, üldöz a sors kb. 1 éve! Bármilyen játékot letöltök, és megpróbálom kicsomagolni, mindig másik fájlnál crc hibát ír ki! De ha sikerül is kicsomagolni, akkor meg a játék telepítése közben ír ki CRC hibát!! Miért?
Azóta több rendszer volt a gépen, több vinyót kiprbáltam, és több gépben, mindegyik NTFS fájlrendszerü! Segítsetek, mi lehet a gond???