8180
-
#5292 Valakit érdekel Concept-SG.hu ?
Saját formaterv :) -
#5291 Bocsi de nem vállalok kamionokat! -
#5290 Máskor ha lehet ne csak beírd hogy hanyadik üzenetnél van hanem válasz ként nyomd be mert megkönnyíted a munkánk ! -
#5289 Nincs a topikban banner!
ha valaki elvállaná, #5208!
Köszönöm! -
#5288 A kép feltöltése nem mindegy h 5 percig vagy 10 mp-ig tart-e... -
#5287 "…és a jó banner készítésének titka a szélessávú internetkapcsolat, majd adjunk hozzá némi sót..." -
#5286 Nah bye mindenkinek indulok balcsira :)
persze attól függetlenül csinálok bannereket csak tovább tart mert nem széles sávú ott a netem sry... -
#5285 Csak azért van ez mert műveleten vagy.Ha járnál mam2höz akkor tudnád, hogy fáma! -
#5284 Rendben köszönöm :) -
#5283 makrók... -
#5282 Hogy csináltad? :) -
#5281 Csak rossz méretet adtál meg neki :) -
#5280 -
#5279 Flasht nem enged beszúrni sry majd moderátor törölje pls.. -
#5278 -
#5277 Másik szoftverrel lehet megcsinálni azokat!
pl.: nézd meg a honlapomon (aláírásban)! baloldalt flash mp3 haver csinálta nekem :) nem nehéz megcsinálni csak parancssorok majd elkérem ismét a programot és privátban ha szükséges továbbítom a letöltési linket avagy a szoftver nevét :) -
#5276 ja és szólj, ha rájösz a gonbokra! ;)) -
#5275 értem, köszi ;) -
#5274 Egyszerűen photoshop-ban megcsinálom magát a képkockákat mindent beállítok átnyomom Adobe ImageReady CS2-be Fájl-->Exportálás-->MacromediaR-SWF és már mented is flash be :) persze gombokat nem tudsz rá nyomni amik működnek ha ráhúzod az egered vagy lehet lehet odáig még nem jutottam el :) -
#5273 igen... -
#5272 máskor kérlek magyarul tedd fel a kérdést :D -
#5271 Adobe ImageReady CS2 ezzel? -
#5270 irrel hogy lehet flasht csinálni? :OOOOOOO -
#5269 Képkockák! -
#5268 "kecivak vatyok" na az ilyet tudnám párszor arcon dörgölni...
Hotylehet ijjen buzissan becélni? -
#5267 Lol de kecivak vatyok -
Bala10 #5266 www.tutorial.hu
videókat ajánlom figyelmedbe -
#5265 És ezt az effektet, ha szabad tudnom hogy csináltad?:) -
#5264 np -
#5263 Thx -
#5262 Adobe ImageReady CS2 -
#5261 A flasht az mivel csináltad?:) -
#5260 np -
#5259 köszi -
#5258 Én nem pénzért hanem egy köszönöm ért csináltam szóval thx de nem kell meghívó semmilyen oldalra :) Örülök hogy segíthettem... -
#5257 zseniális!
köszönöm szépen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fel akartam volna ajánlani érte egy meghívót az egyik torrentoldalra, csak sajnos nincs. :( -
#5256 kész is van remélem így már jobb!
-
#5255 természetesen ráérek :D -
#5254 Megoldható de várnod kell egy 10-20 percet :) -
#5253 nagyon jó lett, tetszik.
egy pici észrevételem lenne. igaz, én is rosszul írtam a tájékoztatást, de ha esetleg meg lehetne oldani, hogy ne mindegyik képen Buffon legyen, hanem az egyiken maradna, és 3 különböző kapus kapna helyet rajta, hiszen nemcsak Gianluigiról szól majd a lap (tudom ezt én írtam rosszul, ezt nem fejtettem ki).
Arra gondoltam, hogy Grosics Gyula, vagy Dino Zoff, Iker Casillas, Peter Schmeichel közül lehetne rátenni.
Ha nem megoldható, az sem probléma. Köszi