8180
286v1w7.jpg

• PeeTeR
    mittomen
  • RS
    Ez mér nekem ment?
  • PeeTeR
    jaaaa meg azt elfelejtettem hogy a bika -nak a piros reszeit a kocsival megegyezo sarga szinnel lehetne kerni? tehat hogy a piros helyett sarga kitoltesek legyenek a bikan. :)
  • PeeTeR
    csao

lenne egy keresem :)
    amennyiben valaki ugyes ember raer csinalhatna nekem egy banner logo -t.
    elkepzeles helyett itt egy sample ami alapjan lehetne csinalni. PIC

4 kepet mellekelnek, igazabol ratok van bizva melyikbol lenne osszerakva a kep. vazlatnak csak annyit hogy a bika fej legyen hatul es ugy kepzeltem el hogy elotte parkol a kocsi. sima feher hatter mogott

lehet az egesz csak annyi keresem lenne meg hogy legyen mogotte valami. keszitore bizom h mi lesz az valami olyasmire gondoltam ami a sample kepen van. semmi feltuno csak valami hatter kitolto :)
    plusszba meg annyi lenne hogy ha kesz a kep akkor ket felirat lenne rajta de azt csak akkor tudom megmondani hogy merre legyen ha elkeszult a kep. szoval a psd file -t addig ne torolje a keszito ha lehet :)

PIC
    bull
    bull (ennel a kepnel is csak a bika lenne a lenyeg a szoveg ami alatta van teljesen torolheto)
    car

merete lehet: 500*250

kocce elore is
  • RS
    Valaki?
    Felirat legyen rajta: Kamionok
    Köszi!
  • DöflingR
    LOGO WARS - gyertek minél többen!
  • Benny04
  • Bala10
  • 0Fritz0
    Frászt, én aztán nem fizetek azért hogy megcsináljam...
  • RaZoK
    Szevasztok!

A közeljövőben lesz egy (a részemről) utolsó bannerkészítő verseny, mivel mostanában olyan sokat nem járok fel az sg-re, azáltal nem is tudom karbantartani a topikot, arra a döntésre jutottam, hogy átruházom a házigazda jogot egy bannerkészítő verseny keretein belül valakinek, a jogot természetesen a győztesnek ítélem, amennyiben megbízható illetve nem nagyon tett rossz fát a tűzre mostanában, akkor biztosan meg is kapja...

A versenykiírás néhány napon belül esedékes, 4 zsűri lesz...zsűrinek is lehet jelentkezni még van 3 hely (ugyanis én vagyok az egyik).

Zsűrinek nálam lehet jelentkezni privátban, aki zsűri az nem vehet részt a játékban természetesen.

A verseny témája pillanatnyilag titkos, de azt elárulhatom, hogy mindenféleképpen bannert vagy fejlécet kell majd készíteni :)
  • JackMeadow
    ezért fizetni szoktak
  • azdie
    Esetleg valaki?
  • RS
    Ok.
  • RAZOR27
    azért a méretre figyelj.....látom a modik kersztbe tettek neki, mondjuk nemcsoda.
  • Grove4
    Köszi,ez is nagyon megfelel,tökéletes,csak egy kicsit vastagabbak s lehetnének a betűk,mert nem nagyon látszik,de semmi prob,így is jó,köszike!
  • RS
    Itt a benner, olyan amilyen. Jobb mint a semmi.
    Kicsit nagy a banner, de sok a szabály. Animálhattam volna, de akkor nem lehet nyugalmasan elolvasni és értelmezni.
    Banner
    Ennyi.
  • Grove4
    Jah és mégvalami,ezt még a piros rész előtt:"Légyszi csak akkor fejtsd meg ha tudsz is rakni,köszi!"
  • Grove4
    Jah és még egy a szabályokhoz,ezt piros betűvel,kicsit nagyobb betűmérettel!:"Kéretik a szabályok elolvasását és betartását!"
  • Grove4
    Sziasztok szeretnék kérni egy bannert a "Keresd a jelszót!" topicba,egy szép kis bannert szeretnék,rátok bízom a dizájnt,pár képet viszont adok.Ezeket kellene szépen elhelyezni,és mégvalami,valamilyen jó kis betűtípussal a szabályokat is fel kéne tüntetni,amik ezek lennének:
    " SZABÁLYOK!:

