8180
-
#5372 Mamár mindennek van topikja :D
Meg ez sztem nemmindenkinél van így ahogy gondolod, ha szereted a péksütit akkor érdekel a pék szakma is, hát engem nem(hülye példa, de azért érthető). -
#5371 Lehet téged nem érdekel, de másokat érdeklehet. Látszik h nem olvastál mozifilmekről cikkeket pl a Vox-ban (innen ragadt rám a voxról, és értettem meg a film bizniszét), ha szereted a filmeket kéne h érdekeljen a film háttere is, nemcsak maga a film... pl máshonlapon (nem reklámozok) beszélgetnek ilyenekről. Sőt a magyar mozifilmek bevételéről is van külön topik! De én megelégszek Hollywooddal is:D -
JackMeadow #5370 szted meddig fog élni ez a topic? Kurva uncsi tém aszvsz -
Bala10 #5369 kéne hozzá kép... én legalábbis nem vagyok jártas a zene világában. -
#5368 Nem tudná valaki ezt megcsinálni? -
#5367 Sziasztok!
Újabb melót hozok a bannerkészítő mestereknek :)
Szóval: ebbe a topikba kéne egy ütős banner. A topik a filmek bevételéről (boxoffice)szól.
Szal a banner tartalmazzon:
- dollár jelt ($), esetleges péntárgépet, vagy mozijegy-szerűséget, rá bizom a tisztelt szerkesztőre
- Híres, kasszát robbantott filmeket, lehetőleg ezekből válasszon: The Dark knight, Spiderman 3, Karib 2: Holtak kincse,
SW: Sítek bosszúja, Shrek (2.), GYU: A király visszatér, Top Gun...
Megjegyzés:
A bannert kötelezően tartalmazza: The Dark Knight és a Top Gun ikonrészletét/filmplakát. És tiszteletbeli ikonként még szerepelhet rajta a Titanic is, mivel az a csúcstartó jelenleg pénzügyileg, na mega dolcsi jeleket elne felejtsétek.
Nem tudom, h ki vállaná el ezt a nagy melót...
-
JackMeadow #5366 ja de ha jobban megnézed a kép amit adtam azon az acsík nincsen rajta szoval fingom nincs h mit keres az ott, az általam csionált bannerop nincsen ott -
#5365 Ja ténleg roszul mondtam! :D Szóval jobb oldalon csúszik el! -
#5364 Deh, azt is mondtam! -
JackMeadow #5363 nem jobboldlaon csúszik el? -
Nagyon jó! THX -
??
?? -
#5360 Sry de még most sem jó! :S Nédzmeg ITT a link! :S a jobb oldala viszonlyag jó, de a bal oldalon elcsúszik, és tök ronda sztem! -
#5359 Nagyon vigyori:D
Mondjuk ilyen féle képet róla? ---> HB
amúgy az összes többi nagyon jó profil és helyzetben van, jól választottad ki, csak sztem halle egy kicsit ezzel a vigyori képével kakukk :D -
#5358 Köszi szépen nagyon jó lett!!jövök egy üveg sörrel XD -
?? -
Foxhound1980 #5356 Semmit nem tudsz, és ez a post meg is erősítette te merő, tiszta értelem. -
#5355 Mondjuk a rajzos ikonkép helyére lehetne tenni egy színesbőrűt is, ha már ázsiai van meg europid... én Halle Berryt ajánlanám oda! -
#5354 tiszta értelmesek lehettek,főleg ikszbokszale ps 3 topikba,ok.nc:-| -
?? -
#5352 nem, csak pl sokan melóznak stb... -
#5351 Ok, azt hittem elfelejtették már. -
#5350 II. pont a bannerban -
#5349 Ezzel lesz valami, tisztelt bannerkészitők? -
Foxhound1980 #5348 Sziasztok!
A PS3 topik számára szeretnék kérni egy vagy esetleg több bannert az alábbi képekből.
Belőle mindenképp!!!
És ezekből is, akár egy bannerba montázsszerűen.
A banner mérete 700x200-as legyen lehetőleg.
Nagyon szépen köszönjük. -
Bala10 #5347 ?
ha nem tetszik valami, délután leszek. -
#5346 mind1, hanyagoljuk a témát, nemaz a topik.Viszont a bannerbe kilehetne tenni, vagy valami. -
JackMeadow #5345 Rutin hiánya, mi van ha még életében nem linkelt képet, emléxem amikor én kezdtem nekem se volt róla fingom, v rosz kép cimét másolja ki -
#5344 Én alapból azt nemértem mértnemtud mindenki linkelni, multkoris benéztem ide, a fele oldalt kitöltő kamionosképek voltak kirakva, nemértem mi olyan nehézkes az url gombal... -
JackMeadow #5343 Szted télleg azért rakta be 3 szor ugynazt a képet mert az hiszi h akkor gysabban megcsináljuk? H aezt komolyan gondoltad akkor te hülyéb vagy mint amennyire őt annak gondoltad -
#5342 Attól nefogják elöbb megcsinálni ha 3szor szúrsz be egy képet....meg nemnehéz linkelni...csak az url beszúrásba add meg a kép címét -
#5341 vagy felőlem bármien kép jó!ahogy a készítő fantáziája engedi
-
#5340 na most jó KÖSZI ELŐRE IS!! -
#5339 ien nincs nem tudok képet linkelni -
#5338 a harmadik kép -
#5337 sziasztok kérnék egy bannert mérete:950x120 px (képpont)
ezekből:
és legyen ráírva:<M.N.C.S> Klán
alá:Mi Fair játékosok vagyunk
köszi előre is! -
#5336 hihi közben találtam hivatalos oldalon :D és már be is tették.
Köszönöm lementettem őket ha valaki akarja majd berakatom amelyik nekik jobban tetszik.
-
JackMeadow #5335 csak hogy választék is legyen -
JackMeadow #5334 egyszerű de annál szarabb -
#5333 Hi!
Ide vki összetudna állítani egy jó kis bannert?
téma: A legszebb külföldi színésznők
Bannerba szerepelhet: Angelina Jolie, Jessica Alba, Jessica Biel, stb... szal a mai felkapott színészcsajok :)