19
-
partalan #19 a baratnöm ferje feketeöves karates kemeny csavó ,hat tudjatok inkabb a telefonom sugarzasat vallalom mintveszelyforrastha mar vallaszthatok......
-
#18 hat mondjuk az egyszer biztos, hogy ne a golyoid mellett tarsd, mert nem egeszseges sugarozni a hereid
mar ha akarsz gyereket -
#17 es akkor miost milesz? kidonjuk a mobiltelefoniat mindenestul? -
#16 ja ezt hallottam már énis, meg hogy ölben ne használjunk laptopot :) -
Jobrog #15 meg hogy csökken a spermaszám... Szegénykék sugarazódnak -
Jobrog #14 Akkor szólok hogy olyan hír is volt már hogy a zsebben tartott mobiltól hererákot kaphatsz... -
Déta #13 Ha impotenciát okoz, szóljatok, a többi nem érdekes. -
pemga #12 Van egy uriember, aki alufóliával tapétáz. Igaz, ezt ő a "radarozás" nevű tevékenység ellen teszi, de működhet pl. trafóállomás, szmog ellen is...
A mágnesség hatásait jelenleg mágusok és egyebek próbálják értékesíteni, az viszont biztos, hogy hatása van, a véredre pl. biztos :). Nomeg, te is valahol elektromosan működsz (neuronok, stb.), és erre is biztos hat a külső elektromágneses tér. De hogy pontosan milyen összefüggések vannak... -
dez #11 A kábelek végein mostanában egyre gyakoribb kis "bunkócska" is egy ferritmag, aminek a célja az EMI (elektromágneses interferencia) szűrés. (Nem engedi, hogy a kábel antennaként viselkedjen.)
A hazai Conradban is lehet kapni (rendelni?) olyan eszközt pár ezer forintért, amivel a lakáson kívül tartható az elektromos hálózaton "utazó" kósza hullámok jó része.
Persze a falon bejövők ellen nehezebb védekezni. (És egyesek szerint bizonyos természetes hullámok ellen nem is szabad.) -
#10 Jah ebben qrvanagy biznic van. "Nyugaton" ezer eurókért árulnak olyan rendszereket ami éjjel leválaszt (szinte) minden elktromosságot a lakótérben.. a sok idióta meg be is veszi.
Az tény hogy az élő szervezet fontos része az elektromágneses tér ill a bioáram. Az pedig valszínű h a rohadt nagy e/m-sugárzás hatással van a kisebbre, csak az a kérdés mennyire.
Egy biztos én semmilyen adótorony közelében nem laknék v dolgoznék mobilt se használok állandóan és a testvezető izéket (pl leendő Microsoft, NEC, Sony cucc) sem fogom használni. De számgépezni fogok ;) -
Benoke #9 Hú de király, és ezért a kutatásért mennyi lóvét folyattak el a csatornákban. Megmondtam volna én olcsóbban is hogy nem egészséges. Demonstráltam volna is ha kell :) Egy darab antenna, egy darab nagy teljesítményű adó konyektor, meg egy madár aki rászáll az antennára. Megküldjük 100-250W -al és kész a sültgalamb :D CSak a tollától kell megszabadulni :) -
SirBubu #8 hiába no, élni életveszélyes ja... -
Jobrog #7 És ugyanúgy használni fogod,eszed,iszod,belélegzed akkoris ha tudod nem éppen jó. -
Yv@n #6 "finn tudósok megállapították hogy a kóla gerinc sérvet okozhat, ha egyszerre két rekesszel emelünk meg belőle" -
Jobrog #5 Nem arról beszélek hogy nem lehet hatása hanem hogy tököm tele van hogy egyik nap azzal etetik az embert hogy van máskor meg nincs, annyi minden káros lehet a szervezetre a húsok,füst minden szentszrar hogy ez nem oszt nem szoroz. -
dez #4 Felelőtlenség lenne az emberiség részéről nem foglalkozni a témával. -
dez #3 Esetleg olvasd el a cikket. Agytumort nem okoz, de mást még okozhat.
Teljesen elképzelhető, hogy zavarja a szervezetet a sok össze-vissza haladó elektromágneses hullám. Ezt hívják elektroszmognak. Tudod, az emberi szervezetet működésében is nagy szerepe van az elektromos áramnak. (És egyesek szerint az elektromágneses tereknek is.) -
Jobrog #2 Kb egy hete meg arról volt cikk hogy nem káros...ez kb olyan mint a tejnél. De ezt is-azt is leszarom Ami jólesik az jó nekem és kész -
#1 kivancsi vagyok hany evig fognak meg ebbol a fassagbol megelni a kutatok