Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali készitenétek nekem egy frankó bannert EBBE a topicba, nics semmi elvárásom rátok bizom....Elöre is nagyon köszi!!!<#worship>

Just B
olyan font nincs tudtommal. Olyan stílus... Én arra gondoltam

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

PJack
van olyan font h anime?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Just B
Mert akkor arról lenne szó, hogy a banner alapja a Broly-s kép. Broly kép oldalán Goku és Vegita képe van kissé elmosódva. A kép alján pedig ez a felirat: Just Broly's Webpage, ha nem gond akkor animálva. A betûtípus valami anime vagy horrorisztikus font legyen. Elõre is köszi
hozzávalók

Just B
syasztok!
mennyire tudtok bonyolult bannert készíteni ? <#vigyor3>

Benny04
köszi <#worship>

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Benny04
ennek a betûtípusnak mi a neve?
elõre is köszi 😊

Japep
???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grebber
#4733-ra valaki valamit?

Next PC upgrade: 2022

Jeff Gordon
szerintem jó lett,grt

The only speedometer is in your head.

RAZOR27
Akkor mondjuk kérdezd....és a kritikába még nemhalt bele senki...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

0Fritz0
Szvsz aki nem látta az eredeti képet, azt nem fogja zavarni a módosított sem, mivel ránézésre nem mondod meg, hogy nyújtva van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

RaZoK
Ne fikázd más munkáját!

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ne is foglalkozz velük, csak a szájuk jár. mindenhol belepofáznak mindenbe, míg a kisujjukat sem mozdítják.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

grebber
Igen valóban az volt de én nem értek ilyen dolgokhoz de legalább ha kérnek itt valamit megprobálok segíteni nem leugatom a másikat.
Nekem sem segített itt kutya sem pedig nem kértem nagy dolgot!

grebber
Szerintem ez az ideális bannerméret:

De itt van 700*400ban is

Spenser
sziasztok ezt a képet megtudnátok csinálni banner méretûre mondjuk 700x400 -ra?

Benny04
szívesen 😊

s c o t t
<#buck>
NAGYON SZÉPEK! ez durva...
most meg nem tudok választani, mindegyik nagyon jó..<#vigyor4>
nagyon szépen köszönöm!

Benny04

?

s c o t t
legyen szives csinaljon nekem valaki egy fable 2-õs képet, igazából aláírásnak kéne egy fórumba.mérete kb 350x150 legyen, ne nagyobb, mert akkor nem tudom beszúrni.én is próbáltam, de nem tudtam jol átméretezni, levágni meg nem akartam belõle, és igy nem engedte berakni.vagy ha berakta, akkor nagyon szemcsés lett a kép, irto ronda.
na ezek lennének a képek: http://www.lionhead.com/fable2/downloads.html

és ezekbõl az elsõ és az utolsó, a másik kettõ nem jön be.plusz kérnék rá valami csinos keretet, ami illik hozzá, vagy nem tudom.semmi név nem kell rá, a fable 2 kiirás pedig ugyis ottvan a képeken

nagyon köszönöm ha valaki idõt szán rá és megcsinálja nekem<#smile><#smile>

Benny04
<#wink>

caseih9400
<#worship><#worship>

khm...khm...

Benny04

? 😊

caseih9400
Szevasztok !
Szeretnék ebbe a topikba egy bannert kérni.
Méretet rátok bízom mint ahogy a font típust is(Landwirtschafts Simulator topik legyen ráírva) ,lehetõleg ezekbõl a képekbõl válasszatok anyagnak 😊

Elõre is köszönöm!😊

khm...khm...

Benny04
<#eljen>

Köszi, megoldódott.

ügyibügyi<#eljen><#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nagyon szépen köszönöm<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Japep
Itt van... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

mutisd 😊

Japep
Megcsináltam, a .psd-t privátban elküldtem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ezeket szerintem mind htmlben tudod megcsinálni...kérdezd a topikjában.

zebulon
Helló bannerkészítõk!
Szeretnék csinálni egy bannert a weboldalamhoz,de csak a coffecop progival tudok.Ezt viszont nemtom hogykell beilleszteni a weboldalba. A másik problémám,hogy azt szeretném megoldani,hogy a banner hivatkozásként megnyisssa a weboldalam.(bannercsere miatt kell😊 Tudtok segíteni?
Hálás lennék a segítségetekért.

