8180
286v1w7.jpg

• Wreck86
    Senki srácok? :(
  • Maximus4
    Legalább valamit reagálhatnál azért.
  • Maximus4
    Szerintem ha lenne konkrét elképzelésed,illetve keresnél videókat,könnyebb lenne a készítők dolga.Én csináltam neked egyet,de abba egyelőre csak egy videó van teszt jelleggel.Persze beméretezve a topikba nem ilyen nagy a mérete, és a szöveg sem ennyire pixeles,de a kérdés egyáltalán tetszik-e az alapötlet.Itt megnézheted.
  • Wreck86
    Sziasztok Ismét Banner kovácsok!

Egy másik kis bannert kérnék szépen.(Más mod lesz az eseményen.)
    Méret: 317*102
    Szövegek, amik rajta legyenek:
    Battlefield; Siege; A Battlefield 1942 Mod

Ötlet:
    "Siege" lenne a főcím-középen, felette kisebb mérettel a "Battlefield"; a főcím alatt pedig szintén kicsi méretben a "A Battlefield 1942 Mod"
    Ezt a fontot gondoltam hozzá: Old London Old London dafont
    A háttérkép az lehetne középkori jellegű épület, lovagok, esetleg egy csata jelenete.

Köszönöm!
  • High end PC #8092
    Sziasztok!
    szeretnék kérni egy animált bannert, én gif-el próbálkoztam de nagyon nagy lett a mérete és akadt rettentően, sok topiknál láttam, hogy videókat marha jó minőségben és sebességgel jelenítenek meg bannerban.

a PC játékok topikomhoz én is szeretnék egy ilyen video bannert, amiben szép grafijájú játékok szerepelnek mozgás közben (néhány játék, és a szerkesztőre bízom, mely játékok, mondjuk ilyen Battlefield 4, Crysis 3, Need For Speed jellegűek)

ezer kössz!
  • LaliK
    Szívesen :)
  • Wreck86
    Az mi jó lett mindkettő!!!

Köszönöm szépen! Mindkettőre igényt tartok, még kitalálom melyiket használnám!

• LaliK

vagy

esetleg? :)
  • Wreck86
    Sziasztok Banner kovácsok!

Egy kis bannert kérnék szépen.
    Méret: 317*102
    Szövegek, amik rajta legyenek:
    Battlefield; Galactic Conquest; A Battlefield 1942 Mod

Ötlet:
    "Galactic Conquest" lenne a főcím-középen, felette kisebb mérettel a "Battlefield"; a főcím alatt pedig szintén kicsi méretben a "A Battlefield 1942 Mod"
    Ezt a fontot gondoltam hozzá: Star Jedi (starjedi/Starjedi.ttf)

A háttérkép az lehetne az űr egy részlete, egyik oldalt egy bolygó + esetleg valami csillagok háborújás jármű vagy épület.
  • krpsycho
    GIF-et elvileg be tudsz húzni, akkor az felbontja darabokra, és ott már a darabokat amiből a mozgókép áll össze, látni fogod (~25 fps-sel számolj kb)
    de már rég ps-oztam, de valahogy így emlékszem , hogy működött
  • cody1994
    Ezt hogy tudom meg oldani??
  • Brolly28
    persze ezer köszönet
  • krpsycho
    aktuális még?
    :
  • Brolly28
    üdv mesterek lenne egy rendelésem
    egy 720x90 banner lenne EBBŐL a képből nyilván a sárkány rusnya tüzet okádó képe kellene rá
    felirat rá "győri sárkánytűz nyitás hamarosan" vagy valami ilyesmi ha jobban megtudjátok fogalmazni egye fene legyen az :D
    nem szeretnélek siettetni titeket de holnapra kellene :\
    előre is nagyon szépen köszönöm
  • cody1994
    Üdv! mesterek szeretnék kérni egy 160x160-as logót még pedig lehet hogy sok lesz amit akarok kérni de hátha lesz valaki :D
    ebből a videó kéne ez a rész : http://youtu.be/iCP41duG3oE?t=26s amikor jön be az ember és ha lehet még akkor oda kéne írni a nevem a bf3logó alá valahogy faintosan előre is köszönöm!
  • Brigicsaj
    Szívesen! :)
  • Panzeradler #8080
    Váó köszönöm szépen a gyors és tökéletes munkát!:)
  • Brigicsaj
    Szia! :)
    Ezek jók lesznek? :)

• Panzeradler #8078
    Sziasztok!

Mivel amúgy is pangás van. Szeretnék kérni egy kis apróságot.

