8180
-
#2065 elkezdtem..:] -
#2064 Tehát akkor kéne egy fejléc! Anyagot itt találtok (ajánlom: Hitman, Getting Up, Splinter Cell, GTA, stb.) a fejléc mérete: 800x156.
Előre is kösz! -
#2063 ok jogos, sry! -
#2062 ja és lopod a fehér fekete dupla keretemet :P -
#2061 szerintem jó, csak kicsit kontrasztosnak tűnik az átlátszó négyzettől.
ja meg az a buzi jezerbár csíkozás sem illik bele, ahogyan a buzi jűzerbár pixel font sem :Ð -
#2060 Gondolom mert egy szimbolumot változtatsz ami minden menüponthoz fel van használva. Keresd meg hogy valójában hol van megadva naki a cimke, stb. Lehet hogy scriptből veszi.
Mindenesetre ez itt flame, ha nem megy próbáld meg a Flash topikban, esetleg az swf.hu-n. -
#2059 az előbb rosszat linkeltem be..:D
Sorry!:D
Derko Über Alles -
#2058 Hello!!
ezt így írd be forumba a bh-n: Macromedia Flash 8-al szerkesztek egy menüt. Ezt: http://greenh.atw.hu/ .
De ha át írom az egyik kockában a szöveget, akkor az össze ugyan ara változik.
Nem tudná valaki erre megírni hogy mit tehetnék? -
#2057 Sajna már nem it lakik
Nem tudtok segíteni?:D
Hülék, a betűtípusra gondoltam:D
-
#2056 nem baj, eleintei én is lassan olvastam, de majd bele jössz -
#2055 akkor keresd fel, a 2.-os tanítónénid .... xD -
#2054 kellett 10mp mire elolvastam:D
-
#2053 -
#2052 Sziasztok!
ha van kedvetek a Kertészkedés topicnak készíteni egy igényes, szép fejlécet, azt minden odalátogató megköszönné
nem kell nagynak lennie és mind a 4 évszakhoz külön-külön egy-egy banner jól nézne ki
köszönöm! -
#2051 jaja:D -
#2050 Beszúrod linkként a bannert és ha a rajta levő kiemelt mondatra rányomnak akkor biztosan átviszi őket a másik topicba :DD -
#2049 de nekem nem csak az az egy csik kell, hanem egy képes efektes banner amire szeretnék egy szöveget amire ha rányomok átdob másik topicba. annyira én i értek a htmlhez hogy betuggyam irni(vagyis dreamweaverrel metnt :D de má régen volt... -
#2048 html... bármilyen szövegszerkesztővel megtudod csinálni :| -
#2047 akkor mivel tudnám megcsinálni?nincs semmi különleges progim, azér most nem fogok letölteni 3D flash animatort hogy cináljak bannert... akkor inkább majd megkérek itt vkit hogy csináljon nekem -
#2046 olyat psben nem lehet :| -
#2045 szóval ha egy szövegre rákattintasz bedobja az általad megjeleníteni kívánt oldalt.(szavazás topic az autótuning topicot) -
#2044 én 760X180at szoktam használni -
#2043 ezt nem értem :| -
#2042 még 1 kérdés, a méret már eldöntve, hogyan kell linkelni a photoshopban? -
#2041 nem, topicba kéne. 500*377 naon nagy? -
#2040 ha szabvány reklámbannerre gonolsz (fekvő) az 468x60 pixeles. -
#2039 de akkor is pontosabban kérem, nehogymá én rohangáljak mert neki banner kell..az eladó sem házhoz viszi neked a tejet :] -
#2038 ahh jobb gomb tul. bocs a fölösleges pofázásér :D -
#2037 sziasztok meg tuggyátok mondani mekkora az átlag banner mérete? vagy ha nincs ilyen akkor a maximumot pls. Ennél nagyob kéne mint ami itt vanm(én szeretném csinálni, legalábbis megprobálom) de kb mint az #1999-es hsz. kb akkora méret kéne -
Monoton #2036 -
#2035 Rakjátok szép gameképekkel a bannert az adott méretben a Hypergames felirattal :) -
#2034 Méretet nem írt, viszont írt linket hova kell. Ott van ez a kép:
Tehát ekkora kell neki, sötét alapon (#202020). Tök egyértelmü a kívánsága:) -
#2033 10x10 :Ð -
Monoton #2032 csapj a hasadra :) -
#2031 cimbora az nem úgy működik :]
még a méretét sem árulta el.. -
Monoton #2030 telerakjátok játék képekkel és csá :) -
#2029 ja, csak megerősítettem :Ð -
#2028 én is arra utaltam amire Te gondolsz
"nekem gőzőm nincs róla,hogy milyen banner az" -
#2027 nem ez a baj, ha kell én csinálok neki egyet, csak valószínü, hogy nem tetszik majd neki, mert nincs anyag sem elképzelés..sry -
#2026 lehet,hogy máshol vágják,hogy milyen bannernak kéne lenni-e,de nekem gőzőm nincs róla,hogy milyen banner az,ami az eggyik oldaltol a másikhoz hasonlit
HyperGames:Sztem rakj be képet,milyen méretű legyen(nem fileméret-re gondolok)
és írj elképzeléseket.
Sztem igy talán menne vkinek!