8180
286v1w7.jpg

• Tomy Lee
    Jó lett Köszi!
    Nem tudsz méretből visszavenni sehogy?

Szerk: lehet nem is kell,jó így kösz mégegyszer:)
  • Maximus4
    A helyzet az,hogy én akkora méretbe mint kérted nem tudtam megcsinálni,csak 700x317-be.Ha így nem jó akkor jön egy profi és csinál egy normálisat.

• Tomy Lee
    Ja úgy kb.780×250 túl nagy ne legyen az a lényeg;-)
  • Tomy Lee
    Sziasztok!
    Szeretnék bannert SG topic-ba,van 3 képem abból 1 lenne a háttér:
    http://kephost.hu/image-51B5_4C324B6E.jpg

és rá a 2 karakter:
    http://kephost.hu/image-D5FC_4C324B6E.jpg
    http://kephost.hu/image-312C_4C324B6E.jpg

Nagyon szépen köszönöm ha valaki megszerkesztené feliratnak kellene: Martial Empires
  • wordsworth
    Sziasztok!

Szeretnék egy bannert kérni ami nem kifejezetten szabványos forma :)

Kör alakú kellene (transparent PNG, de én is megszerkeszthetem utánna), amiben ez a 3 betű szerepelne: MBC
    ( ezek akár egymásba is folyhatnak, mondjuk az M lába belelóg a B-be stb)
    A színvilágot rábízom a készítőre ( itt gondolok a 3 betű színére valamit a körre, ami körbe veszi ezt a 3 betűt)
    200x200 px bőven elegendő.

Köszönöm szépen :)

• Norby0117
    majd Megpróbálom kicsit pofozni hozzá az oldalt és tökéletes lesz^^
  • Maximus4
    Ez esetben örülök:) nm.
  • Norby0117
    ÁÁ nagyon komoly lett:D köszi szépen!! hogy ne tetszene:))
  • perchno
    Szerintem tuti tetszeni fog neki.... :D Nekem tetszik
  • Maximus4
    Köszi,remélem annak is tetszik akinek csináltam
  • perchno
  • Maximus4
    Én ennyit tudtam kihozni belőle.Hátha kapsz majd jobbat.

• Norby0117
    Sziasztok!

Szeretnék kérni egy bannert, 1000x280-asat kb, az oldalamra kellene mert a mostani nem igazán egyedi, de semmi ötletem és tudásom se sok....

lényeg h passzoljon az oldalhoz és cod7ről szóljön....

képek itt vannak róla pl (jobb így mint egyenként likelni): http://www.cod7.hu/galeria/?psmash-gallery=23

annyi a kérésem még, ha jól néz ki valahogy akkor szerepeljen a képen hogy www.callofduty7.hu

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Norby
  • Maximus4
    nm.
  • Bruk
    Köszönöm szépen, tökéletes. :)
  • Maximus4
    Tessék.
  • Bruk
    Ha megpróbálod megköszönöm, de ha van jobb dolgod akkor inkább azzal foglalkozz. :)
    Az idézőjel nem baj hogy benne van, de csak azért írtam a kérésben hogy azzal jelezzem mit kell ráírni. :D
  • Maximus4
    Ha nagyon kell akkor megpróbálom a kért méretben megcsinálni.Az idézőjelet azért raktam bele,mert a cím nem tükrözi a képen szereplőket:)Azt hittem azért írtad így.
  • Bruk
    Áhh kár a méretért. Amúgy pont ilyenre gondoltam (eltekintve az idézőjeltől:D), mindenesetre fórumra biztosan jó lesz az oldalra még nem tudom, ha visszaértem a dolgomról akkor megpróbálom beilleszteni. Köszi szépen Maximus. :)
  • Maximus4
    Mire megcsináltam akkor vettem észre,hogy nem ilyen méretet akartál:D
    Már nem volt kedvem átszerkeszteni,sry.Amúgyse egy nagy durranás,ha tetszik használod.

• Bruk
    Ja bocsi. :D

Akkor
    Szélesség: 760
    Magasság: 238

Az legyen ráírva hogy "Régi jó rajzfilmek" valami ilyesmi betűtípussal (bár teljesen mindegy, ha mással jobban mutatna akkor azzal).

Képek:
    Hey Arnold
    Rocko's modern life
    Cow and Chicken
    Angry Beavers
    Courage
    Ed, Edd n Eddy

Nem muszáj pont ezeknek a képeknek szerepelnie a banneren és természetesen nem kell rá az összes, csak azért linkeltem ennyit hogy lehessen válogatni. Egyéb elképzelésem nincs. Ha Te vagy valaki más szán rá egy kis időt megköszönöm.
  • karajjj
    azt azért írtam, mert nem írtad le, hogy mit szeretnél, pedig lehet, hogy megcsinálnám, ha lenne hozzá ötletem, de így, hogy nem is tudom, hogy mit kellene... kicsit nehéz
  • Bruk
    Valóban butus kérdés volt belátom. A hsz-ed végén lévő szmájli szerint verekedni akarsz. Biztos vagy benne? Mármint hiányzik az neked hogy megverjelek? :D (kérlek ne hagyd figyelmen kívül a mondatom végén szereplő szmájlit:).

