Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lehet...? 😊) vagy tilos.? 😄
thc
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Csináltam egyet, qrva jól nézett ki! Megnéztem, majdnem 3 Mb-volt!
Így kénytelen voltam a képek és az effektek számát radikálisan csökkenteni! Sry! 😞 Most 600 k körül van. Ez már elfogadhatóbb.

Ugyanis csinálgattam a bannerod, de meggyûlt a bajom a gif optiamlizással! Nem tudom, hogy csak az ImageReady ilyen szar vagy elcseszõdött benne valami! Most másom nincs az animálásra, csak az ImageReady, meg szeretem az Adobe környezetet.
köcke elõre is
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
ebbõl a 2 képbõl plz üssetek össze valamit
_root.szoveg._alpha=0
on (RollOver) {
_root.szoveg._alpha++
}
on (RollOut) {
_root.szoveg._alpha--
}
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M