6db 184x184es logót szeretnék kérni. Valahogy így így képzeltem el az alap verziót(látszik, hogy nem megy ez nekem). A másik 5verziót, úgy szeretném, hogy a piros-fehér-zöld helyett, a készítőre bízott mély egy színű vagy több színű effektes háttérrel. A szöveg Team Hungary alulra menne, Tele-Marines betűtípussal. Ez a logó pedig felülre

Előre is köszönöm a fáradozást ha valaki megcsinálja!
  • Rockynhooo
    Nagyon köszönöm! A másodikat be is teszem a facebook oldalam pro képének :) Ezer hála.
  • Martinez01
    Nemtudom, hogy még aktuális e:
    1. verzió
    2. verzió
  • krpsycho
    Lehet. Hogy utána a képkockákkal mit csinálsz, az már a Te dolgod, de van rá mód igen.
  • cody1994
    Üdv! mesterek lenne egy kérdésem OFF-ba

OFF.
    Lehet-e olyat csinálni photoshopba hogy egy meg animált képet szét szedni darabokba ez egy boot animation-hoz lenne valaki tud segíteni akár privátba is! Köszi előre is!
  • Rockynhooo
    375x375 Köszönöm és bocsi, hogy lemaradt.
  • isss
    .. konkrét méret ?? (180*180; 160*160 ???)
  • Rockynhooo
    Sziaksztok!
    Egy most induló foci blogomhoz szeretnék kérni egy logót. A paraméterek annyik, hogy ha kirakom facebook oldalom profilképének akkor ne lógjon ki a szöveg.
    Elképzelés:
    Fehér felirattal , fekete alapon, valami piros csík legyen közte/átlósan akárhogy, a készítőre bízom. Felirat: Futball Faktor. Valahogy a két szót kellene elválasztani a piros akármivel.

De ha valaki valami egyénit bele tud vinni akkor nagyon szívesen várom.
    Ezer hála.
  • lord nihilus
    köszi jó lesz! teszek rá feliratot és meg is van
  • krpsycho
    köszi, viszont.

hát.. nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat :/

ilyen lett: https://www.dropbox.com/sh/fnyuthj98zzpp6t/FjHC5ouqNx

ha adsz még egy-két támpontot, szívesen változtatok rajta
  • lord nihilus
    Ötöst kivánok!:)

Egy 700x150px nagyságú területre szeretnék fehér háttérhez egy "neptunos" felsőoktatásos jellegű bannert. Szöveg nem igazán kell rá.
    Valami ilyesmi alapanyagból kép1
    kép2
    Ha van jobb ötleted csak nyugodtan:D Előre is köszi szépen!
  • krpsycho
    írd le mi kéne, most adtam le a szakdogámat én is :)
  • lord nihilus
    Sziasztok! Szakdolgozatom kicsípéséhez szeretnék kérni egy kis segítséget! Egy nem túl nagyméretű bannerre lenne szükségem (weblaphoz). Nem nagy dolog lenne, csak évek óta nem nyúltam PS-hez. Igazán megköszönném ha tudna valaki segíteni (és akkor leírom az elképzelést, keresek hozzá képet)!
  • Gerzson
    köszi, kicsit kínai szerű az a ház, keresek majd képet
  • isss
  • isss

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/25/a1_2013_1_25_6xj60j0r9q_tn.gif]
  • isss
    ..ha linkelsz képet egyszerűbb?!
    ??????

• Gerzson
    Üdv! Műxik még a topic? Kerti öntözés témának ha valaki tudna készíteni egy széles de nem magas fejlécet (alá jönnek majd linkek)
    Valami pofásra gondoltam, szép kert amit locsol az öntözőrendszer vagy valami hasonló.
  • Martinez01
    Ha még aktuális a téma:
    [kép]
  • Gladiator
    Helló

Nem teljesen ide tartozik, de hátha valakit érdekel a kihívás:) Van egy cégem (vagyis mostanában indulna), szakmai gyakorlatokat biztosít diákoknak a Karib-tengeren. A cég neve Caribbean Internship and Grants Services (esetleg Ltd. a végén). Rövidítve CIAGS, esetleg CIAG. Próbáltam neki logót csinálni, de nem igazán megy. Úgyhogy ha valakit érdekel a téma, szívesen fogadnék pár logót:)

Előre is köszi. (a weblap alján már ott van a logó, amit én csináltam, de hát azt nem lehet felvállalni:D)

www.ciags.com
  • isss
    ?? __
    .. méretkorlátot nem írtál, de maradtam 20k alatt
  • High end PC #8057
    Tiszteletem!
    Ebből a képből tudnátok nekem csinálni egy 50x50-es méretű animált logót? Mondjuk hogy mozognak a képernyőn a cuccok és kész. Kössz!