13
-
dez #13 Azért én a monitoromon is szívesen nézném nagyfelbontásban... (Meg térhatásúan is, de mindegy.) -
vax #12 Bocsi látom később javítva lett. :) -
vax #11 Azért ennyiért még nem adják, de jövőre vagy azt követő évben már valószínűbb. :) -
Emmegki #10 Akkor fog elterjedni, amikor a HDTV elterjed. -
#9 bocs elszámoltam:D de akkor is felére ment le az áruk.. Ami 3 éve 4500 font volt az most 2300... -
vrob98 #8 Már csak a formátum kérdéses. Remélem nem az MS WMV9-et akarják használni, mert akkor nagyon megszívjuk.
T2 Extreme számítógépen lejátszva 5 napra ad kulcsot, azt is csak amerikai/canadai internet kapcsolat esetén. És nagyon keményen szűrik a free proxykat is. Legutóbb már 1 óra volt mire találtam egyet amit elfogadott -
#7 Hol van 130 cm-es plazma TV 250.000 Ft-ért? -
#6 csak az elején... Nézd meg az írható dvd-k mostani árát.. lassan olcsóbb mint egy cd lemez.. elterjedéstől fog függeni ez is.. mint minden technológiai újdonság.. .Gondoltad volna, mondjuk 3 évvel vagy 2-vel ezelőtt, hogy 130 centi plazmatévét hozzádvágnak 250 ezerért??? (akkoriban 1,5 misi volt az áruk) -
TheZsenyka #5 "ám becslések szerint egy HD-DVD lemez elkészítése körülbelül ugyanakkora összeget emészt fel, mint amennyibe jelenleg egy hagyományos DVD-korong elkészítése kerül"
Természetesen az ára 10x annyi lesz. -
#4 hát ha még 2 évig akarsz szenvedni a cdrw vel akkor nem. -
#3 de, mert az hogy kint olcsó nem jelenti azt hogy itthon is az lesz -
#2 akkor most már nem érdemes sima DVDRW-t venni ?! -
#1 fenébe ...