116
Ingyen letölthető csengőhangok!?
-
#36 nah itt is lehet csemegézni! ha még nem volt:)
-
#35 Elit Alakulat csengőhangot tud vki? :S
MP3-ban már van, de nemtom átnyomni midi-be... -
#34 nokiára csengőhang játék kép satöbbi érdekelne! ha valaki tud ilyen oldalt írjon már 1privit kösz! -
#33 ez ingyen van vagy pénzért -
willychef #32 Hali!!
Valki tudna neem olyan oldalt mondani ahonnan Sonyericson T290i-re tudok tölteni dallamot???
de ha lehet akkor olyat ami ingyenes!:)
Köszi!! -
#31 sharp gx 15 re -
#30 JAH ÉS SHARP GX '% RE -
#29 CSá valaki adjon meg egy címet ahonan lehet ingyen csengöhangot leszedni kösz!!!
-
Astra2005 #28 http://astra2005.uw.hu
Siemens 65-ös, 70-es és 75-ös szériára képek, játékok, videók, csengések -
hencoo #27 a -
rapperlaceee #26
Hello!
rengeteg ilyne rossz minőségű hang ment szét mindenfelé!
Én is jártam így azt vagy elfogadod olyannak amilyen vagy lekapod a telódról!
-
#25 Próbáltam midi formátban zenét rárakni a NOKIA 6100 telefonomra, a nokia software segítségével.
Az volt a gondom, hogy a zene később indult el és nem szólt tisztán.Nem jöttem rá mi volt a gondja. A telefonban lévő hangok, pedig tisztán szólnak.
Mi lehetet a gondja?
Hogyan lehet ilyen tiszta hangokat szerkeszteni a telefonra? -
#24 htx, ezt kipróbálom. :) -
#23 http://www.audioutilities.com/midi-converter/convert-wav-mp3-to-midi.htmCONVERTER (mp3 -> midi konvertáló) -
#22 Pedig ott kell hogy legyen! Ott vannak a temporary könyvtáron belül egyéb könytárak, azokba is nézz bele! -
#21 nekem van egy rakás .mid fájlom valami karaoki programhoz -
#20 hy all
motorola v220-ra kéne csengőhang, kép
honnan lehet szedni?
és kábel nélkül hogy lehet felrakni a telóra? -
szabolcs17 #19 Megtaláltam Temporary Internet Files, meghalgatom a zenét a telcsi.hu de nekem semmit sem ment el. Légyszi segítsetek. -
szabolcs17 #18 Hol kell ezt beallítani: rejtett mappákat/fájlokat és a dokument/default user/local settings.
Ezt a rejtett mappát hol tudom bekapcsolni? -
#17 állítsd be h lásd a rejtett mappákat/fájlokat és a dokument/default user/local settings/ keresd meg :) -
szabolcs17 #16 Ez a Temporary Internet Files hol van? -
Darkboy #15 ja :)
én is így töltöttem le 400 db csengőhangot :) -
#14 Telcsi.hu-n például meg lehet csinálni, ha meghallgatod a mintát, azt ugye elmenti Temporary Internet Files-ba. Ott csak meg kell keresni és máris a tiéd INGYEN nem pedig 700-800 forintokért.
(A fájlnevet meg egyszerűen meg lehet tudni, ha a meghallgatás gombra rákattintasz jobbgombbal, és a tulajdonságban megnézed a linkben) -
Megavaker #13 Csákó Béláim -
Darkboy #12 átkonvertálod midibe, de azt hogy mivel, azt nem tudom, nekem is kéne oly prog -
#11 Valaki szerezze meg nekem ezt a csengőhangot midiben, htx. ¦D -
LaciMaci #10 Szisztok Nokia 6220 ra csengőhangokat képeket Java játékokat INGYEN honann lehet letőlteni? -
Ghost_Matrix #9 Na ma meg kaptam a Motorola E550-t a faterom meg a V300-t...
Pár cuccot leszedtem az oldalról amit adtál,majd megnézem őket, köszike! -
#8 hm, mondjam azt olyan telefont kell venni, amire pc-rol toltheto? -
skristof #7 ööö, mivan?!?! ez nem bejelentkező hang
ezö mobilforum... -
skristof #6 nincsmit.... -
blackgamer #5 életemben nem változtattam csengőhangon, első bekapcsolás óta ugyanaz szól
igazából nem is próbáltam soha elpiszkálni
lehet maradi vagyok, de utoljára qbasic-ben bittyegtettem a gépet :)
persze aki csengőhang gyűjtő annak hajrá! -
Aspyrin #4 htx -
#3 Samsungra és Nokiára? -
skristof #2 http://v525.uw.hu/
-
Ghost_Matrix #1 Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt ahonnan Motorolára inygen le lehet tölteni csengőhangokat és java játékokat na meg persze képeket????