8180
286v1w7.jpg

• RaZoK
    elkezdtem..:]
  • HyperGames
    Tehát akkor kéne egy fejléc! Anyagot itt találtok (ajánlom: Hitman, Getting Up, Splinter Cell, GTA, stb.) a fejléc mérete: 800x156.

Előre is kösz!
  • HyperGames
    ok jogos, sry!
  • RaZoK
    ja és lopod a fehér fekete dupla keretemet :P
  • RaZoK
    szerintem jó, csak kicsit kontrasztosnak tűnik az átlátszó négyzettől.
    ja meg az a buzi jezerbár csíkozás sem illik bele, ahogyan a buzi jűzerbár pixel font sem :Ð
  • MerlinW
    Gondolom mert egy szimbolumot változtatsz ami minden menüponthoz fel van használva. Keresd meg hogy valójában hol van megadva naki a cimke, stb. Lehet hogy scriptből veszi.

Mindenesetre ez itt flame, ha nem megy próbáld meg a Flash topikban, esetleg az swf.hu-n.
  • GWHSZ
    az előbb rosszat linkeltem be..:D
    Sorry!:D
    Derko Über Alles
  • GWHSZ
    Hello!!

ezt így írd be forumba a bh-n: Macromedia Flash 8-al szerkesztek egy menüt. Ezt: http://greenh.atw.hu/ .
    De ha át írom az egyik kockában a szöveget, akkor az össze ugyan ara változik.
    Nem tudná valaki erre megírni hogy mit tehetnék?
  • The FlashBack
    Sajna már nem it lakik
    Nem tudtok segíteni?:D
    Hülék, a betűtípusra gondoltam:D
  • nf1
    nem baj, eleintei én is lassan olvastam, de majd bele jössz
  • RIZLA
    akkor keresd fel, a 2.-os tanítónénid .... xD
  • The FlashBack
    kellett 10mp mire elolvastam:D
  • RIZLA
  • Gerzson
    Sziasztok!

ha van kedvetek a Kertészkedés topicnak készíteni egy igényes, szép fejlécet, azt minden odalátogató megköszönné
    nem kell nagynak lennie és mind a 4 évszakhoz külön-külön egy-egy banner jól nézne ki
    köszönöm!
  • zsolesz92
    jaja:D
  • Aquir
    Beszúrod linkként a bannert és ha a rajta levő kiemelt mondatra rányomnak akkor biztosan átviszi őket a másik topicba :DD
  • zsolesz92
    de nekem nem csak az az egy csik kell, hanem egy képes efektes banner amire szeretnék egy szöveget amire ha rányomok átdob másik topicba. annyira én i értek a htmlhez hogy betuggyam irni(vagyis dreamweaverrel metnt :D de má régen volt...
  • nf1
    html... bármilyen szövegszerkesztővel megtudod csinálni :|
  • zsolesz92
    akkor mivel tudnám megcsinálni?nincs semmi különleges progim, azér most nem fogok letölteni 3D flash animatort hogy cináljak bannert... akkor inkább majd megkérek itt vkit hogy csináljon nekem
  • nf1
    olyat psben nem lehet :|
  • zsolesz92
    szóval ha egy szövegre rákattintasz bedobja az általad megjeleníteni kívánt oldalt.(szavazás topic az autótuning topicot)
  • nf1
    én 760X180at szoktam használni
  • nf1
    ezt nem értem :|
  • zsolesz92
    még 1 kérdés, a méret már eldöntve, hogyan kell linkelni a photoshopban?
  • zsolesz92
    nem, topicba kéne. 500*377 naon nagy?
  • RaZoK
    ha szabvány reklámbannerre gonolsz (fekvő) az 468x60 pixeles.
  • RaZoK
    de akkor is pontosabban kérem, nehogymá én rohangáljak mert neki banner kell..az eladó sem házhoz viszi neked a tejet :]
  • zsolesz92
    ahh jobb gomb tul. bocs a fölösleges pofázásér :D
  • zsolesz92
    sziasztok meg tuggyátok mondani mekkora az átlag banner mérete? vagy ha nincs ilyen akkor a maximumot pls. Ennél nagyob kéne mint ami itt vanm(én szeretném csinálni, legalábbis megprobálom) de kb mint az #1999-es hsz. kb akkora méret kéne
  • Monoton
  • Aquir
    Rakjátok szép gameképekkel a bannert az adott méretben a Hypergames felirattal :)
  • MerlinW
    Méretet nem írt, viszont írt linket hova kell. Ott van ez a kép:

Tehát ekkora kell neki, sötét alapon (#202020). Tök egyértelmü a kívánsága:)
  • RaZoK
    10x10 :Ð
  • Monoton
    csapj a hasadra :)
  • RaZoK
    cimbora az nem úgy működik :]
    még a méretét sem árulta el..
  • Monoton
    telerakjátok játék képekkel és csá :)
  • RaZoK
    ja, csak megerősítettem :Ð
  • Tarajos Sül
    én is arra utaltam amire Te gondolsz

"nekem gőzőm nincs róla,hogy milyen banner az"
  • RaZoK
    nem ez a baj, ha kell én csinálok neki egyet, csak valószínü, hogy nem tetszik majd neki, mert nincs anyag sem elképzelés..sry
  • Tarajos Sül
    lehet,hogy máshol vágják,hogy milyen bannernak kéne lenni-e,de nekem gőzőm nincs róla,hogy milyen banner az,ami az eggyik oldaltol a másikhoz hasonlit

HyperGames:Sztem rakj be képet,milyen méretű legyen(nem fileméret-re gondolok)
    és írj elképzeléseket.

Sztem igy talán menne vkinek!