Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A lényeg rávan bízva a készítõre csak annyi, hogy a fõszereplõ Bumble Bee rajta legyen....
elõre is köszi....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Chaos Anno Domini
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kérlek csináljatok 1 bannert nekem.
dinoszauruszos lrgyen és a közepére legyen felírva hogy "Dinoszauruszokrol" a többiben szabad kezet adok
elõre is kösz
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

The only speedometer is in your head.
Most megyek a sarokba bõgni utána majd visszajövök félprofin hogyha olyanok
lesznek az alkotásaim 😊))
khm...khm...
is csak ültetés lámpa felkapcsolása azt kész többet nem tudok benne 😞(
khm...khm...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Hogyha holnapig nem lesz egy alkotás sem akkor ez lesz benne 😊)
Mert én Csütörtökön lelépek az sgrõl és addigra szeretném megcsinálni ezt a topkomat is 😊)
khm...khm...
Újra itt vagyok 😊))
Csinálnátok nekem egy bannert?
A topik url-je ez
és valami frappáns szövegre gondoltam...pölö Caseih9400 sg-s lakóhelye
vagy mit tom én....nekem mindegy csak sép font legyen 😊))
õõõ a háttér legyen pl. ezek között valamelyik ezt a döntést nektek adom 😊):alapanyagok (háttér)
Hogyha megoldható írjatok hogy csináljátok vagy nem ! Köszönöm elõre is !
Jó munkát ! 😊)))
khm...khm...
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
khm...khm...
www.CRIMEMUSIC.try.hu
www.CRIMEMUSIC.try.hu
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Amikor letöltesz egy fontot, nézd meg, hogy milyen karaktereket tartalmaz, illetve nem tartalmaz. Csak nyis meg a fontot, és ott van hogy miket tartalmaz. 😊
Chaos Anno Domini
képes..
Sztem ez rosszabb mint az elõzõ mert nagy volt a képe ezért ki kellet belõle vágni:
EZeket a fontokat nem tom letölteni + nem tudom h hova kell berakni
ezekhez még <#lama>#lama> vagyok 😞(
Ezt a képet csak a logó miatt raktam be mert már tom hogy hogy kell
megcsinálni a bannerba a kis logót.. 😊)
khm...khm...