Sony ericsoon T610

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem, inkább érdemes egy új telót venni mert a panel scere is elég déga tudtommal....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

sokoo
Ha elázott, az jó eséllyel nem fog sokáig mûködni akkor se ha megjavítják => panelcsere. De nem éri meg.

This is the beginning of the end.

datango
megvettem 😉 karaj .S csak venni kell hozzá még egy 1Gb os mem káryát

datango
jaja, nekem kettétört a telefonom 😞 ugyhogy veszek egy k790i -t

Az antenna elázott = halott = szervíz

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

CJofthegod
Hát lenne egy kis baj a telóval
Elhagytam sz*rrá ázott szétszedtem és kiszárítottam...
De most nincs térerõ mi lehet a baj???
Szervízbe kell vinni vagy dobjam ki???

datango
bocs hogy késõn irok! nem kel kidobni , szervizbe megcsinálják!

Bocs az upért, jobb topicot nem találtam a kérdésnek:

Tönkrement a T630-asom joystickja. Ez cserélhetõ, vagy kukába az egész telefonnal?

datango
köszönöm szépen nagyon finom volt!<#nevetes1>

Hát egészségedre. <#nyes>

datango
<#gunyos1>

<#nevetes1><#nevetes1>

De telefonálni lehet rajta ugyanúgy!
sõõõt nekem van java progiba "note pad" szal mostmár gyakorlatilag annyi jeegyzetet irok bele amennyi csak belefér a memó ba ... elég király , sõt periódus tablam is van , és még benchmark <- lehet hibasan irtam le ,
csak egy jo java programozo kell és máris tutittutitutittutis a telcsó!

Dobd ki a telót... <#idiota> Csak vicceltem az elõbb. Jó kis telefon volt valamikor a T610-es, de mint minden másnak, sajnos ennek is elérkezett élete alkonya. Korszakalkotó volt a maga idejében a Bluetooth-al meg a beépített kamerájával, de a mai volágban most már minden fel van turbózva. A telefonok is. Nekem volt két T610-esem, nagyon szerettem õket. Most egy S700i boldog tualjdonosa vagyok. Jó kis teló. 240×320 pixeles felbontás, 262000 szín, 1,3 MP-es kamera, 32 MB beépített memória, 128 MB-os memory stick. Nagyjából ennyi.

Neogan
Na most az van hogy elindul de a látványosabb részeknél (robbanás, több szereplõ)megyszakad hogy túl sok a fájl töröljön néhány elemet ekkor bejön a memóriainfó képernyõ és kb 700kb szabad hely van mit csináljak?

(T610-ese van)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Nekem az aa problémám hogy megvan a XIII nevû gém de töltésnél kilép hogy nincs sok a fájl töröljek valamait 646kb szabad helyem vande már szinte nincs mit letörölni mit csináljat ja van rajt még 1 játék

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Akkor ideis beirom 😊 hatha valakit erdekel: Float's Mobile Agent Lehet vele a szamitogepet is iranyitani 😊
Kicsizoli
Sziasztok

Hogy lehet öszekapcsolni a Szgépet mobillal. Felszedtem a Float agent nevü progit Bluetooth van Meg egy T 610

Légyszives segítsetek
Köszönöm

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Elviekben a T630-assal lehet 480x640-es képeket készíteni, viszont a kamera csak 2valamennyiszer 3valamennyi pixel, a VGA kép csak a kisebb méretû kép szoftveres felnagyítása, tehát minõségi problémái vannak.

Te hogyan csinátá 480×640 -es felbontásúképeket
Nagyon érdekelne hogy hogyan lehet nagyobb felbontású képeket csinálni T610-essel
sokoo
Ez valszeg szolg hiba, kénytelen lesz minden alkalommal telefonálni. Esetleg próbáld meg ki/be kapcsolni a telót. És mindig full aksival netezz. (Legjobb ha rajt lóg a töltõn)

This is the beginning of the end.

Sry, elírtam.

