Sony ericsoon T610
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
This is the beginning of the end.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Elhagytam sz*rrá ázott szétszedtem és kiszárítottam...
De most nincs térerõ mi lehet a baj???
Szervízbe kell vinni vagy dobjam ki???
Tönkrement a T630-asom joystickja. Ez cserélhetõ, vagy kukába az egész telefonnal?
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
De telefonálni lehet rajta ugyanúgy!
sõõõt nekem van java progiba "note pad" szal mostmár gyakorlatilag annyi jeegyzetet irok bele amennyi csak belefér a memó ba ... elég király , sõt periódus tablam is van , és még benchmark <- lehet hibasan irtam le ,
csak egy jo java programozo kell és máris tutittutitutittutis a telcsó!
(T610-ese van)
One man\'s hero, is another man\'s demon...
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Hogy lehet öszekapcsolni a Szgépet mobillal. Felszedtem a Float agent nevü progit Bluetooth van Meg egy T 610
Légyszives segítsetek
Köszönöm
Készülget a gép lassan, de biztosan..
This is the beginning of the end.
Lehet szoftvert frissíteni Bluetooth on keresztül T 610 en?
Tudom kicsit tök a kérdés de ha lehet segítsetek
Köszi
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hogyan lehet szoftvert, firmware frissíteni a T610 en?
(Most R4C003 szoftver van rajta)
Még hallottam olyat hogy a kameráját ki lehet terjeszteni 480*640 re?
Ha lehetséges légyszí segítsetek ha lehet PLS
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Aces Texas Hold'em
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
#149 pappfer.hu -n fennt van asszem
Valahogy nincs kedvem kifizetni erte 5 eurot.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]