854
-
#38 :D:D:D:D -
#37 LOL! -
#36 LOL !!!!!!!!! LOL -
#35 elég unalmas vagy már. -
#34 nékem lezártak 1 topicomat az mit ér 1 pontot? -
#33 bocs :) -
#32 énakartam... -
#31 Büntetőpontok rendszere a fórumban -
Vlala #30 ja, és olyan kérdésekért, ami benne van minden második faq-ban :-) -
Vlala #29 Hadd kérdezzek valamit!
[jelentkezik, majd' kiesik a padból]
Hány büntipont jár:
1. olyan topic nyitásáért, amelyhez hasonló témájú már van;
2. Kulturálatlan logo és aláírás használatáért;
3. nagybetűvel írásért
[kiesett a padból :-) ] -
Cat #28 legközelebb ha törlik egy hozzászólásod nem irod vissza ugyanazt. -
#27 neked nem adok pontot, inkább a nyakad tekerem ki -
Vlala #26 ilyen nem lesz szvsz, ez itt nem a megvásárolható igazságszolgáltatás portálja. Azt a www.rendorseg.hu-n keresd :-) -
#25 :DDDDD -
#24 Ajajj ha punker osztogatja őket akkor bajok lesznek :(
Sötét idők jönnek (főleg a csirkékre :D) -
#23 a szpemelés törlése 3 kattintás :D -
#22 új nick regelése 1 nap, egy bolond ban-ra tétele 3 klikk, maximum 10 másodperc... -
#21 lehet próbálkozni, majd meglátjuk ki unja meg hamarabb, nem kötelező itt fórumozni ha nem tetszik lehet menni máshova. -
#20 tőlem kaptad a pontokat, mivel az első törlésből nem értettél. -
#19 Ezért az ötletért még az is lehet, hogy fizetnek! :DDD -
:) #18 figyeljéátek meg hogy majd bevezetik azt is hopgy ha küldesz egy emeltdijas smst akkor levesznek 1 lámapontot:):):):):) -
Takezó #17 hát nem tom, azért egy ilyen poén sztem se ér 3 büntetőpontot... ehh -
:) #16 meg de nagy büntetés ha bannolnak.. vki begurul és 1 új nickel az összes topict teleirja faszságokkal.. az jobb ? aki nagyon akar genyózni az megteheti.. ha engem kitiltanak ilyen hülyeségek miatt, én tuti busszút állok.. max tiltják a nickem.. csinálok újat.. -
:) #15 na látom, de hol irja hogy mikor törlik a pontokat ? -
#14 Vagy mégis müxik a három perc?? :D -
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- téma nyitás letiltva
eddig egész jól állsz, bár a 3 percenkénti üzenet szerintem nem egészen működik... -
#12 hát olvasd el http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102242911 -
#11 Akkor egyél belőle jó sokat!!! -
:) #10 szerintem azé nem volt annyira dúrva.. mindenki a kedvenc szendvicsét irta le:) nekem ez a kedvencem tehetek erről ?:) -
:) #9 háét már ez is túlkapás bazzeg.. mennyi a maximum pontmennyiség ami kiosztható ? és aztán mi történik ha elérem ? -
#8 huhh jolvan nekem meg nincs -
#7 ize -
#6 tényleg jó poén volt. olvasom a topicot (éhesen) a legtöbb jól hangzik, erre jössz a sz@ros kenyereddel, ráadásul miután kitörlik még vissza is írod. szvsz jogos. :/ -
#5 nem. De valahogy St-nek jelezni kellene, mert lesznek túlkapások, de rendesen! -
:) #4 lehet én vok az első ? -
:) #3 Én most kaptam 3 büntetőpontot 1 kis semmiség miatt. annyit irtam a szendvicses szobába hogy s.a.ros kenyeret egy kis reszelt sajtal...
Lassan már meg se lehet szólalni... -
#2 Még nem kabtam :DDD -
:) #1 Sziasztok! gondoltam csinálok már 1 ilyen szpobát is, itt mindenki leirhatja miért kapta a büntetőpontjait:)