SVCD on DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fluga
hm megszerezni hogy lehet? gugli sem talál értelmes találatot..

a DVD Patch-et honnan lehet megszerezni? és ha már megvan mit kell pontosan csinálni a felbontás megváltoztatásához?
Hogyan kell svcd-bõl dvd-t konvertálni? Tudja valaki?
ALCATELGOD
Ja-ja! Én legalábbis így csináltam..., de volt erre egy másik progi is csak arra a nevére nem emlékszem

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Mike
és ennyi? beteszem, aztán kiirom?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ALCATELGOD
Ha megvannak a svcd-ék akkor azokat csak be kell tölteni a TMPGenc DVD Author progiba és máris kiírja, ha valami nem tetszik neki (asszem mindig rinyál valamiért...) Ha pölö a Felbontás nem tetszik neki akkor a DVD Patch progival könnyen át tudod írni a fejlécet, így többé nem rinyál a progi....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Mike at home
- Meg DVD Patch

ez mit fed pontosan?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ALCATELGOD
Hát, ez sem nehéz! Én csinálltam már ilyet, két filmet raktam rá. És menübõl lehetett kivállasztani, hogy meliyket játszam...

Kellékek:
- TMPGenc DVD Author
- Meg DVD Patch

Mike
ha valaki nem értené

ugye az odáig tiszta, hogy az embernek van svcd formátumban vmi filmje, azt berántja egy auditor programba, és szépen átkonvertálgatja

de engem olyan érdekelne, amikor nem konvertálgatsz, hanem olyan svcd-t csinálsz aminek 4.5 giga a kapacitása, tehát több film is ráfér, csinálsz mondjuk egy menüt, és onnan válogatsz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fifi
Tekintve hogy a DVD is mpeg kódolás mennie kéne. De ha egy az egyben kimásolod nemtom megy-e.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RelakS
de akkor nem az SVCD-t írja ki, mert az egy lemezformátum, hanem a rajta lévõ .mpg fájlt! Hiszed vagy sem, van ilyen dvd-m!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision
Én úgy szoktam hogy simán kimásolom az mpeg et az svcdbõl és adatként kiírom dvdre. Bár nemtom, hogy minden lejátszó viszi e így, meg ugy hallottam hogy az mpeget is vmi más progival kell kiszedni, ha simán másolom nem lesz jó (bár nekem eddig mindig jó volt.)
Amúgy a www.doom9.hu oldalon van leírás, keresd meg!

Bazinga!

precision
Pl van az embernek pár svcdje és ki akarja õket írni dvdre! Mily meglepõ, ez az értelme 😄

Bazinga!

RelakSfromhome
És annak mi az értelme?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Mike at home
ismeri vki ennek a modjat?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]