Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2. jobblett.köszi
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Meg hogy az a (18 WHeels of Steel HAULIN) embléma ottlegyen középen?
És ha lehet akkor a baloldalon legyen a 2. kép az 1. meg a jobbon.
Köszi elõre is.
És az aljára ezt a feliratot jól kivehetõ piros betûvel:Mielõtt bármit kérdezel néz szét a F.A.Q-ban, vagy olvass visza legaláb 1 oldalt.
1
2
3
Am ide lesz a benner.Szerintem használva lesz mer a mostanitól csak jobblehet.<#buck>#buck>
Köszi megin.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Nóry
Nagyon, nagyon szépen köszönöm! Irtó jó lett! Nagyon tetszik!
Nóry
Betettem a bannereket kipróbáltam õket de ismétlõdnek, mert ez az én honlapomra kellene.
Mindegyik bannert nem tudná nekem átméretezni valaki 770*145 pixelre ?
...::::::...
Hát nagyon tetszenek. <#worship>#worship>
#5054 #5053 #5052
Köszi !
...::::::...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
lehet hogy nem tetszik de ennél jobban nem tudom megcsinálni😞
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
#5022: Ez viszont nagyon ügyes munka, grat!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
BAL:
JOBB:
Ha el is írtam az oldalakat, akkor cseréld fel és jó lesz.
Majd kíváncsi lennék arra az oldalra... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
thx.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ennyi tellett tõlem...
Úgy csináltam, hogy mivel oldalt ismétli a képeket, ezért nem látszanak az illesztések.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meg azért kérdeztem, hogy milyen klán, mert akkor lehet rátenni valamit (pl CS logo, vagy amivel kapcsolatos az oldal).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nagyon segítõkész vagy..😊
Meg persze hogy mivel is kapcsolatos az oldal...
Meglátom.
CHELSEA FOOTBALL CLUB