Banner-műhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
Nemtudom, hogy még aktuális e:
1. verzió
2. verzió

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

krpsycho
Lehet. Hogy utána a képkockákkal mit csinálsz, az már a Te dolgod, de van rá mód igen.

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

cody1994
Üdv! mesterek lenne egy kérdésem OFF-ba

OFF.
Lehet-e olyat csinálni photoshopba hogy egy meg animált képet szét szedni darabokba ez egy boot animation-hoz lenne valaki tud segíteni akár privátba is! Köszi elõre is!

Rockynhooo
375x375 Köszönöm és bocsi, hogy lemaradt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

.. konkrét méret ?? (180*180; 160*160 ???)
Rockynhooo
Sziaksztok!
Egy most induló foci blogomhoz szeretnék kérni egy logót. A paraméterek annyik, hogy ha kirakom facebook oldalom profilképének akkor ne lógjon ki a szöveg.
Elképzelés:
Fehér felirattal , fekete alapon, valami piros csík legyen közte/átlósan akárhogy, a készítõre bízom. Felirat: Futball Faktor. Valahogy a két szót kellene elválasztani a piros akármivel.

De ha valaki valami egyénit bele tud vinni akkor nagyon szívesen várom.
Ezer hála.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

köszi jó lesz! teszek rá feliratot és meg is van

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

krpsycho
köszi, viszont.

hát.. nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat :/

ilyen lett: https://www.dropbox.com/sh/fnyuthj98zzpp6t/FjHC5ouqNx

ha adsz még egy-két támpontot, szívesen változtatok rajta

Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.

Ötöst kivánok!:)

Egy 700x150px nagyságú területre szeretnék fehér háttérhez egy "neptunos" felsõoktatásos jellegû bannert. Szöveg nem igazán kell rá.
Valami ilyesmi alapanyagból kép1
kép2
Ha van jobb ötleted csak nyugodtan:D Elõre is köszi szépen!

krpsycho
írd le mi kéne, most adtam le a szakdogámat én is :)

Sziasztok! Szakdolgozatom kicsípéséhez szeretnék kérni egy kis segítséget! Egy nem túl nagyméretû bannerre lenne szükségem (weblaphoz). Nem nagy dolog lenne, csak évek óta nem nyúltam PS-hez. Igazán megköszönném ha tudna valaki segíteni (és akkor leírom az elképzelést, keresek hozzá képet)!

Gerzson
köszi, kicsit kínai szerû az a ház, keresek majd képet

..ha linkelsz képet egyszerûbb?!
??????

Gerzson
Üdv! Mûxik még a topic? Kerti öntözés témának ha valaki tudna készíteni egy széles de nem magas fejlécet (alá jönnek majd linkek)
Valami pofásra gondoltam, szép kert amit locsol az öntözõrendszer vagy valami hasonló.

Martinez01
Ha még aktuális a téma:

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Gladiator
Helló

Nem teljesen ide tartozik, de hátha valakit érdekel a kihívás:) Van egy cégem (vagyis mostanában indulna), szakmai gyakorlatokat biztosít diákoknak a Karib-tengeren. A cég neve Caribbean Internship and Grants Services (esetleg Ltd. a végén). Rövidítve CIAGS, esetleg CIAG. Próbáltam neki logót csinálni, de nem igazán megy. Úgyhogy ha valakit érdekel a téma, szívesen fogadnék pár logót:)

Elõre is köszi. (a weblap alján már ott van a logó, amit én csináltam, de hát azt nem lehet felvállalni:D)

www.ciags.com

?? __
.. méretkorlátot nem írtál, de maradtam 20k alatt
Tiszteletem!
Ebbõl a képbõl tudnátok nekem csinálni egy 50x50-es méretû animált logót? Mondjuk hogy mozognak a képernyõn a cuccok és kész. Kössz!

tutituti
Helló.
Kicsit nagy kérés lesz lehet,de kitaláltam egy bannert és hátha valaki meg tudja valósítani.
Ide szeretném kérni a bannert.
Az alap kép maradhatna(Ez)
Viszont olyasmira gondoltam hogy flash alapú lenne és néha egy zombi árny haladna végig a banneren mintha mögöttünk sétálna el.
Aztán ha megoldható a térképre kattintva a Hivatalos oldalra irányítana át.
A Noteszre pedig a wikipedia-s link.
A Teamspeak szerver címe is legyen kiírva.

tudom hogy sok meg valószínûleg bonyolult is de elõre is köszönöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

berczely
Írd rá a kívánt szöveget és cserélgesd a betûtípust. Amelyik illik a plakáthoz az úgy is szembetûnõbb lesz!
www.dafont.com pl egy jó betûtípus lelõhely, ha valami egyedibbre vágysz.

repvez
Egy kis design beli segitségre lenne szügségem.Egy fekete alapon sephia szinü képek vannak és plakátot szeretnék késziteni ,de nem tudom, hogy milyen stilusu feliratot tegyek rá és hogyan .
Elsõ elgondolásba olyat szeretnék mint a Mission inpossibe felirat.
Álló kép lenne olyan moziplakátszerüen szeretném ezért nézegettem párat,de nem tudom, hogy lehetne azokat a feliratstilusokat felhasználni.
Effe88
köszönöm
nagyon jó lett<#worship>

J i GS a W
köszönöm szépen tökéletes! <#worship>

krpsycho

harmadszorra csak sikerül

krpsycho

krpsycho
például?