-A fórumban megtalálható egy olyan user aki nem valós(a neve:hacktheusergame), hanem a játék része! A lényeg hogy a user jelszavát kell kitalálnunk!
    -Aki kitalálja a user jelszavát az írjon adott user-el(ez úgy oldható meg,hogy az user jelszava az feladvány jelszavával egyezik meg)! Írja le valódi nevét, aki a user-t jelenleg bírtokolja, és írjon egy rejtvényt (Amilyen formában akar)a következő jelszó kitalálásához!!!
    -Miután beléptél az-az kitaláltad a jelszót, lépj ki és változtasd meg (a te feladványod jelszavára) hogy az esetlegesen utánad megfejtő emberek ne tudjanak belépni, csak az új jelszóval!
    -Ha valaki kitalálta a jelszót, és miután feladta saját rejtvényét, a régi jelszót írja le!
    -Nagyon fontos továbbá, hogy az aktuális „feladványbirtokos” pontosan írja le a jelszóban szereplő betűk számát, és azt hogy ékezetes/ékezet nélküli/egybe- vagy külön -írva van e a fealdvány.
    -Maximum 45 percig lehet találgatni, utána meg kell mondani a megfejtést
    -És legyetek olyan kedvesek, hogy ha kitaláltátok ne változtassátok meg hülyeségre a jelszót, ezzel kitolva a többiekkel."

Képek:

Nagyon fontos lenne ez a banner,hogy a játékszabályokat tudják,előre is köszönöm!

• cmsworld
    Még azt kérném, hogy a 468x60-as méretű bannerre légyszi tedd rá a három címert, úgy hogy teljes egészükben ráférjenek, mert így elég üres. Köszi!
  • RS
    721 x 249 körül.
  • Benny04
    Méret??
  • RS
    És legyen rajta a felirat: Kamionok
  • RS
    Valaki csinálna egy kamionos fórumba bannert?
    Nem adok meg képet, rátok bízom milyen legyen, az a fontos hogy EU-s kamionok legyenek benne, és ne csőrös, amerikai kamionok.
    Animáció is jöhet bele!
    Nagyon köszönöm!
  • DöflingR
    szivesen
  • Bala10
    beleolvastam a topikba... kár vesződni, csak rá kell baszarintani egy képre a feliratot, aztán mindenki örvendezik, hogy milyen szuper. :)
  • grebber
    Ez már jobb.Köszönöm.De a lentebb betett képekre nem lehetne valahogy odavarázsolni odaillően ezt a feliratot?
  • Hellsing47

ez akkor esetleg? :/
  • cmsworld
    Igen, köszönöm!
  • Bala10
    azért túlzásokba ne essünk, de örülök, hogy tetszik. :)
  • R3TR0
    Naon igényes és szép igazi mestermunka köszi
  • DöflingR
    Remélem így gondoltad:

• cmsworld
    Arra még megkérhetnélek és ez tényleg az utolsó kérésem, hogy a középsőből készüljön olyan is, amelyiken mindig csak az egyik címer van rajta.
  • cmsworld
    Tökéletesek, nagyon szépen köszönöm!
  • azdie
    Ezt is valaki plz.
  • Bala10
    np
  • grebber
    Ez most szarul jön ki mert én kértem hogy aki ért hozzá csináljon belöle valamit,de nekem nem tetszik egyik sem.
  • Bala10
    köszi, pedig semmi extra. :)
  • Hellsing47

nagyon jó :-o
  • Bala10
    V2