Super Nintendo Mortal Kombat 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Megadrive-on jobb a Mortal 1 sokkal bár a többi nem tom
LordVenom
Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Seth
na há mondom én 😊

PSN ID.: Beegabor

Anubys
Az csak megadrive-on van, ellensúlyozva azt, hogy nincsennek képek a Megadrive verzióban.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
Fogd már fel hogy az snes-es MKII-ben nincs ilyen menü. Megadrive-os verzióba van asszem ilyesmi

???
Anubys látom te nagyon vágod.Tudnál segíteni?
Oldschool SNES!!! :-)
Ja a gamefaqs.com-on minden rajta van csak a Kooler Stuff menu nincs.
Mindenhol írják hogy az MK2-ben is van csak azt nem hogy hogyan lehet behozni?????Valaki nem tud valami jó oldalt????
Anubys
Ne viccelj már pubi, itt van minden:

http://www.gamefaqs.com/console/snes/code/9171.html

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Seth
Ja most látom hogy hülyeséget írtál, mert ilyen menü csak a 3. résznél van

Seth
érdekes pedig minden ott van
Mortal Kombat II--így keresd ne 2-vel

Nem tud valaki más címet mert itt nem találtam semmi használhatót.

Anubys
www.gamefaqs.com

Hello!
Super Nintendo Mortal Kombat 2-höz nem tud valaki kódokat.
PL Kooler Stuff menü behozása, Smoke behozása és ehez hasonlóakat.