Az LG már gyártja a 180 centis plazmatévéket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat nem tudom, szerintem sokkal jobban megeri egy projektor. Csak nagyobb kepet kapsz mint egy plazmaTV-vel. Ha lenne penzem biztos hogy projit vennek de nincs igy ez a dilemma szamomra nem dilemma 😊.
projektornál a képátló a vetítési távolságtól függ <#buck>

Csudri
És projektor vagy plazma? Mert nagyon nem mind1!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

electroworldben 106centiset adnak 499ért, és saturnban is már "csak" 480 a 94 centis

Csudri
499-ért 94centis Philipset dobnak hozzád. Én egy Samsungba ruháztam be, nagyon szép a képe. Igaz a felbontása még ez elõzõ szériás (800 valahányszor 400 valamennyi) de nekem megteszi.

arty
nameg, az MM plazmái ... fasza 840x480as lejárt vackok, a nagy viz tulfelén 400-450ezerért HDTV plazmát kapsz, 1280x720as felbontással ...

CSUDRI: sztem elsietted 😉

Forza.

arty
jah, csak az MM projektorai szutyok prezentácios modellek, a feketéjük kb. szürkésfehér 😄 1:400 kontraszttal ... 1:800-1200 alatt nem szabad projektort venni ...

amugy nemértem az LG-t, a csodatévéjükhöz miért venne bárki is igénytelen hangrendszert???? vagy azt ki kell dobni, ha hazavittük a cuccot ... ??

Forza.

Vegyél egy projectort, meg egy tv tunert a gépbe, aztán haddmennyen (cakli pakli a médiában 250-bõl meglenne)

Vegre nem bunronda spinekkel reklamoznak egy termeket. <#bee1>
FtranX
azért annyira még õk sem akcióznak! 😄

PAtr0n
499ft-ért?

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

499ért árulják Electroworldben

PyRex
Mennyi vót? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Csudri
180centi? Én tegnap vettem egy 106 centis-t, de még az is picit sok a nappalimba.

Faterx
Álmodik a nyomor...
Nekem jó lenne sima fekete mûanyagtokban is.. az aranyozás elég sokat dob rajta árban..14 milló? még jó, hogy lehet kapni...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

én meg megtanulhatnék normálisan írni a mindenit!!:o)
cat,javíts ki ha tévedek,bevallom lusta voltam elolvasni alinket mit beírtál,de szerintem azok nem 180 centisek voltál,figyelj jobban mit írok:o))
Te még annál is nagyobbat.Én nem a levegöbe beszélek, hanem tapasztalatbol...király vagy<#banplz>

[HUN]PAStheLoD
az LG gyártja , én meg veszem õket , napi 3-at úgyis tök olcsó .. meg elfér még pár a lakásban..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Shogun
ugyis itt a karacsony, kerek egy ilyet<#hehe><#hehe>

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Ha csak ez a gond... én tuti találnék neki helyet valahol! <#nyes>

Gugger
ja még válogat is a srác 😄 szvsz én nem is tudnám hova tenni ... nem is kell 😄DD

nagyot szoltal emmber...
hornbali
...a 24 karátos arany díszítés...

Durva lehet<#finom>

LG Hangfal? Igényteleneknek tuti jo lesz...
Jobban támogatom a Loewe + B&W + Denon párositást...

M. Tibor
Cserelhetem megint le a tv-t 😊

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

ja amúgy gondolom Mo-n is megrohanják a boltokat h ilyet vehessenek:o)
attol hogy mindenki csóró,még van pár hiéna akik szintén nem tudnak mit venni a pénzükböl s egy ilyen biztos jól fog mutatni a kis "pistike" szobájában,vagy lehet vesz a hálóba is,mert miért ne
"FÁK országaiban is kapható lesz"
biztos óriási kereslet lesz rá Azerbajdzsánban

\"Life is around you and in you.\"