Internet kapcsolatról van szó, minden mobil szolgáltatónál van már ilyen. Nekem a legkedvezõbb a Pannon Data 250-es szolgáltatás, ez 250 MB-nyi felhasználás havonta, 3990 Ft-ért, amit a telefonkártyáról von le a rendszer minden hónapban. Egyik elõnye, hogy szünetelteni is lehet, és akkor kezdek megint egy hónaps feltöltést, amikor csak akarok. Ha érdekel, szerintem érdeklõdj minden mobil szolgáltatónál, és te döntsd el, melyik a legmegfelelõbb számodra, már a térerõ miatt is. Most speciel nagyon jól mûködik, elég gyors is.
datango
"GPRS-ezek Infrásan " azt meg hogy kell / lehet ?

NEm szervíz, hanem adatkábel kell hozzá... Kezet fogok Veled, ha adatkábellel flash-eled. <#vigyor>

Ahhoz adatkábel és flashprogi kell. (a mûvelet elõtt nem árt egy arra alkalmas szoftverrel (a www.pappfer.hu-n annyit találsz, maennyit akarsz) lementeni a telefonkönyvedet, beállításaidat, etc. gépre, mert szeret elszállósat játszani 😊

Sziasztok! Sony Ericssonnal GPRS-ezek Infrásan másfél hónapja, nem értem, hogy néha mitõl olyan lassú, hogy még egy e-mailt se tudok megnézni. Most jelenleg jól mûködik, pedig állítólag csúcsidõ van. Tudtok valamilyen - hogy úgy mondjam - rásegítõ programot javasolni amitõl olyankor gyorsabb lenne? Amikor lelassul, betelefonálok az ügyfélszolgálatra, és olyankor megjavul.., de nem értek annyira hozzá, hogy attól javul e meg? Elõre is kösz!
<#vigyor> Nem.

Kicsizoli
Sziasztok

Lehet szoftvert frissíteni Bluetooth on keresztül T 610 en?
Tudom kicsit tök a kérdés de ha lehet segítsetek

Köszi

Akos 001
Nem éppen ide való,de ha érdekel valaki Sony Ericsson T630 az jelezze!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Kicsizoli
Sziasztok

Hogyan lehet szoftvert, firmware frissíteni a T610 en?

(Most R4C003 szoftver van rajta)

Még hallottam olyat hogy a kameráját ki lehet terjeszteni 480*640 re?

Ha lehetséges légyszí segítsetek ha lehet PLS

datango
ahm. ok , bocsi .P

Gerbill
Kösz de itt nincs túl sok játék. Egyébként nekem t630-asom van. A myt630.com-ra már több mindent is töltöttem fel

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

datango
Gerbill
Valaki nem tud olyan oldalt ahol t630-ra vagy t610-re tudok ingyen letölteni játékokat? Amiket itt láttam egyiken sincs.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

datango
fillér pénzért nincs valakinek flash kábele? vagy csak ideadná hogy felrakjam rá a ezt az r6c005 ös szoftwert?

datango
köszi a gamest!

[Jakuza]
Esetleg ha mas is keresne, mert idokozben elkuldtek nekem.
Aces Texas Hold'em

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

tessek r6c005 eu7 van az enyemen

sry, akkor en nemtom hol lehet

[Jakuza]
pappfer.hu-n nincs ahogyan a DC-n sem talaltam meg.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

#150 nemtom, talán dc-n keress rá
#149 pappfer.hu -n fennt van asszem

[Jakuza]
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne letolteni egy No Limit Texas Hold Em jatekot erre a mobilra ?
Valahogy nincs kedvem kifizetni erte 5 eurot.

És azt honnan lehet letölteni?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

datango
hehe

jah 😄

datango
np, mar ugyis lassan ideetmult ez a telo... 😊

nemtudom melyik a legujabb software, csak ugy tudtam, hogy a legujabb is tudja a 640x480at, de ha nem akkor sry 😊

datango
igen , csak nekem r4c003 as software van nem live os ... és nem tudja 😊

asszem a legujabb is tudja, nekem spec 1.5éves telom a vodafon szoftverével tudja, de ez csak szoftveresen felnagyitott 640x480

datango
Lenne egy kérdésem! hallotam olyanról hogy t610 esbe lehet olyan szoftwert rakni hogy 640x480 ba tud fenykepezni a fenykepezõje 😊

vki kifejtené bõvebben?

Oldal 1 / 4Következő →