7
CRC a letöltött játékokban
  • Borg
    Valszeg hardver hiba (ram, proci valami), szal ird be a hw-ben a segítség topicba.
    De a játékok között ennek a topicnak semmi keresnivalója, szal bezárom.
  • Dynamic
    Használsz Flash FXP-t?Annak néhány verziója produkált nálam ilyen hibát.Akármit letöltöttem, mindegyik crc-s lett.
  • Zoltanoo
    Jah, 2 gépen is próbáltam, egyikben Intel alaplap van, 512 RAM, másikba AMD Athlon szintén 512 RAM, mind2 elég korszerü gép
  • Zoltanoo
    a Legújabb WinRAR-om van fönt. De Próbáltam más programmal letölteni, nem segít, a probléma fennáll :(
  • Sephi
    Ez szerintem erosen memoria hiba. Ugyertem RAM. Javaslom cseretlesd ki. Nekem pont akkor csinalta pont igy amikor a ramm-al volt bajom vagy a CHIPSET-en levo coolert nezd meg nehogy lealt es tulmelegszik.
  • blackgamer
    nekem is volt gond régi verziós rar/winzip néha crc hiba kicsomágolásnál, néha kicsomagolta de futtatásnál volt hiba
    nekem legújabb verziók megoldották a problémát
  • Zoltanoo
    Sziasztok!

Nagy gondom van, üldöz a sors kb. 1 éve! Bármilyen játékot letöltök, és megpróbálom kicsomagolni, mindig másik fájlnál crc hibát ír ki! De ha sikerül is kicsomagolni, akkor meg a játék telepítése közben ír ki CRC hibát!! Miért?

Azóta több rendszer volt a gépen, több vinyót kiprbáltam, és több gépben, mindegyik NTFS fájlrendszerü! Segítsetek, mi lehet a gond???