A kérést kicsit később leírom mert most lépnem kell.

#7426 !
  • MerlinW
  • karajjj
    ?
  • perchno
    Nem itt senki se
  • Bruk
    Hali
    Van még itt valaki aki foglalkozik banner készítésével? Mert akkor lenne 1 kérésem. :)
  • MISITATA
    Üdvözletem mindenkinek.

A bannerműhely tolgozoinak adnék egy kis munkát.
    Van egy honlapom /hazudok van több is/ melyre nagyon szeretnék egy névre szoló
    BANNERT egy egyszerü is megfelel.Az oldalam a Flash -bannereket nem tudja
    kezelni.A banner szövege -MISITATA OLDALA- csak ennyit kérek és természetesen
    a hozávaló htm telepitő kodot.
    A honlapom likje. http://misitata.hupont.hu/11
    A bannert,és a szerk. szöveget várom a: [email protected] .ra.

• Laox
    Köszönöm az észrevételt, de Te valószínű pont akkor nézted, amikor próbálgattam a theme-ket. A mostani operában is tökéletesen megjelenik.

Viszont ha nem nagy probléma, megint kérnék egy bannert, ami a mostani, piros design-ba illik. Ez már biztosan marad, egy dolog sem lóg ki vagy megy össze benne és minden böngésző szépen megjeleníti.

Szóval a kettővel ezelőtti írásomban foglaltakat ha valaki elkészítené erre a témára, nagyon megköszönném :)
  • karajjj
    akkor szólok, hogy nézz rá operában, mert hibás
  • Laox
    Tekintsétek tárgytalannak a kérésem, váltottam design-t :)
  • Laox
    Ha kérhetem, aki elkezd rajta dolgozni, biggyesszen be ide egy üzenetet, hogy foglalkozik a témával, így nem fogom más fórumokra is beírni a kérést.
  • Laox
    Sziasztok!

Relatíve laikus vagyok a programozáshoz, így joomla alapon készítettem egy weboldalt: www.bulihely.com
    Nagyon megköszönném, ha valaki készítene ide egy bannert. Kikötéstként csak annyit kérnék, hogy idomuljon az oldal jelenlegi színeihez, mivel ez tetszik nekem.
    Méretet sajnos nem tudok mondani, de látjátok a középső tábla feletti zöld megvastagodott mezőt, oda fogom beilleszteni.
    Dizájnügyileg abszolút szabad kezet kaptok, a vizuális kreativitás nem az erősségem. Fiatalos, bulis bannert szeretnék.
    Ne legyen nagyon csicsás vagy villogó, de egy kis mozgalmasság belefér.
    Előre is köszönöm annak, aki fárad vele, cserébe azt tudom ajánlani, hogy az ő munkája lesz látható ezentúl az oldalon.
  • Pipör
    Üdv!!!
    Ha megkérnék valakit tudna csinálni egy bannert a "milyen autót láttál ma topikba"?

képek azok legyenek amik a topikba linkeltek és az a szöveg legyen rajta, hogy Csak az utcán látott autós képek érvényesek!!
    előre is köszönöm.
  • Hiperwolf
    Köszönöm, úgy emlékeztem, hogy csak SG-s szabványút lehet ott.
  • Japep

Az avatart itt tudják majd megcsinálni neked. :)
  • Hiperwolf
    Üdv!

Nem tudom, jöhet-e ide, de szeretnék kérni egy Bannert és ha lehet, egy hozzá tartozó avatart.

Ilyesmi hátterűnek kellenének lenniük és a banneren bal felső sarokban ez legyen: Vektor, valamint jobb alsóban: Magyar Fájlmegosztó Portál.
    Az avataron pedig: Hiperwolf, és alatta: Tulajdonos, ami lehet pirosas, bordó árnyalatú, ha megy a háttérhez. Ha lehet, akkor a .psd fájlokra is elkérném...

Köszönöm!
  • Narxis
    Nem is rossz!
  • PJack

• Narxis
    Hali!

Harry Potter topikba kellene új banner, válogattam a 6. filmből képeket, de ha jobbat találtok és abból dolgoztok az se baj, lényeg, hogy dárkos legyen. :D Tehát sötétebb, komolyabb képekkel dolgozzatok ha lehet. :)

Itt vannak a képek amik szerintem jók: