Henteskötény!!!! SOS!!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos meg akarja kötni a kutyáit, hogy bejöhessenek a vendégek :-)

Eye-scream
A henteskötény önmagában még nem volt feltûnõ, nade a láncok :P

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

rossz az, aki rosszra gondol... szerintem szilveszterkor jelmezbált rendeznek, illetve egy hentes ismerõsének szeretne kedveskedni karácsonyra.

Eye-scream
Írd már le részletesen mihez kell, nekem is kapásból valami prverzió jutott eszembe :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Valld be, hogy titokban a Mafia 2-t fejleszted! :-)

Henteskötényhez van szabásmintám, malacfejes hímzéssel. Szkenneljem?

cSuwwi
"kerektarcsas thomson fegyverek"

Thompson gitár rulla :)

shit happens

Rafaelo
véres?

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

hen-tes
sorry, de nem
én apámtól örököltem mindent, aki pedig az õ apjától, és így tovább..
családi vállalkozás

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
nekem is kene diszlet csak az uberdraga.. tipikus regi mafia auto... regi csikos oltonyok, meg egetett felirato szeszes lada, meg kerektarcsas thomson fegyverek meg hasonlok. hja meg egy salon bejaratanak a hatterdiszlete lehet festmeny is.. mindez par kep erejeig..
nemcsakfeel
flexel bárhonnan tudsz láncot szerezni,
kötényt meg varrass.<#nevetes1><#nevetes1>

*hihi ** *

LittleL
csak még valami jó kis death - metál zene kell hozzá,
aztán mehet is a játék. D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Kit--Kat
van 1 munkaruha bolt az Üllõi elején ahol elfordul a sáv

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dzsini
munkaruha boltokban kellene rákérdezni, ha valahol akkor ott tudnak tippet adni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

repro
kurva nehéz egy kötényt megvarni lepedõbõl.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Taranov
Lehet, hogy csak most nyit hentes üzletet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

fifi
ettõl függetlenül lehet hogy ahoz kell...
Az év topikja.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandee1987
hen-tes biztos tudna adni :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

már azthittem szado mazo játékhoz kell...

Üdv!

Ha valaki tudja, hogy pesten hol lehet olcsón venni fehér henteskötényt, akkor léci dobjon meg egy privivel, vagy írja... kellenének még fém láncok is (szintén olcsón)... mindez díszletnek.
köszi!!!