5
  • Janek81
    #5
    Őszintén megmondva nem wapolok, sőt pár hónapja - szerencsére - mobilom sincs, így meglehetősen szegényesek az ismereteim és nem sok infó jut el hozzám ezekről a dolgokról - mert nem is érdekel. Viszont volt mobilom, sőt wapos mobilom, és ugye kíváncsi az ember, kipróbáltam a csetet is. Halvány fogalmam nincs, hogy azóta hova és mennyit fejlődött ez a dolog, de ha a korábbi tapasztalataimból indulok ki, akkor egy hónap akár nonstop cseteléssel is nehéz lenne kimíeríteni azt az 1 megát. Gondolom ezt azért, mert pl a - korábbi nevén - westel wapos csetjére bármikor felmentem, nem haladta meg a csevegők száma a 10 főt, és a három karakteres nickek mellett írni sem lehetett regényeket, így meg baromi nehezen jön össze az az 1 mega. Mindenki döntse el magának, hogy mire akarja használni azt, amit kapott illetve amiért fizetett (gy.k.: ha csetelni akarsz, ne tölts le csengőhangot meg ilyen baromságokat, vagy ha töltesz, akkor fizess...), de továbbra is tartom - a fentiek alapján -, hogy nem sok újat kaptak a mobilosok ezzel a szolgáltatással. Hozzáteszem ismét, hogy a cikkben leírtakból vonom le ezt a következtetést, lehet olyan dolgokról is szó van, amit itt nem említettek.
  • [HUN]PAStheLoD
    #4
    nemtudom hogy most akkor ez mennyiben függ össze a Live!-al ...de sztem ez nem tölt olyan iszonyatosan sokat...
  • quentit
    #3
    Csak épp az a dolog hátulütője, hogy a Vodánál az általánydíjas WAP-ért cserébe csak 1 MB-ot kapsz, ami a Vodafone Live!-on kb. 10 perc alatt elfogy... :(

    Utána meg szívják a pénzed, de 5 MB-nál még így sem tudsz többet WAP-ozni, ez ilyen korlát a vodánál. Ez kb. 1 óra WAP a Live!-on. Havi 1 óra WAP 1500 Ft-ért (kb. ennyi 5 MB) egy kicsit nagyon kevés, nem? :(((

    Miután elfogyott az 5 MB utána meg NEM tudsz meg csetelni. Ennyit erről...

    (van kb. 100 MB-os WAP is, de az több mint 3e forint... igaz abban van inet is, de aki wap-ra fizet elő, azt ez nem boldogítja)
  • Janek81
    #2
    Arról nem szólnak, lesz-e karakter korlátozás. Lehet, hogy abba az 5 Ft.-ba csak mittomén 50 karakter fér bele. :)
    Egyébként szvsz felesleges, mármint az, hogy sz.gépen is lehet cseverészni. Arra ott vannak a különböző csetek és intant messengerek... De ha belegondolunk, nem csak gépen felesleges, mobilon is. Eddig is voltak wapos csetek, és ha épp ráérsz, akkor az SMS-re is lehet azonnal válaszolni. A cikkből megtudodd infók alapján annyi pluszt nyújt a már rég ismert szolgáltatásokon túl, hogy van egy nicked és látod, hogy akivel csevegni akarsz, az a három állapotból épp melyikben van. Ennyi.
  • [HUN]PAStheLoD
    #1
    na , egész jó .. 5 ft... remélem jó alternatívája lesz az SMS-nek..