Nő a játékok sávszélesség-igénye
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új játékok (pl. Half Life 2) streamen keresztül indíthatóak, patchelhetõek, szerintem ez lesz a fejlõdési irány. Ezzel megoldódik a másolják-nem másolják probléma is, ha egy szerverre nem tudok felmenni a másolt játékommal, muszály lesz megvegyem eredetiben. Én a Battlefield Vietnamot vettem meg emiatt elõször. <#vigyor>#vigyor>
Ezzel nem is lenne gond, ha lenne konkurencia. Sajnos sok helyen csak 1 szolgáltató van (vagy annyi se), így hiába jobb a konkurencia.
Vicces, hogy az Ukrán határ mellett, a puszta közepén van ADSL, de Budapesten a belvárosban is vannak fehér foltok.
A Lag meg nem csak ping függõ, hanem csomagvesztés függõ is.. lehet 30-as pinged közben 40%--os packet lossod.. webezni mailezni letölteni lehet olyan nettel is, de szar lesz és lassú meg gyökér az egész (mellesleg elkezdõdik a warphullám)😊 Azt meg ne mondja nekem senki, hogy HA már képes megoldani a két gép közti kommunikációt akkor azt nem képes gyorsítani... Mindent lehet gyorsítani és jobbá tenni... A Lusta ember az aki azt mondja, hogy nem lehet. Hiszek a technikai fejlõdésben de nem moindig csak a mennyiségre kéne gyúrni, hanem néha a minõségre is...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
2. manapság egyre divatosabbá válhatnaa streaming media (InternetTV, InternetRádio). Egy TV mondjuk 300kbit/s-es, amivel 15 GB 7 óra alatt megvan. (Szerencsére már emelték, de mit szólnátok ahhoz, ha a TV szolgáltató havi 14 órában korlátozná a TVzést? Utánna csak hang lenne. 😄)
3. Nekem nem volt ilyen gondom, hogy nem ment volna jó szerverrõl maxxal a letöltés. Tehát nem tudom mire gondoltok 😊
a programozók sara _is_ de mondjuk mikor a szerencsétlen gép örül hogy van elég ideje kiszámolni hogy hogy röpülnek szét a hullák a fizika törvényszerûségei alapján ,akkor lehet hogy nem ér rá foglalkozni a hálókártyából ömlõ adatokkal ...
Másrész pedig elég "érdekesnek" tartom azt az üzleti hozzáállást amit pl. chello/upc tanusít .. ill. mondhatnám bármelyik másik céget is.
Azaz hogy õ úgy számol, hogy mondjuk 10-bõl 2-3 ügyfél fogja csak maxon használni a netjét, és akkor elég 1,5 megabites netekbõl 10nek a 15megabit helyettt 5-öt adni .. aztán majd aki sokat tölt azt jól lekorlátozzuk ,hogy ne foglalja a sávot a böngészõk elõl ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"A játék közbeni szakadozás inkább ping, nem pedig sávszélességfüggõ"
A lag maga a ping <#idiota>#idiota>
kolyabban, a lag az adat késése, a ping pedig a késés ideje
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
persze ha sokan használják a hálózatot (sokan töltenek) akkor bizony felmehet a ping
\"Life is around you and in you.\"
Pl. Marsjáró 😊. rohadt nagy a ping, gyenge a sávszél... Muszáj önállóan döntenie szerencsétlennek. Ellenben a hadsereg pl. távolról irányítható fegyvereket gyárt, amihez sávszél és gyorsreagálás kell. Õk még nem tartanak ott 😊.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindazonáltal ahogy én tudom, az online játékok viszonylag kevés adatot cserélnek a szerverekkel, mivel a játék az én gépemen fut, így a legújabbak (pl. EverQuest2) sem hiszem hogy túlterhelnék a netet. Persze ez Magyarország, lehet ha itthon is olyan lenne a háztartások gép/netellátottsága, valamint a társadalom anyagi helyzete, mint az Egyesült Államokban, itthon is megjelenne ez a probléma.