37
Karácsonyi,újévi vicces sms-ek
-
ngabi33 #37 EZEK A SZILVESZTERI ESTÉRE VALÓK!REMÉLEM TALÁLTOK JÓKAT KÖZTÜK!::::::
Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet.
Kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánjak hát most neked Boldog Új Évet!!!
Ma befogsz rúgni mint a szamár, holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!
Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? :)
A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten! De légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet! BÚÉK!!!
*****************************************************************************************************************************************
Múlik a nap, s múlik az év. Ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok Boldog Új Évet!
*****************************************************************************************************************************************
Gondjaid kerüljenek, asztalaid terüljenek! Tárcáid ne ürüljenek, fürtjeid ne őszüljenek! Barátaid szeressenek, jótündérek kövessenek! B.U.É.K
******************************************************************************************************************************************
A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat, és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat! B.Ú.É.K.
****************************************************************************************************************************************
Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet. Kívánom: tegye szebbé a következo évedet! BUÉK!
*******************************************************************************************************************************************
Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!
*******************************************************************************************************************************************
Itt van a szilveszter vége az évnek, kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek. Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre, Vegyél rá valakit az orális sexre.!! BUÉK!
*********************************************************************************************************************************************
Lágy esőben, tömör ködben,
Holt részegen, mély gödörben,
Szilveszternek nehéz napján,
Négykézláb az árok partján,
Átölelem a világot. B.Ú.É.K.!
Utolsó napján ennek az évnek,
Szerencse malackák megint útra kélnek.
Azt kívánom néked, hogyha arra járnak,
térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! B.Ú.É.K.!
Mikor konfetti szórodik, s a duda szól,
Akkor érzed magad igazán jól.
Ordít a zene, a pia éget,
Akkor kívánok Boldog Új évet!
Disznó sívít,petárda robban,részeg a padlón koppan,róka család a wc-ben,Lagzi Lajcsi a tévében,több rímet ide nem írok boldog újévet kívánok!!!!!!!!!!!
********************************************************************************************************************************
Szilveszternek éjszakáján Sok a részeg hajnal táján Elfelednek bút, örömet, bánatot, Mert kergetik az újévi malacot. El is kaptak végre egyet, S boldog új évet kívánnak néked!
**********************************************************************************************************************************
Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor jó pezsgő serkenti a májat, sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok boldogságot az új esztendőben!
************************************************************************************************************************************
Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok. Boldog új évet kívánok!
****************************************************************************************************************************
Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K!!!
**************************************************************************************************************
Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!
*****************************************************************************************************************************
Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!
*************************************************************************************************************************************
Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!
A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!
*************************************************************************************************************************************
Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!
*****************************************************************************************************************************
A szesz hatalmas istene gyújtson világosságot elborult torz agyunkban, és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk csillagösvényén. BÚÉK!
****************************************************************************************************************************************** -
ngabi33 #36
Karácsonykor minden jó, olaszkirály ha hulla hó, ezerrelfűt a kandallló, jön a köcsög télapó!
Ajándékom csak alsógatya a piacon vette anagymama, vett volna inkább egy üveg bort,megérhetne mégszebb kort,a nagymutterná majd elmegyek, minden bejglit meg eszek,a havercsávókat elhívom a magnetafonót elindítom, rázzuk a hajunk akeménymetálra, felmászunk a fenyőfára, de a bulinak vége még nincs ezzel, hisz minnyá itt a szilveszter!
A gyomrom már émelyeg a halszagtól,
a szám már bűzlik a fokhagymától.
kezembe görcs a takaritáskor,
torkomba fröccs? azt nem szabad, máskor.
a szőrömet tépi a forró faggyú,
a fagyban éppen bekrepál egy hattyú.
stresszel mindenki, agyament banda,
tele van a tököm, csurran ki a habja.
halcsont akad a torkomban egy nudlin,
lázasan erőlködöm, okádok a budin.
falatok jönnek ki egyben a számon,
itt van újra, itt a karácsony.....
Elmarad a karácsony. Mária mindent bevallott.
Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertyafényénél még a csillag is táncol.
Gyantás a seggem,
csilingel a herém.
Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém.
Boldog Karácsonyt!
Itt a karácsony itt a hó megcsapott a télapó!!!
Békés,kellemes, beiglivel célbadobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt!
ENNYIT TUDTAM HIRTELEN,HOGY A TÉMÁNÁL MARADJUNK!
-
LindaFun #35 Karácsonyi sms és idézetek gyűjteménye. Folyamatosan bővül! -
bobey #34 Szeretnék mégegyszer kisgyerek lenni, egy régi karácsonyt újra ünnepelni. Várni a Jézuskát, várni a csodát, ámúlva nézni az illatos fenyőfát! -
bobey #33 Leszállt egy angyalka, s azt súgta nékem, gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! Eszembe jutottál te és a családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt! -
Reyes #32 ehh -
#31 tök aktuális :D -
#30 Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok, és Boldog Karácsonyt Kívánok!
Nekem ezt küldték:) -
#29 down
-
#28 up^^ -
#27 Karácsony + szilveszter +.....sms -
#26 bocs nem akartam bunkó lenni, csak azért mert ilyen lassan gépelsz.
sry.
a karácsonyfás szöveg jóa, másik annyira nem.
sry
-
#25 Igen én ezt szajkóztam már az elején. Ez a hülye lámás cucc nem tesz jót senkinek, csak elrontja az egész fórumot. :-( -
#24 htxvk -
#23 Ejnye, nem kell bunkónak lenni. -
cyrus #22 jaja... :D -
Melissa #21 Kivánok Neked
12 hónap egészséget,
53 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet,
és 31536000 másodperc szexet!
B.U.É.K. -
Chaos Mad #20 :D -
Melissa #19 Ha a makkodat tűlevél böki,
Ha a farkadon üveggömb lóg,
Ha a zacskódon gyertyaviasz csurog,
Akkor a karácsonyfát dugod. -
Melissa #18 Irigykedve néz most a húsvéti nyúl,
Mert a karácsonyi bulin a Jézuska az Úr!!
Táncolnak az angyalok,
Szikráznak a fények,
Legyen boldog napod,
Azután jó éved. -
#17 egy BUÉK-os volt de SMS-ek oda se nagyon vannak beírva -
Chaos Mad #16 ne legyél tahó. -
#15 Nem mondtam, hogy baj, meg persze nem is tisztem, mert Te vagy a moderátor. Csak szemet szúrt. Lehet, hogy semmi nem változott, csak nekem most tűnt fel. -
#14 ez 5 perc volt begépelni ?
lál! -
#13 Ezek után próbálja meg letagadni. -
Melissa #12 Karácsonykor az angyalok a földre szállnak.
Térjenek be otthonodba,
S maradjanak Nálad!
Szívből kívánok szeretetteli,békés,boldog Karácsonyt!!! -
#11 unom már hogy szinte mindneki megkattant. -
#10 LOL -
#9 vótmá ilyen topic sztem -
#8 Yes, Sir! -
cyrus #7 kicsit agresszív vagy mióta lámák vannak.... -
#6 Amióta lámát lehet adni, azóta szigorúbb vagy. -
#5 köv alkalommal kaphatsz, erről szokj le -
#4 Mostmár hiába mentegeted magad -
#3 Amúgy hogy legyen témába vágó is nekem bejönnek az újévi vicces sms-ek. -