Az ember és a gépjármű egyesítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze lehet, hogy wireless lekommunikálják egymás között, hogy ki hol van, de akkor már megint ott tartunk, hogy ha áram nincs, semmi sincs.
Én a kerékpárra szavazok.
Szorozd meg 10 el az árát légyszi... Aki autót vesz, az nem fog ilyen kerekes székkel közlekedni..nagyon beteg dolog ez ...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nekem k..ra tetszik, és õszintén szólva, ahogy reggelente szívom a buszmegállóban állva a sok autós kipufogóját, akik többnyire egyedül ülnek egy 5 személyes autóban...nos én már holnap vennék ilyet. Arról nem is beszélve, hogy hány idõs ember mozgásszabadsága nõne meg vele. Ha egy ilyen ára 500e-1milla között lenne, divatõrület fog kitörni. Mivel fedett, elektromos, kapásból kiváltja a kiskocsikat, motorokat.
Szóval nagyon szuper, ide vele!
Forest Gump
Gondolom a koncepció jármû azér van, hogy lemérjék milyen visszhangot vált ki. Ha "+" a visszhang akkor megcsinálják valamilyen formában.
A "-" visszhang esetén, meg jól újra gondolják.
Na most itt egy jó adag "-" visszahangot tapasztalhatsz, magyarul hülye koncepcióra, hülye választ.
Min vagy ezen kiakadva?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezek se lesznek már hülyébbek ... remélhetõleg. 😊
Sztem babakocsi helyett jó lesz. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Gondolom négykerékmeghajtású.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
???
Mi köze ennek a társadalomhoz és a természethez? A társadalomban legfeljebb undort vált ki, a természetben meg talán valamelyik féreg lárvájára hasonlít...
Arról nem is beszélve, hogy a legkissebb gödörbe hajtva rögtön felülne. Nézzétek meg egyes modellek sárhányóját.(vagy milyét) szinte a földig ér.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- Ha már kis jármû kell, mér nem jó a motor? Esetleg vannak, akik eldõlnek a motoron segédkerék nélkül? 😊 A motoron meg még hátsóülés is van.
- Váltható jármû és emberi mozgás között... minek számít akkor a kreszben? És ki fog útközben váltani? Elmegy az úton valahova, aztán vált, és a járdán megy egy épülethez? Parkolás után az a séta talán nem szokott megerõltetõ lenni, de ezt is elõbb-utóbb le kéne valahova parkolni.
- Nos, egészséges ember ilyet nem használna, max akik nem tudnak járni, de arra már találtak ki tolókocsit, meg idõsebbeknek egy kis járgányt.
Amúgy ez tud kanyarodni, mert nem úgy látszik <#dumcsi>#dumcsi>
A jármû színe igazodik, van szürke, meg láttam szürkét is, meg a végén egy szürke van <#nevetes1>#nevetes1>
mozgó fodrásszék...vagy mi...
amikor hanyatt dõl a cucc, mi lehet az a "nagy sebesség??" 40 km/h ???
ehhh
A másik meg az, hogy +nézném ezt a micsodát akkor, amikor beleül egy 190 cm-es ember... lol
Na ezt kétlem.
Aki ilyet vesz az vagy rászoruló, vagy nem épelméjû.
<#nevetes1>#nevetes1>
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
vki nagyon unatkozott,volt pénze h megcsinálja ezeket a számomra undorító leveles vackokat...
jó hogy a LoTR ben az elfek nem ilyenekkel közlekedtek:o))
A szolídabb verzió is a Bogyó neve halálból a "Szú rakó" nevû zûrhajó hibernációs fülkéjének fílingjét árasztja.
Brrr....
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Most akkor a Toyota feltalálta az elektromos kerekesszéket?
Szerintem az minden csak nem a nagyobb szabadság jelképe!
Azér a multik reklám-gagyiságai között nálam még mindíg a "szörfdeszka LCD kijelzõvel" a nyerõ😉)))
Mellesleg megnézném robotpilótát, ahogy a Budafoki úton a gödrök között navigál esetleg holmi GPS adatok alapján