Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
REAL MADRID
de mindegy
REAL MADRID
a megnézed az oldalát, látod h banner van...
Egyébként 10bõl 9 ember a bannerra logót mond...
REAL MADRID
REAL MADRID
Talán ami eszembe jut ,bár lehet,hogy baromság a Roberto Foto két kezdõbetûje RF .Gondolom okosabbak nem lettetek 😊 Mindenesetre köszönöm
Milyen képek legyenek, mekkora legyen, anyagot is linkelhetsz me nem haraxunk meg érte...
miylen színü legyen stb...
Segítségeteket elõre is köszönöm<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Itt az anyag: kép
Kéne bele egy crysis-es felirat valahova pl egy táblára ráírva és mohás legyen vagy a fojóba halványan mintha a hullámokba lenne benne.. MEg ha tudtok valami efektet bele akkor az is mehet. Max ha valaki ért a flash-hez akkor egy madár a háttérben elszálhatna. Sokat kérek? <#vigyor3>#vigyor3>
Thx
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
hamarosan indítom a Hellgate: London oldalam, www.HellgateLondon.hu , keresek egy olyan embert, aki tud nekem készíteni egy igényes szép logót az oldalamra. Cserébe fel lesz tüntetve a neve és ha akarja akkor az elérhetõsége a honlapon. Jelentkezõket várom az [email protected] email címen, vagy a [email protected] MSN címen. Elõre is köszönök mindent
szeretnék 1 bannert kérni a HRC Team-nek.
Ebbõl a 4 képbõl lehetne e vmi faintos bannert készíteni.
elhelyezést rátok bízom.
feliratok a következõk lennének
HRC Team (ez kerülne fent középre vmi dizájnos betütípussal)
vmelyik alsó sarokba a www.hrc-team.extra.hu.
valahogy így gondoltam de ha más felállásban is van ihlet szivesen várom 😊
Kép 1.
Kép 2.
Kép 3.
Kép 4.
elõre is köcce!
Nem lehet flash bannert csináltatni? Vagyis hogy flast belehet tenni bannernak? <#vigyor3>#vigyor3>
A szöveg ennyi legyen rajta:
Saját készítésû logók
Mutasd meg kedvenc logoidat
THX
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
REAL MADRID
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ijet énis szeretnék kérni.
A Solaris felirat helyett csak hogy Forum,az alatta lévõ szöveg helyett FogDragon Entertainment.betütipus szintén maradhat 😊
a felirtai iv nekem is maradjon pliz.
köszi.
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Hello.. Valaki megtudná csinálni? A Solaris felirat helyett az kéne hogy DVB-Crew az alatta lévõ szöveg helyett meg hogy Hungarian Releaser Team. Ilyen vagy hasonló betûtípussal. 1000 köszi.