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

bujcsik555
Sziasztok!

Szeretném ha csinálnátok egy jo kis animált bannert nekem. Nem tudom kivitelezhetõ-e az elképzelésem. Arra gondoltam hogy egy F-1 ferrari megy végig a képen, maga mögött egy "zászlót" húzva, amire Bujcsik topik van irva.
Elöre is nagyon szépen köszönöm!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

sziasztok
lenne egy olyan kérésem, hogy ezt a logót kellene megrajzolni lehetõleg elég nagy felbontásban(pl 1000*1000) úgy, hogy ne legyen pixeles és nem kellenek színátmenetek
egy készülõ weboldalhoz kellene a kép psd-ben háttér nélkül
nagyon szépen megköszönném, mivel én nem vagyok valami pro a rajzolásban... :S
Sziasztok!

Egy kéréssel fordulnék hozzátok! Egy Forma 1-es közösség számára szeretnék egy logót készítetni. -- > http://f1-forum.extra.hu/
Az a helyzet hogy már próbálkoztam gimp-el, és photoshop-al is, és elolvastam egy csomó tutorialt, de csak elég kezdetleges, logo-nak nem nevezhetõ valamiket hoztam létre - ugyebár ez is egy szakma és akárki nem képes elkészíteni egy komplex grafikát. Így néz ki a jelenlegi: http://f1gp.extra.hu/forum/logo.png (méret: 366x66) és azt szeretném ha nem csak szöveg lenne hanem valamilyen grafikát is be lehetne csempészni az oldal logo-jába, hogy egy kicsit megváltozzon a fórum arculata.

Nagyon megköszönném ha valaki tudna nekem ebben segíteni. Itt van néhány kép amit esetleg fel lehetne használnia logó elkészítésekor, én valami ilyesmire gondoltam:
http://f1gp.extra.hu/forum/Mobil_One_by_darquem.jpg
http://f1gp.extra.hu/forum/checkedf.jpg
http://f1gp.extra.hu/forum/the%20logo%202.gif
a lényeg az hogy a fórum nevének (Forma-1 Fórum) szerepelnie kellene a logóban, és olyan logó kellene amit nem csak a jelenlegi fórum theme-el tudnánk használni, hanem bármilyen színû háttérnél. Persze ha valakinek van saját ötlete, akkor nem kötelezõ ezeket a képeket felhasználni.

Remélem valaki tud segíteni nekem! Elõre is köszönöm!

SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!

Sziasztok!

Szeretnék kérni egy 300x50-es bannert a PS3 topik részére. A banner témája a visszafelekompatibilitás lenne, tehát PS2 játékok PS3-mon való lejátszása. Úgy gondoltam, hogy PS2-es játékhõsök összemontirozva valami PS3-mas játékgéppel, vagy esetleg egy halom PS2 játékdoboz a bannerben amin szerepel egy PS3 gép is, szóval ilesmi.

Elõre is köszönöm.

zsolesz92
valamelyik nap találtam rá a gépemen, nem is emléxettem rá, hogy csináltam ilyet:

zsolesz92
még régen csináltam egyet, minnyá beteszem ide

? sajna vagy ékezet nincs, vagy @jel... nehéz a Magyarok élete 😄

SHADOWEYES7
jó az, csak a betûméreten lehet vastagítani?<#pardon1><#fejvakaras><#integet2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

lehet a keret nem is kéne rá...

?

SHADOWEYES7
Fiúk , kellene 1 banner a moderátori topikba a következõ alakításokkal.
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]."

Ez a felirat kellene 616x128 méretben csak úgy hogy a felirat színváltósan villog, olyan figyelem felkeltõ módon, elég ha fekete és piros a színváltás de ha van jobb ötlet szivesen fogadom(juk).

Megoldható?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

grebber
#4733-ban tudna valaki segíteni?

mindig azt mondják, hogy 700-750X150-200 pixel... de ha házigazda vagy egy topikban, akkor elvileg akkorát raksz be amekkorát akarsz, ha jól tudom.
csak a modik kifogásolják a nagyobb bannerméretet.

[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-

Mekkora legyen,hogy be tudják tenni?Köszi.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Így gondoltam,thx.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;