352
Éjjeli baglyoknak, akik nem tudnak aludni.
-
#232 Jóak, nekem is olyan van! :DD
Mingyárt indulok haza!!!! végre! Köszi a társalgást!!! -
#231 Mindig lefagy fél ötkor a szemét!! :D -
#230 OK, akkor egy nemdioptriásat... :) -
#229 Pedig vannak sexis modellek!! :D
Meg tüzes pasik akik arra buknak! :DD -
#228 Fórumozok fényképe vagy Budapest Connection topicban kell jelezni az igényt. Kellő számú banda esetén összeverődik a társaság. -
#227 Baxxus, fagyott az sg, most látom csak, hogy Macsika írkált rendesen nekem... :) -
Dave77 #226 Ilyen fórumos buli? Hol? -
De rendezs!!!!! :DD -
#224 :DDDD
Neeem, orvosmérnök kisasszony leszek majd. Szemüvegre remélem nem lesz szükségem. :D -
#223 Igen. :) De ennyit még bír regenerálni a szervezet. Elég ritkán iszom alkohol tartalmú dolgot. -
#222 Itt a fórumon is beszélték, hogy lehet, lesz valami összeröffenés este. Ha érdekel. -
Dave77 #221 "nincs egy rongyom amit felvegyek" :) A fotóidból ítélve... -
Dave77 #220 Mert nekem is kb ugyanaz lesz a program, plusz esti sörözéssel, aztán majd meglátjuk. -
#219 Nem, azt majd inkább hétvége felé, vagy hétvégére tervezem. Tudod, megint előjött a "nincs egy rongyom amit felvegyek" életérzés.
És te hogy-hogy virrasztasz? -
Dave77 #218 Egy kis soppingolással? -
#217 Nincs, pihenés, döglés lesz a program. -
Dave77 #216 szal akkor holnap/ma/ nincs suli, munka...? -
#215 Én itt vagyok. -
Dave77 #214 Mindenki elment...? .. -
Dave77 #213 Csajok, megnéztem a honlapjaitokat. Fantasztikus mindkettő. Szép dolog világot látni, a bícsen koktélozni...szerencsére nekem is volt benne részem.. hmm.. felejthetetlen élmények -
#212 Szuper! Akkor mesélhetnél mi van ott, mit érdemes venni, hogy mennyi lóvét vigyek, és mire készüljek. :)
Kosztümöt tessék felvenni és fotót készíteni, majd belinkelni nekünk! :) -
#211 Én meg vettem ott egy kosztümöt, de olyat, hogy megszólal, 88 helyett 50-ért! Most költésileg azért kuss van nekem, mert ez az utsó egy hónap lenullázott de rendesen!! :DDD
Azért beszélhetünk róla..... -
#210 -
#209 Erről Macsim. Most nagy akciózás van itt, állítólag valaki 17ezer forintos gatyát vett, ami le volt akciózva 11-re. A kasszánál meg fizetett 7900-at. :) -
#208 [nem irigy] -
#207 Szeretni mindig szeretnék!! :DD Bár igazság szerint odaát bevásároltam de rendesen :o
Miről is lenne szó?? :D -
#206 idejön, a tojáshéj a valagán, megivott ma fél üveg pezsgőt, 3 bákárdikólát, és még eltékeli a 200-at is. A pofátlan! :) -
#205 Macsikám, szeretnél mostanában soppingolni egy jót? -
#204 No nézzenek má oda!! :D -
#203 egészségtekre! :) -
#202 bocsika -
#201 TÉÉKK -
#200 ték -
#199 jó, ték -
Dave77 #198 Akkor erre mindenki igyon egyet... -
#197 Fehér köpeny, alul semmi, combfixis harisnya, kicsi szemüveg....hihi
Milyen orvosnéni is? Gondolom nem gerontológus?? :DDDDD -
#196 Akkor tisztában vagy vele mit tettél most a májaddal????? :O] -
#195 doktornéni leszek 1,5 év múlva basszus... tök gáz :D -