8180
-
#130 mese :) -
#129 -
#128 Az miaz? -
#127 Köszi és viszont mindenkinek. -
#126 The Polar Express-hez kellene banner plz. -
#125 Boldog Karácsonyt neked is :) -
#124 Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! -
#123 az... -
#122 pffkhm
ez is jószar.... fákkingsszél! -
#121 Sure thing. Most az autómániába csinálok, az ma bizonyosan le fog kötni. Az ünnepek alatt, meg foglalkoznom kell a 3D-s tanulmányaimmal is. De azért kérjetek bannert nyugodtan, szakítok rá időt. -
#120 Én karácsony közben nem nagyon leszek.29, 30-án ráérek majd akkor megcsinálom a bannereket.
Dichter:Megcsinálhatod, ha van kedved, de nekem is hagyj majd vmi-t.Thx -
#119 Ha nagyon ráértek akkor ezitt a "Hogy néz ki az asztalod?" topigban hangzott el:
"Nem kéne -e banner e topignak? Egyik guru csinálhatna egyet :)" -
#118 Várjad!De nem kapsz semmit... -
#117 akkor estére várom
htx :D -
#116 Photoshophoz jár -
#115 És a Adobe ImageReady-t hol tudnám letölteni? -
#114 Egyébként Ulead GIF Animator amit a logokovácsok használnak. Én nem csinálok anim gif-et, de ha tenném, valószínűleg én is ezzel csinálnám. Esetleg Adobe ImageReady. -
#113 jóvan na! -
#112 Amse dolgozik rajta, mert én megyek most el, és legelőbb 9-re leszek itthon. Ha addíg nem lesz kész, majd ránézek én is. -
#111 #85 ? :( -
#110 Már válaszoltam neked a 3D Studio MAX topikban is. Jó lenne, ha használnád a keresőt. -
#109 Itt a kész, a változtatásokkal
-
#108 na? -
#107 milyen GIF szerkesztő programot ajánljátok?de olyat mondjatok ami nem 30 napos próbaverzió! -
#106 De, mindjárt megcsinálom. -
tmate6 #105 Nekem a bal oldal nagyon bejön, de a jobb oldalon ott a 2 csávó olyan pixeles azt nem lehetne kijavítani? -
#104 Szólj ha nem tetszik valami, azon változtatok. -
#103 Így, hogy nem volt elképzelés, ezt sikerült összehoznom.
-
#102 Osszuk meg a melót. Te melyiket akarod? Nekem mind1. -
#101 Jó, nem is az ellen van kifogásom, hanem hogy azt követően mennyi hsz lett amibe még 1 kép is helyetkapott. -
#100 kiváncsi vagyok milyen lesz a hen-tesbanner :D -
#99 én komolyan kértem -
#98 Jó majd ha lesz időm akkor nekiállok, de szerintem nem olyan sűrgős, mert még a 10 hozzászóláson sincs túl a topic szal... -
tmate6 #97 Amse, pls #84 -
#96 sry -
#95 ne spammeljetek már pls. -
#93 ilyenszép ? :))))))
http://www.backbonemedia.org/bloodlines/images/eye.jpg -
#92 szép a szemem, szazl -
#91 vagy épp megvakulnánk tőle? [jaj] :o -
#90 biztos eltakarod velea csúnyaszemed