Négy perc jut egy Windows XP-t futtató védtelen PC-nek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huh. Keresgélj még😊
Ime 1-2 példa.😊
példa1: http://pcforum.hu/tarsalgo/Windows-telep%C3%ADt%C3%A9s-haszn%C3%A1lat-ha-van-helyette-linux-is.htm?op=view&fid=21709&no=9
példa2: http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000084904&hozzaszol=1
Ezek momentán nem blog-ok, de tényleg olvastam párat. Guglit tudom javasolni, mert csak idönként futok bele.
De a lényeg, léteznek ilyenek.
De ezen nem is kell meglepödni. Van akinek nem tetszik. Halkan megjegyzem, hogy ha korszerü módon tudnám használni kényelemsen, és modnjuk lenne OOo is rajta, akkor a mai napig BeOS lenne a notimon. És nagyon sokat várok a Zeta-tól, mondjuk egy korszerü BeOS képét.😊
Ime 1-2 példa.😊
példa1: http://pcforum.hu/tarsalgo/Windows-telep%C3%ADt%C3%A9s-haszn%C3%A1lat-ha-van-helyette-linux-is.htm?op=view&fid=21709&no=9
példa2: http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000084904&hozzaszol=1
Ezek momentán nem blog-ok, de tényleg olvastam párat. Guglit tudom javasolni, mert csak idönként futok bele.
De a lényeg, léteznek ilyenek.
De ezen nem is kell meglepödni. Van akinek nem tetszik. Halkan megjegyzem, hogy ha korszerü módon tudnám használni kényelemsen, és modnjuk lenne OOo is rajta, akkor a mai napig BeOS lenne a notimon. És nagyon sokat várok a Zeta-tól, mondjuk egy korszerü BeOS képét.😊
Ize, mondanal egy-ket ilyen blogot? Erdekelnenek ezek a WinFan(tm)-ek.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Nem egy blog-ot olvastam, ahol a linuxot fikázzák.😊))
Szóval sokan gyülölik. Általában win fanatikusok (ilyen is van bizony), és átlag felhasználók. (fimonam mondtam a "nem ért szart sem az informatikához júzer"-t 😊
Szóval szép számmal vannak linux fikázók.😊
Mellesleg vírusok, és trójaik nélkül szebb lenne az élet, és ez OS független.😊 az egy másik dolog, hogy linuxra lényegesen nehezebb hatékony kártékony kódot írni, mint winre. Nah és egyenlöre a "láma faktor" is jóval ksiebb linuxon, mert elég kevés linuxos nyitogat meg minden xart amit kap mailben.És valljuk be a wines férgek terjedéséért 99%-ban a hülye júzer tehetõ felelõsé.😊
Szóval sokan gyülölik. Általában win fanatikusok (ilyen is van bizony), és átlag felhasználók. (fimonam mondtam a "nem ért szart sem az informatikához júzer"-t 😊
Szóval szép számmal vannak linux fikázók.😊
Mellesleg vírusok, és trójaik nélkül szebb lenne az élet, és ez OS független.😊 az egy másik dolog, hogy linuxra lényegesen nehezebb hatékony kártékony kódot írni, mint winre. Nah és egyenlöre a "láma faktor" is jóval ksiebb linuxon, mert elég kevés linuxos nyitogat meg minden xart amit kap mailben.És valljuk be a wines férgek terjedéséért 99%-ban a hülye júzer tehetõ felelõsé.😊
2k alatt nincs shutdown parancs, XP-ben jelent meg, így ezzel a módszerrel 2k-ban nem lehet megszakítani a reboot folyamatot 😊
"Mondjuk ha a sok f@szláma nem ilyen szarokat írogatna"
Akkor mi lenne? Jobb lenne a Windows? 😊
Akkor mi lenne? Jobb lenne a Windows? 😊
Ha nem lennenek virusok (es ez az egesz hiszti), akkor sosem derulne ki, hogy a winfos(vagy barmi) tele van (veletlenul vagy szandekosan produkalt) biztonsagi hibakkal.
biztos igazad van, csak én azon szoktam filozni hogy linux fikázok miért nincsenek vajon? 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Fogajunk, hogy megint jönnek az M$ fikázók. 😊
Mondjuk ha a sok f@szláma nem ilyen szarokat írogatna (vírusok, férgek, bla), akkor nem lenne probléma.
Mondjuk ha a sok f@szláma nem ilyen szarokat írogatna (vírusok, férgek, bla), akkor nem lenne probléma.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szerintem betettek közéjük egy gépet ami mindent átengedett, csak logolt közben.
A lényegesebb info, h. mennyi idõ alatt törték meg a gépeket csak az eredeti cikkben van, a támadások száma szerintem nem mérvadó...
SBS 2003 : 8 óra, egyszer
Win XP SP1: 4 perc, kilencszer
A többit nem törték meg... Igaz összességében több mint 300'000-szor próbálkoztak, azaz átlagolva egy gépre percenként 2.5-ször érkezett kísérlet. Ami azért nem semmi 😊.
A lényegesebb info, h. mennyi idõ alatt törték meg a gépeket csak az eredeti cikkben van, a támadások száma szerintem nem mérvadó...
SBS 2003 : 8 óra, egyszer
Win XP SP1: 4 perc, kilencszer
A többit nem törték meg... Igaz összességében több mint 300'000-szor próbálkoztak, azaz átlagolva egy gépre percenként 2.5-ször érkezett kísérlet. Ami azért nem semmi 😊.
Tûzfal nélkül honnan lehet tudni, hogy épp támadás érte a gépemet? 😊 Elméletileg nincs ami loggoljon, bár az SP2 tûzfala már megfelelõ minõségû, blokkolni blokkol BEFELÉ is, de arról nem ad tájékoztatást, csak a kimenõt kérdezi. No most ha támadás ér, az kívülrõl jön, ha nincs log honnan tudok róla, és hogy számolom össze? 😊
Hacsak a felhasználó ki nem adja a "shutdown -a" (megszakítja a leállítási folyamatot) parancsot és telepíti a megfelelõ frissítéseket 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
szerintem a 4 perc erõs költõi túlzás... sp2/tûzfal nélkül egy blaster 1 percen belül bent van a gépen, onnantól az a gép a 14 nap nagyobb részét rebootolással tölti.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mi a tanulság? Legközelebbi telepítésed elõtt kihúzod a hálókártyából a kábelt és nem fog kapcsolódni amíg nem végzel mindennel.
Egyébként ebben a hírben mindössze egy za reklámot találtam, mivel a többi része köztudott.
Egyébként ebben a hírben mindössze egy za reklámot találtam, mivel a többi része köztudott.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Én egy windows 2000-rel szívtam.
Feltelepítettem, még a service packot sem pakoltam fel, rákapcsolódtam a chello-ra.
Ugye mondanom se kell hogy telepíthettem újra. 😊
2 perc nem telt bele és elkezdett visszafelé számolni 1 percrõl, hogy õ most újra fog indulni.
(nem emléxem de valamelyik vírusszerûség okozta)
Feltelepítettem, még a service packot sem pakoltam fel, rákapcsolódtam a chello-ra.
Ugye mondanom se kell hogy telepíthettem újra. 😊
2 perc nem telt bele és elkezdett visszafelé számolni 1 percrõl, hogy õ most újra fog indulni.
(nem emléxem de valamelyik vírusszerûség okozta)
← ElőzőOldal 2 / 2