J i GS a W
Sziasztok egy banner-t szeretnék kérni tõletek.

valahogy így nézzen ki.Középen egy gifyo (+18) felírattal szeretném kérni. nem tudom meglehet-e oldani hogy mozogjanak a képek ha nem az se baj. elõre is köszönöm. a méret mondjuk: 800x600 de igazából teljesen mindegy a lényeg hogy jól nézzen ki :)
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép

Steve Downie
Köszi szépen neked is! :) Így még jobb, hogy több verzió is van!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Japep

Akkor már elkéstem... :S :D

Nem baj, azért még beteszem én is:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Steve Downie
Tökéletes! Nagyon szépen köszönöm! :)

zsolesz92
remélem tetszik:

SHADOWEYES7
Srácok valakinek nem lenne kedve A mi volt ebédre? topikba gyártani 1 guszta banner? :))

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Steve Downie
Sziasztok!

Egy 851x315 px méretû bannert szeretnék kérni az alábbi két kép felhasználásával:
IMG1
IMG2
Egy átmenetre gondoltam az arany címerbõl az ezüstbe (vagy valami hasonlót), ugyanilyen módon a szöveggel is alatta.

Köszönöm szépen! :)

Pipör
ÜdVW! Valaki csinálna egy Facebook oldalra egy Bannert? (cover-t) ?? ha igen akkor infók :
Ami legyen rajta a képen :

850 x 315 méret

VW Golf (I,II,III,IV,V,VI) csak 1
és egy "Wörthersee-Treffen GTI" szöveg

ha bármi nem érthetõ küldj üzenetet!

ha kell esetleg valamilyen kép írj üzit köszönöm

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Effe88
Sziasztok!
Szeretnék egy Anzsi Mahacskalás bannert(foci csapat).
Amik legyenek rajta lehetõleg:)
anzsi címer: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/6/60/FK_Anzsi.png
illetve ez a kép:http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1307905074&no=477
Köszönöm!

jah, a flash banner ebbe a topikba kellene: PC-s játékoknak van jövõje

kössz!!

Sziasztok!
Ebbõl a képbõl tudnátok nekem csinálni egy 50x50-es animált logót?
Az animációt egyéni kreativitásra bízom!

A másik kép egy flash banner lenne, valami legnépszerûbb PC játékokkal foglalkozó, vagy akár csak simán PC játékokról szóló, flash banner.

Köszönöm!!!!

tutituti
Közben kértem a Hg jogot.De köszönöm!!

tutituti
Hát olyasmire gondoltam hogy rákattintva a hivatalos honlap jönne elõ mert még nem szerkeszthetem(500hsz hiánya) és emiatt.
De ráér csak azért írtam hátha van valami jobb ötlet.

LaliK
Nem igazán értem hogy mi a baj a mostanival. Szeretnél valami menüt hozzá? Valami elképzelésed csak van ;p

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

tutituti
Szeretnék egy jó bannert a The War Z topikba.
Elég kevés a kép még róla.És ami most van szinte csak az banner jellegû.
Ha valakinek van ideje és készít egyet azt megköszönném.
Lehet sima vagy flash.Minden megteszi:)

mikvannak
Csináltam magamnak egy ilyen mini bannert, most megnézem hogy mutat :)

Metalmilitiakid
Hasonló csak ez túl aprólékos lett, pólóra minél egyszerûbb annál jobb. De amúgy már megcsináltattam mással, de azért köszi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

krpsycho
valami ilyesmire gondoltál?

http://www.kephost.com/view3.php?filename=conzze1mokr9k3lnyiir.png

Azaz,köszi szépen!:)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

0Fritz0
Most ezt dobta a gép:

Fles banner

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hello!
The Secret World topikba kellene banner.Linkeltem 2 címet nem tudom melyik lesz az ideálisabb választás a bannerhez.
Képek:kép1 kép2 kép3 felirat1 felirat2

Köszi elõre is ha kész lenne.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Metalmilitiakid
Hali!
Egy érdekes kérésem lenne, remélem valaki ki tud segíteni. Pólóra szeretnék nyomtatni magamnak és ahhoz kellene egy átlátszó háttérre nekem kép. Aminek a lényeg az lenne, hogy fent lenne rajta egy ilyesmi Vans logo. Alá pedig kellene két furgonnak (ugyebár angolul van :D) sziluettje egymás mellé kicsit oldalasan állva, hasonlóan mint ezen a képen a 2. sor bal elsõ csak persze nagyobban, de más is megfelel. A színét rábízom a készítõre, mert sztem jobb a színérzéke mint nekem, világos zöld, vagy piros pólóra lenne a kép. Valami akkor méretben kellene ami még pólóra nyomva sem lesz csúnya. Tudom jókora hülyeség de remélem valaki meglátja benne a poént mint én :D
Elõre is köszi <#worship><#worship>

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417